Şimdi Ara

SAYISALCI İÇİN TÜRKÇE KİTAP ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mezuna kaldım türkçeden 35 altı yapmak istemıyorum bu sene benim dilbilgisi kısmı 0 diyebilirim zaten 27 28felan yapıyorum paragraflarla vs. ancak bu sene yetmeyecek bana adam akıllı rahatça ögrenebılecegım türkçe kaynakları tavsıye eder mısınz? internettekı anlatımlardan da saglamdır dedıgınız varsa onlarda olabılır.

• hocam soru bankası ile çalıssam mı bılemıyorum açıkcası. Kafamda türkçeyi şu dershane dönemı başlamadan bitirmek geçiyor ve yaprak test daha ıyı olmaz mı? ( çözmedım türkçe bilmiyorum ondan soruyorum :) ) Birde dedigim gibi konular yok bende önce ögrenıp sonra çözmem lazm ama guvenderı de yazdım :D

Orijinalden alıntı: masteyen

hocam soru bankası ile çalıssam mı bılemıyorum açıkcası. Kafamda türkçeyi şu dershane dönemı başlamadan bitirmek geçiyor ve yaprak test daha ıyı olmaz mı? ( çözmedım türkçe bilmiyorum ondan soruyorum :) ) Birde dedigim gibi konular yok bende önce ögrenıp sonra çözmem lazm ama guvenderı de yazdım :D

bnce güvenderin türkçe soru bankası çok saglam kitap..şahsen ben onu kullanıyorum suan ygs denemelerinde +30 geliyor ve daha hiçbir dilbisini adam gibi çalışmadan.. ama güvenderin paragraf,cümlede anlam felan çok saglam ve yanlış soruları çok az ve sınava uygun ...bnce kesinlikle temelini güvenderle yapmalısın..hatta sana resminide atıyım.
     SAYISALCI İÇİN TÜRKÇE KİTAP ÖNERİSİ

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yayin denizi kullanabilirsin zor ama guzeldir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matematık, kimya derken insan bi süre sonra bunalıyor kaçıyorum roman okuyorum sanırım paragraflarıda bu sayede yapıyorum zaten en çok zorlayan dil bilgisi artık günde 1saat ayırarak dershaneye kadar aradan çıkartmak istiyorum ya

Orijinalden alıntı: drmrv

Ya zaten kaç tane dil bilgisi soruyorlar ki. Bu kadar takma kafana bol bol kitap oku sen. Ama tabi dil bilgisi konularını da bil :D

Hocam belki saçma bir düşünce gibi gelecek ancak türkçeyi moral için çözüyorum o 5 6 soruya hiç bakmadan atlıyorsun ya bir kaçtanede paragraflardan takıldıgın olsa benim moral düşüyor sayısalcıyım ama gidip tarih felsefe din sagolsun 20üstüne çıkarabılıyorum türkçe güzel olursa
  • masteyen kullanıcısına yanıt
    yok ya ne saçma olacak benim de öyleydi türkçe ve sosyal ile netim artınca mutlu oluyordum ben tam hatırlamıyorum ama 2014 ygsde kaç soru çıkmıştı ki dilbilgisinden :D 2013 2012ye bak. aynen o ayardaydı. basit dilbilgisi zor paragraflar.

• Paragraf için ösym tipi paragraf diye bi kitap var yayını tam hatırlayamıcam ama kırtasiyede adıyla sorarsan yardımcı olurlar ben kuklanıyodum 11 deyken taaa ki kaybedene kadar ama baya çözmüştüm ve zor sorular vardı

• Simetri bu türkçe dil için alıcam herkes arkadaşlarımda dahil biz paragraf yapamıyoruz sen dılbilgisi diyorlar ama çalısmadım konuları bılmıyorum 1 sene kaldım adam akıllı yapcam kafaya koydum paragraf için açıkcası yapcagım şey kıtap okumaya devam etmek roman tarzımı degiştirdim normalde polisiye, aşk ,macera okurken şimdi Ahmet Hamdi Tanpınar'a falan başladım anlaması biraz zor oluyor ancak geliştirir diye düşünüyorum. Haftada 100Soruda çözdüm mü sınav zamanına kadar paragrafta sorun yaşamam inşallah
    Dil bilgisi için simetri yazdım onada bakıcam.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=56875117&p=1#56875117

Orijinalden alıntı: fatih591

Bir bak istersen
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=56875117&p=1#56875117

Teşekkür ederim inceliyorum
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.