Şimdi Ara

SAYISAL İÇİN YGS/LYS DE SÖZEL DERSLER ÖNEMLİ Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayısal olarak bölüm seçecek bir kişi, ygs de de lys de de sözel soruları hiç ellemese boş bıraksa sorun oluyor mu? Zaten LYS de sadece sayısaldan girer de, YGS de sözelleri çözmemek önemli mi bir sayısal öğrencisi için?

• Sözelden kastın Türkçe-Sosyal oluyor herhalde. Hadi sosyal yapmadin diyelim geriye türkçe kalıyor türkçe en az mat kadar önemli. Yani türkçe mecbur yapıcaksın.

İyi yer kazanmak için diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mf - 4 puan türünde sosyal %6 alırken biyoloji %5 önemi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorko15

Sözelden kastın Türkçe-Sosyal oluyor herhalde. Hadi sosyal yapmadin diyelim geriye türkçe kalıyor türkçe en az mat kadar önemli. Yani türkçe mecbur yapıcaksın.

İyi yer kazanmak için diyorum.

Evet yani, edebiyat, dil anlatım, coğrafya vs yi kastettim.
    Bende ki düşünce şu.YGS 1 2 diye gidiyor ya, sayısalı ilgilendiren kısımda sadece matematik-fen soruları var diye düşünüoyrum.Doğru mu yoksa türkçe sorularınında bir kısmı sayısallar için önemli mi?
  • tvhdmuaz T kullanıcısına yanıt
    Mf 3de Ygs Türkçe %11 ygs mat %11 ygs fen %11 ve sosyal de %7. Yani hepsi eşit diyebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fantastik tinerci kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: fantastik tinerci

Mf 3de Ygs Türkçe %11 ygs mat %11 ygs fen %11 ve sosyal de %7. Yani hepsi eşit diyebiliriz

quote:

Orijinalden alıntı: fantastik tinerci

Desene şu lanet coğrafyadan kurtulamıyorum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.