Şimdi Ara

Sayısalda 35k ile 2023te nereyi yazardınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam itü elektrik vs kktc eem nasıl sonuclanir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kaang60 K kullanıcısına yanıt
    Aga zaten ilk 10binde olsam ya taü mühendisliklerine giderdim ya da itü elektrik veya makina. Milletin benim gibi itü kktc tercih etme sebebi itüde eğitim almak itüde okumak. 35bine anca itü mimarlığa giderim yani. İtü kktc alım fırsatı gibi geldi gözüme ben de dedim itüde elektrik ve elektronik okumak dururken kimya mühendisliği okumayayım. Zaten itü kıbrısa bulaşmadan itüde iyi bölüm okuma şansım olsa elektrik gibi itüde okurdum düşünmeden. Kıbrıs tamamen alternatif. Ha ama itü kıbrıs pcde 15 kişi <10k sıralama ile girmiş bu sene. Yani bazıları inanılmaz itülü muamelesi ile bakıyor bu duruma. Zaten bizim bölüm ehb adı altında olsa biz bile anlaşılmayız kıbrıs olarak. Şu an itü kıbrıs endüstri ve pcciler tamamen aynı muamele ile ders görüyorlar biz de aynı muamele ile ders görüyoruz. Bana göre zaten pcden sonra en iyi bölüm bizimkisi. Hem kontrol hem ehb hem elektrik dersleri var bizde. Yani milletin 5k yapıp itü kıbrıs pc yazması garip geliyor bana ama bazıları idealist insanlar işte. Aynı olduğumuzu düşünüyorlar ki ders eğitim sosyal olarak aynıyız tamamen fark yok normal itülü gibi. Ama ben diploma olarak bir nevi olsa tırsıyorum yine de Anadolu üniversitesi diplomasından iyidir itü diploması. Sonuçta itü rektörü imzası da olacak itü diploması olacak. Kıbrıs kampüsü olsa ne yazar ki?

• Kaang60 K kullanıcısına yanıt
    Hem fark etmişsindir bu konuyu açma sebebim eğer Kıbrıs'a gidin derlerse nereye myp ile yatay geçiş atayım diye bir konu. Sanırım tercihimi ya gtü makina ya da iyte kimya mühendisliğinden kullanıcam. Belki hacettepe veya ytü de düşünülebilir ama işte hep bir plan olarak tutuyorum. Gerçi son senede Kıbrıs'a gidin derlerse gitmek zorunda kalırız gibi ama orada da hocaların inisiyatifine kalıcaz gibi. Bence yollamazlar zaten şu anda istanbulda okuyanları. Yeni girişler gider gibi. Ya zaten bu konuları konuşmak da ayrı saçma çünkü ortada ne inşaat var ne proje. Adamlar daha ana yerleşke olacak yeri projelendirmemiş, çitlememiş bu konuya değinmek saçma yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panzer1437 -- 9 Aralık 2023; 14:43:49 >
  • Gazi Makine tabi ki (eşit ağırlıkçıyım)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bilmediğimden soruyorum Kıbrısa gönderirlerse herkes geçiş yapmak isterse kontenjanların dolma riski var mı?

• Leopard76 kullanıcısına yanıt
    Bana son sene git derlerse önce tabii ki diyeceğiz çok saçma bırakın bitirelim burada vs. Baktım olmadı son sene giderim. Çünkü hani okumuşum 3 sene zaten son sene myp de yok. Ama son sene gitmemiz inanılmaz zor bence. Şans artık o konuda. Ama oldu daha inşaatı başlamamış (proje olmayan) yeri büyülü şekilde 1 yılda diktiler 2. Sınıfımın sonunda git derlerse başvururum baya yere. İllaha biri tutar diye düşünüyorum. Çünkü en kötü iüc endüstri bile yazacağım öyle düşünün. Ama ben baya inandım burada bitireceğime. Zaman meselesi artık. Bu arada mypde başvuru sınırı var mı?

• Panzer1437 kullanıcısına yanıt
    Yanlış olabilirim ama var diye hatırlıyorum, genelde çok kontenjan olduğu için ve herkes aynı bölüme bir anda yığılmadığı için çok sıkıntı çıkarmıyor diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 9 Aralık 2023; 21:6:9 >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt
    Baktım myp ile başvuru sınırlaması yokmuş. Yani yığılma olursa da 35k ile 50binlik bölümleri de yazarım en kötüsünden. İllaha biri denk gelir. Belki bölümümden şaşmamak için marmara ee de yazabilirim teknoloji fakültesinde. Bakarız yaw o zaman geldiğinde

• Panzer1437 kullanıcısına yanıt

kanka sakın iüç ee falan yazma

edit: itü gemi makineleri müh. falan olabilir aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 9 Aralık 2023; 23:23:43 >
  • Aga makine gelmiyor ama inşaat, gemi inşaato ve deniz teknolojisi geliyor. Ya ee yazmam iücde en fazla endüstri yazarım o da bölüm iyi diye de bir şey yazacakmışım gibi durmuyor durum. Umarım da böyle kalır hani bakalım kıbrıs yolu gözükürse bir daha düşünürüz 🇨🇾🇨🇾🇨🇾🇨🇾

• gazi makina yazardım

• Ankara ing vet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt

makine , kimya ve endüstri gibi mühendislikler 3 büyük şehirde eğer olmazsa sanayiye yakın bölgelerde okunur derim. 

• Bolu-Diş
    Gazi-Endüstri

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.