Şimdi Ara

Sayısal ilk 200| bilgisayar x tıp (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
12
Favori
5.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Alıntılamamışsınız hocam sağ olun girdim baktım, cevabınız için teşekkürler :)

So fucking close...
  • Arkadaşlar, ilk yılı bitirdim. Tercih döneminde de uplarım burayı...

Hocam ilk senenizi beklentileriniz ve gerçekleşenler veya varsa kafanızdaki sorular açısından değerlendirebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence arada kalmış birisinin tıp seçmesi daha doğru olur tıpı sevmeden seçenler alışıyor ama mühendisliği sevmeden seçen adam mesleğinde iyi olamıyor maaşı iyi olmuyor ya da üni bitmeden bırakıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Merhabalar, evet memnunum hocam tıp fakültesinden ama Cerrahpaşa'yı seçerek doğru kararı verdiğimi düşünmüyorum. Aslında Cerrahpaşa'yı daha çok öğrenci temelli yaklaşımı için seçtim. Seçerken amacım şuydu fakülte bana asgari miktarda öğrenmem gerekenleri öğretsin, üstüne koyacaksam ben koyayım. Açıkçası bu durum tıp fakülteleri için tam anlamıyla geçerli olmasa da Cerrahpaşa bu dediğim şartı en iyi sağlayan tıp fakültesi. Diğer taraftan ne yazık ki fakülte bilimsel anlamda yeterli değil. Cerrahpaşa'ya girerken dersime böyle akademik anlamda başarılı insanların gireceğini, muhteşem hocalarla karşılaşacağımı zannediyordum fakat ne yazık ki akademik anlamda iyi olmayı geçtim , ingilizce tıpta olmasına rağmen ingilizce bilmeyen hocalardan ders dinlemek zorunda kalıyorsunuz. Tabi ötesi de var ama sanırım sosyal medyada daha da fazlasını söylemek doğru değil, yanlış yerlere çekilebilir. Bunun dışında fakültenin öğrenci ile etkileşimi birkaç iyi niyetli hoca dışında rezalet.

Yani sonuç olarak, Tıp Fakültesinden memnunum şimdilik, zaten mezun olunca kesin yurt dışına gidecek biri olarak önümdeki kariyer seçenekleri de doyurucu. Cerrahpaşa'ya gelecek olursak ne yazık ki sıralamasını hak etmeyen bir fakülte. Bugünkü aklım olsa kesinlikle kendi sıralamamda yazmazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LASTDOCTORO -- 17 Haziran 2021; 23:36:26 >

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Buna katılmıyorum, sevilmeden de okunur, gayet de başarılı olunur ama 6 yıl eziyet çekmiş olursunuz. Artık hekimlerin aldığı ücreti düşününce, buna değmeyeceğini düşünüyorum

Yukarıda değerlendirdim hocam, ayrıca python da öğreniyorum ama bu durum sadece modern çağa ayak uydurabilmek için meslek seçimimle alakası yok

• Hocam benim hedefim 7 yıldır Cerrahpaşa Uluslararası (İng). Bana genel olarak herhangi bir konudan (YKS-fakülte-yurtdışı-staj-lisans) tavsiye verebilir misiniz? O da olmasa motivasyon vermeniz bile benim için yeterli olacaktır.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karshall -- 11 Temmuz 2021; 0:49:4 >

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.