Şimdi Ara

SAYISALDAN TM'ye DÜRÜSTÇE ANLATIYORUM GELİN :D(EGE ÜNİ.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şimdi ben ilk sene girdigimde ygs 100k küsür gelmişti lysyle birlikte 60k falan olmuştum mfydim ozamanlar tabi....

herneyse işte babama dedim baba ben mezuna kalcam arkadaşlardan da kalanlar var hani onlarıda kullanarak falan ikna ettim anlayışlılar yani neyseki o yönden şanslıydım...Kaldım mezuna işte bi yurda yazıldım mezundu herkes orda da..Daha iyi çalıştım tabiki ilk seneki gibi salmamıştım ygsye girdim işte yine mf'ydim mezunken de...Ygs sıralamam 23k geldi sonra lys ile onu 12k çektim ve şuan ege üni diş okuyorum :D..

Tabi ben gene rahat durmadım dedim bu senede giriyim bi deniyim :D ağpldpğaisşçdias ...Girdim bu sefer ygs 1-2 sıralamam 33 36 geldi...Tm yani ygs-5 sıralamam ise 35k geldi...

Dedim ki kendi kendime aha bi seferde tm'den giriyim..Zaten 2 senedir giriyorum bütün konulara aşinayım nerdeyse geometri ve matematik için konusuyorum..Şimdi geri kalan sürede sadece cumhuriyet dönemini bitirdim edebiatta diger kalan bölümler duruyor...Edebiyat sınavından sonra konuyu uplayacagım bakalım ne kadar ileri çekebilicem ...Okulum daha yeni bittiği için şimdi başlıcam çalışmalara :D

editleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostgamer1 -- 16 Haziran 2017; 0:7:33 >

• Peki bunu neden bize bildirme gereği duydun
  • Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    KEYFİM ÖYLE İSTEDİ Ayrıca üni okunurken yapılabilir mi acaba diye çok konu açan vardı onlarada bir örnek olmuş olurum ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostgamer1 -- 16 Haziran 2017; 0:10:39 >
  • Üniversiteni beğenmeyip tekrar hazırlansan anlarım ama memnunsun.

Neden gezmek varken ders çalışıyorsun
  • Sen bu ygs lysnin müptelasi olmuşsun seneyede sozelden girecem dersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarhana ve Rocknroll kullanıcısına yanıt
    gezdim zaten bu yıl içinde yeterince ve devam edicem gezmeye az kalmış 15 gün ders çalışıp edebiyat okuyup gezmesem sorun olmaz :D
  • Özet:

SALAM :D
    Mezundum :D
    Diş okuyom :D
    Edebiyat yapcam : DD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MariJuann M kullanıcısına yanıt
    kanka sigara kullanıyorum ama bu daha fazla bagımlılık yaptı ağpsldğapsişça
  • aga bi haber vardi adam 20 yildir uni sinavlarina giriyomus zevkine sen o olacaksin galiba ajdbaisgb seneye sozel ondan sonraki dil sonra tekrar basa mf ajdbhahdb

• sKjaer kullanıcısına yanıt
    acun abi
    almanyadan geldi
    bigbaks yapcam
  • ben ''ağpldpğaisşçdias'' randomuna bittim hocam hayatımda böyle bir yerinde kullanılmayan ve tüm alfabeyi içeren bir random görmedim hocam acaba masaj etkisi yaratsın diye klavyeye mi oturuyorsunuz ?
  • EDİT: MATEMATİK GEOMETRİ TOPTAN BİTTİ EDEBİYAT MİLLİ VE FECR-İ DÖNEM KALDI
  • sen manyaksın
  • TM cilere hayrın dokusun bari geometri adına varmı ciddi ciddi bir tavsiyen faydalı olsun tmciler geometriden kan ağlıyor
  • Magdur12 M kullanıcısına yanıt
    üçgen konik yansıma vektörlerin kolay denklemleri falan o tip konular üzerine soru çözümleri yapılmalı diger konular geometrik beceriyle ilgili olduğundan tm ler pek yatkın olamıyor zaman kaybı olur şu andan itibaren çalışılması. Daha rahat yapılcaklar üzerinde calısılmalı
  • O nası bi random lan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ANCA GİREBİLDİM EDEBİYAT ÇALIŞIYORDUM :d

EDİT 2 :MATEMATİK 71 TANE İŞARETLEDİM 57-60 ARASI GELİR
  • EDİT 3 : Edebiyat kitabın başından başlamıştım şuan devam... divandan yeni başladım dönemlere.. (cumhuriyet yarısı tamam.)
  • EDİT 4 : Edebiyatta cumhuriyete kadar bitirdim...Cumhuriyetin yarısını biliyordum önceden yarısı kaldı...Önümdeki 2 gün yarısını bitiricem bir yandan da soru bankasını bitiriyorum
  • Hocam tercih yapicak misin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.