Şimdi Ara

Sayisal icin sosyal sorunsali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaslar ben bi sayisal ogrencisi olarak sosyalde 28 net falan yapabiliyorum.Biz sayisalcilar nasil arttiricaz bu netleri? Onerileri tavsiyeleri bekliyorum

• Sorunsal ? Ekşicisin kesin Neyse konumuza dönersek 28 fena değildir her akşam yarım saat çalışarak bence 35+ olur. Özet bak çok bakarsan karışıyor sayısalcılar için.
  • ben tmciyim benim sosyal 21 net cıkarıyorm ama siz mezunsunuz galiba :)
  • kendi özetini çıkar bence sadece soru çözüyosan olmuyo tarihte özellikle o paragrafın sonucuna uygun bi olay yazıyolar sen doğru kabul ediyorsun ama tarihte öyle bişey olmamış oluyo çok canım sıkılıyo öyle olunca sayısalcı olarak ramazan boyu tarih coğrafya çalışmıştım 25 felan cıkıyodu şimdi baya iyi allaha şükür 32- 35 arası değişiyo şimdide dersanede sınıfcak haftada birgün kalıp sosyal çalışıyoz çok faydalı oluyor sende haftada 1 saatini düzenli olarak ayırsan yeterli ayrıca 28de hiç fena değil
  • Şu an 28 se bence sorun yok.Son 1 ay sosyal kasarsan o 28 netin 35 olur.Bu arada 28 için üzülme en son YGS denememde bi sayısalcı olarak 14 net yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolaReis -- 2 Kasım 2011; 23:03:53 >
  • 28 daha ne istiyosun anlamadım ki 35-36 falan mı :S ben bu sene en fazla 23 mü ne yaptım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.