Bildirim
Sayısalcılar, özellikle fen lisesiler.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
hocam geometri birey b fen için fen bilimleri var çizgiüstü mat bilemicem _____________________________ -
sağol hocam bakıyorum şimdi. _____________________________ -
mat zafer vardır kazık istersen.
normal fem in matematiğidir. ygs için._____________________________ -
10. sınıf hocam. zafer var bende cidden zor ama kaliteli. _____________________________ -
ben de 10 a gidiyorum matematik içn karekök al güzeldir _____________________________ -
ben fen lisesi mezunuyum
fiz>> birey
biy>> final yayınları yeşil bi kitap yazarı aslan cingiz
kim>> formül kimya yeşil beyaz renkli komisyon taraf. hazırlanan bi kitap
geo>> tabiki birey B
mat1>> orhan doğukan final yayınları s.bankası 1numaradır zorluk bakımından ama ygsde çıkacak tarz soruları barındırmaz
mat2>> ne çözersen çöz zaten kolay çıkıyor_____________________________ -
geometri->ESEN yayınları, birey b
matematik->güvender elit sorular
biyoloji->fdd ygs-lys (ibrahim altun), cobretti yayıncılık
kimya->fen bilimleri çizgi üstü
fizik-> esen
fen lisesi 11. sınıf öğrencisiyim_____________________________ Wake Up... -
quote:
Orijinalden alıntı: klavyearasındakicips
Arkadaşlar, bizi zora alıştırdıkları için sürekli zor test kitapları çözüyoruz haliyle. Size şunu sorucam, bildiğiniz, çok kaliteli Kimya Fizik Biyoloji Matematik Geometri soru bankaları var mı.
Özellikle kimya biyoloji.
Teşekkürler.
İyi ki fen lisesine gidiyorsunuz.Sanki hepiniz dahisiniz.Ne bu havalar ya.Yok zor olsun kolayları boşver yok fen liseler yazarsa daha iyi olur.Yapmayın etmeyin senden zeki baya bi düz liseli vardır tek farkları çalışmamak.Fen lisesinin çoğu ineğin önde gideni.Konu kilit_____________________________ -
aykut kardeşim zaten adam biz dahiyiz falan dememiş çalışan herkes başarabilir bunda bi sıkıntı yok zaten ayrıca inek dediğine göre pek çekemiyorsun herhalde adam ister 10 saat ister 1 saat çalışır kime ne ? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: deadlock60
aykut kardeşim zaten adam biz dahiyiz falan dememiş çalışan herkes başarabilir bunda bi sıkıntı yok zaten ayrıca inek dediğine göre pek çekemiyorsun herhalde adam ister 10 saat ister 1 saat çalışır kime ne ?
Çekememek değil.Zor kitap isteyeceksen direk zor kitap önerebilir misiniz dersin.Fen liselilerı öneri versin diye başlık açmazsın._____________________________ -
fen liseli olunca genelde saglam temel old için zor kitap kullanırlar sanırım arkadaş onun için öyle yazmış _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: spatyom243
Aykut kimseyi soylediklerinden dolayi yargilayamazsin. anadolu liseliler anadolu liseliyim diye rahatca diyebiliyorken millet bize senin az onceki yakistirmalarini yapmasin die neden lisemizi soylemeyelim. konuyu acanin da bole bi amaci yok zaten. bu arada uslubuna ,inek vs, dikkat et yoksa o kelimeleri sana asliye cezada teker teker yediririm!
Sende sözlerine dikkat etsen iyi olur ne yediriyorsun.Ben sadece şahsi fikrimi söyledim ve inek lafıda çalışkanlara söylenen ortak laf.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: aykut831
quote:
Orijinalden alıntı: spatyom243
Aykut kimseyi soylediklerinden dolayi yargilayamazsin. anadolu liseliler anadolu liseliyim diye rahatca diyebiliyorken millet bize senin az onceki yakistirmalarini yapmasin die neden lisemizi soylemeyelim. konuyu acanin da bole bi amaci yok zaten. bu arada uslubuna ,inek vs, dikkat et yoksa o kelimeleri sana asliye cezada teker teker yediririm!
Sende sözlerine dikkat etsen iyi olur ne yediriyorsun.Ben sadece şahsi fikrimi söyledim ve inek lafıda çalışkanlara söylenen ortak laf.
yav he he.
fen lisesi mezunuyum.
geometri-> birey b ve zafer
mat1-> fem, birey, zafer
mat2-> kafana göre takıl hepsi aynı, zor çözmene pek gerek yok
fizik->esen, nihat bilgin
kimya-> esen, arşimet
biyoloji-> palme derim ben. sınava uygun kitap diye seçtim kolay gelsin
bak arkadaşım benim özellikle fen lisesi dememin bir nedeni de onlarin okullarinda hangi kaynaklari kullandigidir. sen beni uslubuma göre yargilayamazsn ki uslubumda bir anormallik de yok. ister yaz ister yazda. buradakiler polis kolejliler yazsin, anadolu liseliler yazsin derken tamam, biz deyince problem. konuyu saptirmazsan sevinirim. cevaplayanlara tesekkürler _____________________________ -
ygs mat. için matematik kulübünün kitabı var ondan zor mat. kitabı görmedim.
http://www.matematikkulubu.com/_____________________________ -
Aykut cidden şu laflarında çekememezlik söz konusu..(anadolu lisesine gidiyorum keşke fende olsam diyorum. Çünkü adamlar zor çöze çöze ygs/lysde rahat ediyorlar.) _____________________________ -
teşekkürler tekrar. ayrica cidden anlamıyorum o arkadası. bana konuyu şöyle aç böyle aç demis. ben sana nasil acacagimi sormadım, test kitabi önerisi istedim. gerçekten mantıksız davranmış. _____________________________ -
arkadaş en iyi-en çok çalışanlardan kitap tavsiyesi istemiş. genelde fen liseliler böyledir,ve anadolu liselerinin de il içinde ilk 5-6 sı böyledir.
Biyoloji/kimya ---> Final
Fizik -- Palme yada Fen bilimleri
Mat - FEM deneme falan al kitap kasma,MAT1 se fem konu anlatımlı + herhangi bi soru bankası
Geo --> Final - Karekök
Okuldaki alıştırdıkları zor hiç bir işe yaramıyor bu arada onu da söyliyim. Zorları çözüp kolayda takılıyor veya yavaş çözüp zaman kaybediyorum. Aynı şey arkadaşlarımdada var
pardon mesaj atmışım önceden ^^ bu dediklerim ygs için tabi
10. sınıfta kullandıklarım
ESEN fizik 10 sınıf
ESEN mat 10. sınıf
Karekök geometri 10 sınıf
Finalin konu anlatımlıları kimya,biyoloji 10. sınıf
bunları kullandım 10 da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epiru3 -- 25 Aralık 2011; 15:14:29 >_____________________________ -
Pekala teşekkür ederim. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler