Şimdi Ara

Sayıştay raporuna göre Konya'da Skandal olaylar oluyor. 7.5 Milyon Tllik üst geçit ortada yok (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
29.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
127 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Devridünya kullanıcısına yanıt
    ben kyk yurdunda kalıyorum öğrenci arkadaslar hep dizi survivor o ses vs. izliyor. akşam 5 ten 8 e kadar da ahaber, tgrt haber var

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mugetsuga

    Sayıştayın raporuna yalan diyen adama laf mı anlatıyorsunuz

    Resmi gazetede yayınlanan habere yalan diyen dayı geldi aklıma




  • Üst geçitmi yok bazı parçalarımı yok. Bi tutarlı konu açmayı öğren önce...
  • Bizim ümmetimizin helak olmamasının nedeni son ummet oluşudur. Allah bizi çoktan helak ederdi fakat bizim ümmetin cezası “kalplerin döndürülmesi”dir. Gerek itikat bozukluğu gerekse buna bağlı yolsuzluk arsızlık fuhus zina vb gibi sebeplerle kalplerin dönmüş olduğunu zaten net görebilirsiniz. yoksa çoktan helak olmuş idik. Allah kalbimizi hidayete erdirsin de bu ve benzeri yolsuzluk arsızlık şerefsizlik namussuzluk haberleri görmeyelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mis gibi köreltme hareketi :)
  • İşte kılıçdaroğlu başımızda olsaydı o vurgun 75milyon dolar olurdu bu yüzden ak parti. Görüyorsunuz sgk yine borç batağında allahından bul chp. İstikrar için AK partiye oy vermekten sakın vazgeçmeyin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RevesAtelier kullanıcısına yanıt
    Ovvvv farklı bir açıdan yakalamış.. Resmen sağdan sola sağdan sola vurmuş üyemiz.. :) :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C9BF64E75

    devlet ile hükümeti birbirine karıştırma.

    devlet memuru devlet memurudur.
    cumhurbaşkanı ise seçimle gelir.

    her dönemde hükümetler devlete kadro doldurur tabi ki. ama bu demek değil ki bütün devlet memurları hükümetin üyesidir.
    aksine devlet memurlarının siyasi partilere üyelik yasağı vardır.

    eğer senin dediğin gibi olsa , her iktidar değiştiğinde bütün memurlar işten çıkarılıp yerine yeni iktidarın memurları gelmesi lazım. mümkün mü? değil.

    kavram kargaşası yaşıyorsun. bu konuları öğrenmeye en baştan başla.

    Alıntıları Göster
    Vay vay vay savunmalara bak.. Eldeki malzeme bu kadar olunca..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kenbalx

    Yok okumam yazmam. Nasıl bi soru seviyesidir bu Bende senin seviyene inip sorayım aklın varmı okuduğunu anladınmı... Bak üşenip açamadıysan linli aşşağı ekliyorum gerekli kısmı...

    """Sayıştay denetçileri 2017'de geçidi kontrole gidince, olması gereken korkuluk, beton, asfalt, ferforje korkuluk gibi malzemelerin de bölgede olmadığını gördü. Görevliler ise geçidi ve yolu tamamladıklarını ancak geçidin alçakta kalması nedeniyle yeni ihale yaparak asfalt, beton ve korkulukları söktürdüklerini söyledi.

    BELEDİYENİN SAVUNMASI

    Belediye, “Malzemeler ihtiyaç duyulan Selçuklu Bulduk Hoca Camii'ne takılarak kullanılmıştır” dedi. Otoyol korkulukları ise kongre merkezindeki otoparka takıldı. """""



    Onuda konyalılara sormak lazım nasıl mal yüklüyorlarsa kamyonlara.

    Hadi ortada hırsızlık var.Devleti dolandırmak var. CHP İYİ HDP kaçtane mualif vekil- vatandaş var gidin dava açın burda doğruyu söyleyen birine şakşakçı diyeceğinize...
    Seninkine de bir ek ben yapayım bu da Oda tv 'nin haberi aslında muhalefette biliyor neyin ne olduğunu da buradakiler anlamamak için direniyor hala..

    https://odatv.com/chpli-baskanlar-neden-gitmedi-07111859.html

    Geçen 63 lt. yakıt sayıştay haberlerinden sonra yazılan bir yazı..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kenbalx

    Yok particilik yapmıyorum. Ak partininde ne olduğunu biliyorum. Adamlar çalmıyor. Çünkü ihale kanunu filan değiştirip yaptıklarını suç olmaktan çıkarttılar. Konudaki yalanlara kıl oldum.

    Dava açarsan takipsizlik gelir diyorsun. İYİ parti tasarı geçmiyeceğini bile bile asgari ücretten vergi alınmasın filan diye şov yapıyor. Bunada yapsın. Hiç yoktan şov yapar. Adı haberlere çıkar.

    Boşuna mualefete oy veriyorsunuz ozaman. Onlarda susuyorsa bi işe yaramıyorsa verin akp ye güçlü olalım şimdi üstüne bi spagetti makarnayı kırıp bide bi paket spagettiyi kır diyip birlikten kuvvet doğar mesajı vermek geldi içimden

    Sayıştay denilen şey devletin muhasebe kontrolü. Adamlar zehir gibi bütün herşeyi görüyor. Bu evrakları önceden gönderip yanlış varmı deme imkanı olsa (arabadaki muayene öncesi kontrol gibi) hiç bunları görmiyeceğiz. Her kuruma sayıştay kontrolünden geçecek dosya hazırlayacak muhasebeci atayacaklar yakında

    Adam istifa ettim demiş daha ne. Bulun bu adamı hayatını filan güvenceye alıp gerçekleri konuşturun. Bitirsin akp yi kimsede o güç yokmu...
    İşte senin gibi muhalifler lazım bu ülkeye aynen dediğin gibi sıkıntı varsa ihale geri çekilip yeniden düzenlenebiliyor ama bunlar yayınlanmıyor önemli olan basiretsiz bir muhalefetin alakasız şeyleri bakın çaldı çırptı diye paylaşabilecek şeyler yapıyor olması, bunu chp si de akp si de mhp si de yapıyor.. Eğer largo21 gibi bu konuyu açan o diye yazdım üyeler akp ninki ile chp ninkileri de paylaşsınlar o zaman diyeyim ha birileri adam gibi eleştiriyor diye o yüzden şurada bunu açıklayan şey var..

    https://odatv.com/chpli-baskanlar-neden-gitmedi-07111859.html

    Bir şey olduğunda birileri orada olması gerekirken orada değilse demek ki herkes bir tarafını kurtarma derdinde ki yanaşmıyor böyle yerlere..




  • izledikleri de essahtan bir bok olsa bari



    Eskişehir'de yurtta iken ben de bunların saçma salak dizilerine, programlarına, maruz kalıyordum...



    la bari belgesel izleyin, yabancı filmler/diziler izleyin. bizim dönemde cnbc-e vardı. onu açtığımda (chuck ve 24 hour dizisi favorimdir) millet "bu ne yea, yabancı diziler çok saçma, değiştir şunu" diye isyan ediyordu...


    neyse ki üni bitti de kurtuldum bu tiplerden...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Up Lieutenant -- 7 Aralık 2018; 3:41:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tane savci konuya dahil olup harekete geçti mi? En azından doğruluğunu yanlışlığını kanıtlamak için?



    Bu ülke ne ülkesi artık?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş tivi bee olley bee gene akp'ye sallıyoruz bee, biz hep bişiler yazıyoruz ama neticemiz yok beee



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApRa- -- 8 Aralık 2018; 0:12:42 >
  • Yazılanlar belli ama senin gibiler kendisinden daha çok, ölümüne bir şekilde körü körüne savunma yapınca olmuyor tabi. Fanatiklik böyle bir şey.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: captain_turkiye

    Yazılanlar belli ama senin gibiler kendisinden daha çok, ölümüne bir şekilde körü körüne savunma yapınca olmuyor tabi. Fanatiklik böyle bir şey.
    Benmi savunuyorum Boş tiviye göre sadece para kaçıran akp, yolsuzluk akp ,torpil akp bu çok komik bence :D boş tiviye göre ülke 16 yıl önce mükemmeldi akp geldi yedi hepsini, 100 yıllık bir ülke olucağız ve hala nasıl kalkınamadığımızı sadece akpye yıkmak yerine bunca yıl neden olmadı sorusu sorulmuyor çünkü millet için kolay olan şuan önemli bundan öncekilerinni hiç suçu yok :)

    Yıllardır ülkemizde her yerde malesef torpil oluyor boş tiviye göre sadece akp akp gitse ülke 2 günde direk Almanya, direk Çin olucak

    Muhalefet mükemmel oysaki hepsi pırıl pırıl hepsi sütten çıkmış ak kaşık hiç birinin para, konum, makam derdi yok hepsi ülkeyi düşünüyor (!)

    Sürekli seçim kaybedenler umarım tez zamanda koltuklarını(koltuk sevdalısı değiller hiç biri)bırakırda değişik fikirleri, görüşleri görebilirsek belki oy atarız..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApRa- -- 8 Aralık 2018; 0:49:42 >




  • Bu ülkeyi büyük çoğunlukla akp ve türevleri yönetti. Tabiki hepsinin suçu var.

    İnsanlar eleştiriyor diye onlara laf atmanın sebebi ne? Muhalefet 1 suçluyken iktidar 10 suçlu ama senin derdin neden muhalafet?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: captain_turkiye

    Bu ülkeyi büyük çoğunlukla akp ve türevleri yönetti. Tabiki hepsinin suçu var.

    İnsanlar eleştiriyor diye onlara laf atmanın sebebi ne? Muhalefet 1 suçluyken iktidar 10 suçlu ama senin derdin neden muhalafet?
    Burası bir forum ve bende boş tivi hakkında yorumumu yaptım.

    Muhalafet felan yok bizim ülkemizde bunlar başımıza bela bela önümüzü kapatanlardan biride bunlar millet anlamak istemiyor.

    Biraz düşünün örnek bir takımın başkanlık seçimi var ve 2 aday girebiliyorsunuz.Seçim oluyor seçimi kaybediyorsun.sonra diğer seçim geliyor sen gene aynı vaadleri veriyorsun gene kaybediyorsun.Seçimi kazananda sürekli birşeyler uğraşında olan kısa vadeli planlarla önüne geçiyor(2yi 5e katlamak gibi vaadler). ve bir seçime daha giriyorsun gene kaybediyorsun kazanan gene aynı kişi.Sonra sana biri diyorki kardeşim sen olamıyorsun bırak benim şu şu vaadlerim, şöyle bir şeyler düşünüyorum ben başarabilirim yok diyorsun ve gene kaybediyorsun.Oysaki reddediğin adam o adamla rakebete girebilse(2'yi 10'a katlayabilecek biri ama hiç kimsenin bundan haberi yok ve o adamda arka planda sen gidene kadar kalmaya devam ediyor,takii birileri bir şekilde şişirilip önüne geçilmezse).

    Bir şeyler olmuyorsa ve olmuyacağı belliyse bırakılıp yeni fikirlere yer verilmeli, kazanan adam bırakmaz anlamıyor millet onu anca yeni rakipler yeni düşünceler yenebilir..

    Geçmişin kötüyse iyi biyerlere gelemezsin kanun budur her yerde..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApRa- -- 8 Aralık 2018; 1:2:1 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.