Özelde bilgisayar mühendisliği(istinye falan), Tam burslu Eczacılık yada Bilkent de %50 burslu bilişim sistemleri ve teknolojileri mi ? |
Sayısal 39k hangisi daha mantıklı

-
-
Yeditepe cs %50 diyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul’da devlet bilgisayar yazabilirsin bilgisayar istiyorsan. İdealist değilsen ki arada kaldıysan değilsin muhtemelen ecza yazma.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
39k ya İstanbul da devlet bilgisayar varmı ki
Bilkent daha iyi değil mi
Bilkent'e paran yetiyorsa hiç düşünme bile.
-
diş hekimliği en kötü 3-4 k geri atacak iyimser olursak 6k falan gerileyecek.32-33-34 k olan yer sana gelir bence bir bak bence bu aralıktaki okullara
-
Bence değil. Ctis mufredati yetersiz diyorlardi
O kadar da atmaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2bin tıp kontenjanı 1500 diş kontenjanı arttı bu duruma göre zaten 3k gibi bir gerileme olur. bilgisayar müh. ve diğer bazı mühendisliklere olan eğilim sağlık bölümlerinin gerilemesini destekleyecektir. Bence listede bulunması faydalı olur
-
Özel bilgisayar yazsam nasıl olur ?
-
Var
Olur ama çok bir şey bekleme okuldan. Yazılıma ilgin varsa sorun olmaz. Yeditepe bilişim sistemleri araştır. İstanbul’daki özel bilgisayarlardan iyi olabilir. Sıralamalar da çoğu okulda yükselecektir. Ona dikkat et. Yani 45k lık yer bile gelmeyebilir. Devlet de istanbul medeniyet üniversitesi var. Onu da araştır derim.
ctis e para vermeye gerek var mı bilemedim istanbulda tabela ünisinde okumanın hiçbir anlamı yok direkt bir yazılım kursuna gitmek daha faydalıdır.bilişim alanında çalışılacaksa benim önerim ;
ODTÜ istatistik
YTÜ mat müh(türkcesi gelir)
Kocaeli ceng,yazılım müh
-
Bilgisayar donanımına ilgim var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X