Şimdi Ara

Sayisal miyim esit agirlik mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 9.sinifta orta seviyeli bi fen lisesine yerlestim fakat derslerim bir turlu diger arkadaslarim kadar iyi olmadi dersleri dinlemezdim hic ozel derste almadim bu yuzden mi bilmiyorum ama hep notlarda denemelerde sonlarda olurdum bu beni cok sinirlendiriyodu ama hic tmye geceyim diye dusunmemisim simdi 12.sinifim tıp isteyerek yola ciktim ama bu sene olmayacak mezun gibi gorunuyor fakat ben bi karar vermek istiyorum acaba gercekten sayisal ogrencisi degil miyim en sevdigim ders edebiyat oldu lise hayatim boyunca edebiyat derslerinde arkadaslarim fizik cozerken ben en one gecer ders dinlerdim bunu arkadaslarima soyledigimde edebiyat kolay fen zor oldugu icin sana oyle geliyor diyolar sayisal olup tmye geceniniz var mi bana bi yardimci olun ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben şubat ayında sayısaldan geçtim eşit ağırılığa eğer matematiğin iyiyse şu an bile tm'ye geçip hızlıca edebiyatı bitirebilirsin ama istediğin bir bölüm var mı diye araştır önce
  • Edebiyat seviyorsun diye esit agirliga gecersen nuhtemelen okudugun bolumun edebiyatla bir iliskisi olmayacak. Edebiyatta iyi oldugun icin esit agirlikta basarili olacagini dusunuyorsan bu bir etkendir ve oyle olabilir orasini iyi dusunmen gerekir. Ben de edebiyat seviyorum ancak edebiyatla ugrasacak bir bolum hayatimi idame ettirmemi saglamayacagi icin sayisaldan hazirlaniyorum.

• Matematigim cok iyi degil fen derslerine calismaktan iyice bosladim ya ben yurt disinda calismak ogrenim grmek dilimi gelistirmek istiyorum sayisal alanda bu cok zor sayisaldan girilen bi meslekte hayatin boyunca cok iyi olmak icin calismak zorundayim cunku sayisalcilar cok calisiyor esit agirlik oyle degil onlar normal seviyde calisiyorlar bana biyoloji haricinde hicbir ders eglenceli gelmiyor fende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thewonderful -- 23 Mayıs 2018; 22:36:48 >
  • haskolastik kullanıcısına yanıt
    Psikoloji dusundum ya beni en cok yoran fen derslerinin surekli unutulmasi surekli unutuyorum surekli tekrar etmem gerekiyor sanki o konuya daha once hic calismamisim gibi oluyor

• Eger sayisalda basarili olabilecegini dusunmuyorsan esit agirlikta guzel bir bolume gitmen daha iyi olur bence.

• haskolastik kullanıcısına yanıt
    Bu sene degistiremem artik ama eger seneye kalirsam bunu mutlaka dusunecegim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.