Şimdi Ara

SAZLI SÖZLÜ 5. GELENEKSEL FORD İSTANBUL BULUŞMASI (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
0
Favori
4.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oha artık yani... meydanın orada galatanın orada onlarca otapark var arkadaşlar. birine bırakırsınız artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rakkas79

oha artık yani... meydanın orada galatanın orada onlarca otapark var arkadaşlar. birine bırakırsınız artık.

dostlar ben otobüsle gelsem bana kızarmısınız,87 taksim,geç kalkarsak aranızdan birisi beni bırakırsa çok sevinirim bırakırsınız dimi,ona göre otobüsle geleceğim
  • arkadaşlar otopark sorun olur taksimde,ben otobüsle geleceğim,mert nerelerdesin ses seda çıkmadı senden gelecekmisin
  • Valla 12 ye kadar takılmamız muhtemel.Ben hem evimin yakınlığı hemde alkolü biraz fazla kaçıracağımı düşünerekten dolmuşu kullanacağım.Otopark sorun olacağını sanmıyorum.Ama 15 lira vericen birde çile.Ev yakına en güzeli taksi-Dolmuş gel burak sen ben sana gündüz tarifesi açıcak taksi durağınıda biliyorum gösteririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rakkas79

kimsenin kimseyi ektiği felan yok arkadaşlar... istiklal caddesi kapısında buluşuyoruz.

akşam olunca görürsün sen
  • Bu saatten sonra haber vermeden eken de bundan sonra muhabbetimizden uzak dursun derim
  • buluşmamıza iştirak eden, PANİK YOK(sami abi),GİZBİ(ben),RAKKAS79(ünal),STNBL(bilal),CYBOGOOTR(berk) katılımlarından dolayı teşekkür eder,bir daha ki buluşmada görüşmek üzere,
  • çok güzel ve neşeli geçen 5.buluşmamızdan kare kare bölümler.

İŞTE SAZLI SÖZLÜ GENELEKSEL 5.FORD FOCUS İST BULUŞMASI

SAZLI SÖZLÜ 5. GELENEKSEL FORD  İSTANBUL BULUŞMASI
  • 5. İST BULUŞMASI

• 5.İST BULUŞMASI

• BULUŞMA 5.

• İST BULUŞMA 5.

• ist 5

• ist

• umarım resimleri beğenmişsinizdir
  • mert huuuuuuuuuuuuu nerelerdesin hayırdır gelmedin?
  • Süper buluşmaydı valla
    Kamil abime burdan geçmiş olsun diyorum hasta olduğu için aramızda bulunamadı
    Mert kardeşimde bu buluşmada bizi eken oldu
    Valla çok fenaydı dicek bişi bulamıyorum
    ve burdan en çok gizbi ye teşekkür ederim alkol kullanmamasına rağmen yanımızda bulunduğu için.
    İşte biz böyle bir milletin kardeşleriyiz herkes türban ırk sorunu yaparken biz hepimiz inadına beraberiz
    Hepinizi çok seviyorum abilerim
  • ben yeni ayıldıgım için şimdi gire bildim topige

herkese teşekkürler oynayamadımya içimde ukte kaldı haftaya bidaha yapalım derim nedersiniz
  • Merhabalar Millet.. Cumartesi Katılım Gösteren Arkadaşlara Teşekkür Ederim.Keyifli Zaman Geçirdiğimi Dile Getirmek İsterim.

Yanlız Bir İnsan Fotoğrafa bu kadar mı yakışmaz , Zaten doğdum doğalı fotojenik bir kimliğim yok.Alkolün de etkisiyle dibe vurmuşum yani.
  • yediğiniz içtiğiniz sizin olsun,gördüklerinizi anlatın diyecem ama,nispet yaparcasına fotoğrafları yerleştirmişsiniz hemen,
    yani bende gördüm böylece
    eee n'palım bidahakine dubble yaparız,telafi ederiz artık
    yarasın kardeşlerime
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.