oha artık yani... meydanın orada galatanın orada onlarca otapark var arkadaşlar. birine bırakırsınız artık.
quote:
Orjinalden alıntı: rakkas79
oha artık yani... meydanın orada galatanın orada onlarca otapark var arkadaşlar. birine bırakırsınız artık.
dostlar ben otobüsle gelsem bana kızarmısınız,87 taksim,geç kalkarsak aranızdan birisi beni bırakırsa çok sevinirim bırakırsınız dimi,ona göre otobüsle geleceğim
arkadaşlar otopark sorun olur taksimde,ben otobüsle geleceğim,mert nerelerdesin ses seda çıkmadı senden gelecekmisin
Valla 12 ye kadar takılmamız muhtemel.Ben hem evimin yakınlığı hemde alkolü biraz fazla kaçıracağımı düşünerekten dolmuşu kullanacağım.Otopark sorun olacağını sanmıyorum.Ama 15 lira vericen birde çile.Ev yakına en güzeli taksi-Dolmuş gel burak sen ben sana gündüz tarifesi açıcak taksi durağınıda biliyorum gösteririm.
quote:
Orjinalden alıntı: rakkas79
kimsenin kimseyi ektiği felan yok arkadaşlar... istiklal caddesi kapısında buluşuyoruz.
akşam olunca görürsün sen
Bu saatten sonra haber vermeden eken de bundan sonra muhabbetimizden uzak dursun derim
buluşmamıza iştirak eden, PANİK YOK(sami abi),GİZBİ(ben),RAKKAS79(ünal),STNBL(bilal),CYBOGOOTR(berk) katılımlarından dolayı teşekkür eder,bir daha ki buluşmada görüşmek üzere,
çok güzel ve neşeli geçen 5.buluşmamızdan kare kare bölümler.
mert huuuuuuuuuuuuu nerelerdesin hayırdır gelmedin?
Süper buluşmaydı valla Kamil abime burdan geçmiş olsun diyorum hasta olduğu için aramızda bulunamadı Mert kardeşimde bu buluşmada bizi eken oldu Valla çok fenaydı dicek bişi bulamıyorum ve burdan en çok gizbi ye teşekkür ederim alkol kullanmamasına rağmen yanımızda bulunduğu için. İşte biz böyle bir milletin kardeşleriyiz herkes türban ırk sorunu yaparken biz hepimiz inadına beraberiz Hepinizi çok seviyorum abilerim