Şimdi Ara

Sayısalda ilk 2k yapanlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
14
Favori
5.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Giriş
  • Nasıl oluyor tam olarak yemeden içmeden 16 saat ders 8 saat uyku mu yapıyorsunuz kaç soru çözüyorsunuz bir dersten kaç test kitabı bitiriyorsunuz ?

İlk olarak tytde 1 sosyal ile 1 matematiğin değeri aynı yani süre az kaldığında sosyal sorularınız boşsa onlara yüklenin yoksa 1 mat sorusu çözeceğiniz yerine 5-6 sosyal sorusu çözebilirsiniz.

2. Gerek çalıştırdığım öğrencilerden gerekse de insanların sınav netlerine bakınca genelde sosyal netlerine bakıldığında hep düşük gelmekte ama bunun farkında değil konusu bilinince en kolay yapılan test. Ama genelde çalışılırken son zamana bırakılıp halledilmeyen derstir. Yani çalışın sosyale

3. Her gün düzenli paragraf çözün demeyi bile gerek duymuyorum zaten biliyorsunuz. Ama arada bir limit kronomometre gibi zor yayınları da çözmeyi deneyiniz.

4. AYT Matı internetten daha önce çok örnek verilmiştir ama ben de vermek istiyorum. Bizim zamanda Ceyhun hoca vardı nerdeyse full matı ve geometriyi ordan halletmişimdir + Hayal kurundan da LTİ destek aldım.(ama Ceyhun hocadan da hepsi tam yapılabilir. Denemeleri: metin yayınları + acil yayınları(hepsi olamasa yarısını bakmıştım) + palme

5. Arada konsantrem falan düştüğünde motivasyon videoları da izlemeyi unutmadım bol bol

6. Ayt Fizik için de kesinlikle 12. sınıf meb kitabını modern fizik kısmını yutun derim. Aynısını soruyor. Kitap olarak da ygs-lys palme çözmüştüm + tyt nihatbilgin fizik(ayt için nihat bilgin çözebilirsiniz ama ben sadece tytsini kullanmıştım) Denemeleri: de apotemi + nihatbilgin + palme yeterli olmuştu

7. Ayt Kimya için fazla kaynağa gerek yok ben palme konu ve soru bankanın yeterli olacağını düşünüyorum gerisini denemelerle halledin youtubedan da kimya özele bakmıştım Denemeleri: palme yayınları

8. Ayt Biyoloji için de palme biyoloji soru da aynısı ygs-lys palme biyoloji youtubedan da hocalara geldik(hocası baya hoşuma gitmişti) + fundamentals Denemeleri: Palme yayınları

9. TYT Felsefe deyip geçmeyin filozof ismi ile 2017dedikileri ters köşe yapmıştı. 2018de de 3 bilgi sorusu vardı. Bunun için önereceğin yayın denizinin hem felsefe hem din kültürün bulunduğu kitapçık. Bununla felsefe ve dinden 10 soru garanti diyebilirim(olmazsa bile en düşük 9 net) ben bunları kullanıp tam yapmıştım.

10. TYT Coğrafya için herhangi bir konu anlatımı olabilir. Genelde aralarında fazla fark yoktur. Genelde aynıdır. Sorusunu 5-6 test çözmüşümdür(o da haritadan soru bankasını ilk alışımda o da ) soruya fazla gerek olacağını düşünmüom 4d

11. TYT Tarih konusuna bakmadım genelde yorum çıktığından benim için problem olmadı hatta diyebilirim ki sınava kadar tam yapamamışımdır. Tek 5te 5 yaptığım sınav tytdi çünkü diğerleri ezbere yönelikti ama asıl sınavda genelde paragrafa yönelik sorular gibiydi.

12. TYT Dil anlatım Onur Soğuk hocamızın el kitabı şeklinde kitabıydı. Baya iyi yaptığımı hatırlıyorum. Youtubedan da benim hocamdan da Öznur Saat Yıldırımı dinlemiştim

*Palme denemelerinde 2018 yksya gireceğime rağmen palmenin ygs-lysnini tercih ettim hem soru sayıca fazla hem kaliteli sorular olması alınmasına değdi çok büyük kısmını da çözmüşümdür.

Genelde konu ile gitmeyi tercih ettim. Artı da bol bol deneme çözdüm. Konuyu bilmesem bile denemeye girdim. Size çok fazla deneme girmenizi tavsiye ederim. Türkiye geneli olsun( bazen insanlar daha önce cevaplarına ulaşıp sizin önünüzü geçebilir hiç kafanıza takmayın ) ya da olmasın.

MSÜ ye girmeyi de unutmayın bu ara Başarılar.

* Günlük kaç saat çalıştın diye sorular da gelebilir bazen 10-12 saat çalışmışlığım olmuştur. Bazen de 1 deneme sonrası tüm gün dinlendiğim zaman da. Önemli olan kendimi ne zaman derse odaklandığım zaman çalışmaya çalışmışımdır.

arada editlerim fazla aktif olamayacağım arada tıp konularda görebilirsiniz ama

onların üstüne fazla çözmedim genelde denemelerle götürdüm
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sözelden ilk 100 için girenler
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.