Şimdi Ara

sayısal için sosyal sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bu sosyal kısmını nasıl halledeceğiz oturup soru çözmek istemiyorum sadece not okusak yeter mi veya deneme üzerinden gitsek nasıl olur elimde 3d tyt sosyal var tamamı çözümlü

• Ben hayatımda hiç sosyal çözmedim kendi bilgim ve yorumlamamla yapıyorum şimdiye kadar sadece bir denemede 14 netin altını gördüm yani sadece denemeyle bile yapılacak bir ders

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Deneme yeterli bence de bir de sinavdan once felsefe din kavramlarina bakılırsa iyi yapilir sosyalden

• quote:

Orijinalden alıntı: unnecessary tension

Ben hayatımda hiç sosyal çözmedim kendi bilgim ve yorumlamamla yapıyorum şimdiye kadar sadece bir denemede 14 netin altını gördüm yani sadece denemeyle bile yapılacak bir ders
    coğrafya tarih cep kitapları ve felsefe din notları var sizce gerek varmı onları okumaya direkt denemeyemi dalayım yanlış yaptığım sorular üzerinden mi öğreneyim
  • Wjéasz kullanıcısına yanıt
    Din ve felsefeyi göz önünde bulunduracak bir yere koyun. Coğrafya için nüfus, iklim, harita bilgisi tarzı konuları çalışıp 1-2 test çözün. Vaktiniz oldukça harita çalışması yapın yeterli olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: SuplexCity

Din ve felsefeyi göz önünde bulunduracak bir yere koyun. Coğrafya için nüfus, iklim, harita bilgisi tarzı konuları çalışıp 1-2 test çözün. Vaktiniz oldukça harita çalışması yapın yeterli olacaktır.
    yavuz tuna haritaları çalıştım hocam harita bilgim baya iyi nüfus iklime bakacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.