Şimdi Ara

Sayısal ogrencisinin Mat-1 Bitirme Süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar sayısal ogrencisi ideal sure olarak kaç dakikada mat 1 i bitirmeli ? Ben 45 dakika uğraşıyorum ama 5 tane boşum oluyor sonra türkce fen sosyal derken sınavın bitmesine 10 dakika kalıyor eger şansım varsa boşlarımin 3 tanesini çözebiliyorum çözemezsem oyle kalıyor.Turkce den ortalama 2-3 fenden 3-4 sosyalden 5 çıkmasına rağmen matemaktikten 5 civari çıkıyor Napmaliyim acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: x0mBx

Evet arkadaslar sayısal ogrencisi ideal sure olarak kaç dakikada mat 1 i bitirmeli ? Ben 45 dakika uğraşıyorum ama 5 tane boşum oluyor sonra türkce fen sosyal derken sınavın bitmesine 10 dakika kalıyor eger şansım varsa boşlarımin 3 tanesini çözebiliyorum çözemezsem oyle kalıyor.Turkce den ortalama 2-3 fenden 3-4 sosyalden 5 çıkmasına rağmen matemaktikten 5 civari çıkıyor Napmaliyim acaba

matematigi cozme surende bi problem yok bence.problem diger derslerin suresinde galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodeotr

quote:

Orijinalden alıntı: x0mBx

Evet arkadaslar sayısal ogrencisi ideal sure olarak kaç dakikada mat 1 i bitirmeli ? Ben 45 dakika uğraşıyorum ama 5 tane boşum oluyor sonra türkce fen sosyal derken sınavın bitmesine 10 dakika kalıyor eger şansım varsa boşlarımin 3 tanesini çözebiliyorum çözemezsem oyle kalıyor.Turkce den ortalama 2-3 fenden 3-4 sosyalden 5 çıkmasına rağmen matemaktikten 5 civari çıkıyor Napmaliyim acaba

matematigi cozme surende bi problem yok bence.problem diger derslerin suresinde galiba.

Yok hocam ya türkce en uzun olsa bile 45 dakika fen 30 sosyal 30 civarında bitiyor ama matematik bı garip oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 ayda yks bitirme programi
    4 yıl önce açıldı
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    1 ayda Yks sözel biter mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.