Bildirim
sayısal için sosyal sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ben hayatımda hiç sosyal çözmedim kendi bilgim ve yorumlamamla yapıyorum şimdiye kadar sadece bir denemede 14 netin altını gördüm yani sadece denemeyle bile yapılacak bir ders
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Deneme yeterli bence de bir de sinavdan once felsefe din kavramlarina bakılırsa iyi yapilir sosyalden
coğrafya tarih cep kitapları ve felsefe din notları var sizce gerek varmı onları okumaya direkt denemeyemi dalayım yanlış yaptığım sorular üzerinden mi öğreneyimquote:
Orijinalden alıntı: unnecessary tension
Ben hayatımda hiç sosyal çözmedim kendi bilgim ve yorumlamamla yapıyorum şimdiye kadar sadece bir denemede 14 netin altını gördüm yani sadece denemeyle bile yapılacak bir ders -
Din ve felsefeyi göz önünde bulunduracak bir yere koyun. Coğrafya için nüfus, iklim, harita bilgisi tarzı konuları çalışıp 1-2 test çözün. Vaktiniz oldukça harita çalışması yapın yeterli olacaktır.
yavuz tuna haritaları çalıştım hocam harita bilgim baya iyi nüfus iklime bakacağımquote:
Orijinalden alıntı: SuplexCity
Din ve felsefeyi göz önünde bulunduracak bir yere koyun. Coğrafya için nüfus, iklim, harita bilgisi tarzı konuları çalışıp 1-2 test çözün. Vaktiniz oldukça harita çalışması yapın yeterli olacaktır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X