Şimdi Ara

Sayın Cumhurbaşkanımıza gore İşsizlik Yokmuş...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az once tv den konuşmasından çıkardığım sonuç 6 milyonu aşkın kişi keyfinden çalışmıyor, iş beğenmiyor muş, kültürlü kültürsüz her işsiz insanımıza ağır vasıta kamyon şoförü olmayı (daha vietnamdan ithal ediyormuşuz) ve inşaat işçisi olmayı önerdi kendileri.....bilmiyorum beyin devrelerim yandı az once yorumu sizlere bırakıyorum......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 11 Mayıs 2015; 19:36:56 >

• Bunlarda kabullenme yok hemen bi kılıf uydururlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkurt02

Bunlarda kabullenme yok hemen bi kılıf uydururlar

ya bir sorunu kabul et çözmeye çalış 6 milyon + insana iş beğenmiyor nedemek yahu kuzenim teyze oğlu işsiz kalmaktan piskolojisi bozuldu piskolojik tedavi görüyor çocuk adam diycek söz yok yani aklım durdu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 11 Mayıs 2015; 18:38:46 >
  • Madem öyle geçen Çaykur yaklaşık 2 bin işçi alacaktı. Neden 10.000 kişi başvurdu?

http://www.milliyet.com.tr/caykur-a-rekor-basvuru-/ekonomi/detay/2051499/default.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6724416F -- 11 Mayıs 2015; 18:51:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: screay

Madem öyle geçen Çaykur yaklaşım 2 bin işçi alacaktı. Neden 10.000 kişi başvurdu?

http://www.milliyet.com.tr/caykur-a-rekor-basvuru-/ekonomi/detay/2051499/default.htm

cumhurbaşkanımızın düşüncesine gore herhalde spor olsun diye işsiz olrak hamlaşmışlar ya ondandır...ne tip bir ülkede yaşıyoruz bende anlamadım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 11 Mayıs 2015; 18:50:23 >
  • üniversite mezunu oğlunu, evladım işsizsin bi yerde kalfa olsana diye çalıştırmaya yönlendirir miymiş acaba onun da cevabını verseymiş keşke..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _nick falan yok_ -- 11 Mayıs 2015; 18:53:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

Orijinalden alıntı: erkurt02

Bunlarda kabullenme yok hemen bi kılıf uydururlar

ya bir sorunu kabul et çözmeye çalış 6 milyon + insana iş beğenmiyor nedemek yahu kuzenim teyze oğlu işsiz kalmaktan piskolojisi bozuldu piskolojik tedavi görüyor çocuk adam diycek söz yok yani aklım durdu...

Aynen bende o durumdayım yaşım 26 psikolojim alt üst durumda bende 2013 ten beridir işsizim ama benim gibi bir sürü işsiz varmış, raco ne diyordu babanın biri başbakanım oğlum yıllardır işsiz racodan cevap e senin oğlunda işsiz kalsın. kendi oğulcuğunun gemicikleri var, öyle adaletli bir ülkedeyiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SN. CUMHURBASKANİMİZ ÇOK AMA ÇOK HAKLİ. İŞSİZ BİR TANE ARKADASİM YOK,MAHALLEDE DE GÖRMEDİM , HEPSİ ASLAN GİBİ CALİSİYOR MASALLAH. CALİSMAYAN DA KPSS'YE HAZİRLANİYOR. MUHALEFET CİLDİRSİN :)) BU YALANLARA KİMSE İNANMAZ ARTİK. ESKİ TÜRKÜYE YOK , YENİ TÜRKÜYE VAR.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence haklı gibi kuaförde elemanın teki 2 yıllık üni okumuş ama iş beğenmiyor neymiş masa başında oturacakmış takım elbise giyecekmiş. Sokakta başı boş gezen serseriler de çok. İş var ama millet beğenmiyor, bence türkiyede kafasını kullanana ekmek var

• quote:

Orijinalden alıntı: Pabliato

SN. CUMHURBASKANİMİZ ÇOK AMA ÇOK HAKLİ. İŞSİZ BİR TANE ARKADASİM YOK,MAHALLEDE DE GÖRMEDİM , HEPSİ ASLAN GİBİ CALİSİYOR MASALLAH. CALİSMAYAN DA KPSS'YE HAZİRLANİYOR. MUHALEFET CİLDİRSİN :)) BU YALANLARA KİMSE İNANMAZ ARTİK. ESKİ TÜRKÜYE YOK , YENİ TÜRKÜYE VAR.

Türküye ne lan ahahahhahahahahhahhhsıdkdpkdıabpdndızb Güzel espiriydi hahahhaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİLOCÆN -- 11 Mayıs 2015; 19:01:12 >
  • Oldu ben lisede 3 sene Üniversite'de 2 (dgs ile 4e tamamlamayı düşünüyorum) sene boyunca bölümümü boşuna okudum zaten inşaat işçisi olacaksam neden bu Paraları harcayayım bir düşünün arkadaş o kadar kişi boşuna okuyor o zaman herkes bıraksın okulunu gitsin inşaat işçisi olsun (işçileri aşağılamak değil amacım okulu boşuna okumak)

• quote:

Orijinalden alıntı: S-Works

Bence haklı gibi kuaförde elemanın teki 2 yıllık üni okumuş ama iş beğenmiyor neymiş masa başında oturacakmış takım elbise giyecekmiş. Sokakta başı boş gezen serseriler de çok. İş var ama millet beğenmiyor, bence türkiyede kafasını kullanana ekmek var

evet haklısın 4 senelik lisans mezunlarımızı atanamayan öğretmenlerimizde çok istediği için polis oluyorlar zaten keyiften...belki küçüklüklerinden beri hırsız polis oynuyolardı gerçeğe dökmüş olablirler haklısın....her sene artan işsizlik oranıda beğenmemekten bencede...istdaki hastanedeki işi almak için uydurmadan türban takan yakınım, iş bulmak için akp gençlik kollarına yazılan insanlar(başka siyasi görüşte olsalarda ümitsizlikten) hep fake görüntü zaten iş bol millet beğenmiyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 11 Mayıs 2015; 19:38:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pabliato

SN. CUMHURBASKANİMİZ ÇOK AMA ÇOK HAKLİ. İŞSİZ BİR TANE ARKADASİM YOK,MAHALLEDE DE GÖRMEDİM , HEPSİ ASLAN GİBİ CALİSİYOR MASALLAH. CALİSMAYAN DA KPSS'YE HAZİRLANİYOR. MUHALEFET CİLDİRSİN :)) BU YALANLARA KİMSE İNANMAZ ARTİK. ESKİ TÜRKÜYE YOK , YENİ TÜRKÜYE VAR.

Ülkenin ismini de değiştiriyoruz galiba.
  • kendileri tabi SARAYLARDA yaşıyo 4.000 çay içiyorlar .başkasına gelince FAkirler ölsün...

Sayın Cumhurbaşkanımıza gore İşsizlik Yokmuş...

Sayın Cumhurbaşkanımıza gore İşsizlik Yokmuş... Sayın Cumhurbaşkanımıza gore İşsizlik Yokmuş... Sayın Cumhurbaşkanımıza gore İşsizlik Yokmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 11 Mayıs 2015; 19:54:40 >

• Yahu bir yerde dogru soykuyo cumhur yanliz soyle bir durum var insanlar is diyil para beyenmiyor aleman yok diye aglayan patronlar askeri ucret verip olumune calisicak kole aradiklari icin calisicak eleman bulamiyor
    e tabi akp li bakana gore 800 tl super para gecinmek icin bakan boyle derse patron ne yapmaz dime

• işcilik kötü bir meslek değildir ama ömrü sıralarda gecmiş bir insan neden gitsin inşaatlarda harc yapsın inşaat işciliği icin okul okumaya gerek yokki size kendi sektörümden örnek veriyim kariyer sitelerinde mağazacılık işi arattığınızda binlerce ilan cıkar tecrübe istiyorlar marka da çalışmış personel istiyorlar tamam güzel hoş gidiyorsun görüşmeye bunları bunları sattım diyorsun tepki şu diğer adayları değerlendiriyoruz dönüş yapabiliriz oda bir ihtimal zaten adam işsiz yol parası harcıyor görüşmelere gitmek için ne tecrübeli personel istiyorlar ne tecrübesiz iş falan yok anca insan kaynakları çalışıyor algısı yaratmak için patronlara yaranma çabası
  • quote:

Orijinalden alıntı: yugams

Yahu bir yerde dogru soykuyo cumhur yanliz soyle bir durum var insanlar is diyil para beyenmiyor aleman yok diye aglayan patronlar askeri ucret verip olumune calisicak kole aradiklari icin calisicak eleman bulamiyor
    e tabi akp li bakana gore 800 tl super para gecinmek icin bakan boyle derse patron ne yapmaz dime

bu dediğine katılıyorum.....işsiz kaldığım donemde iş buldum evet...ama aynen bu dediğin gibiydi...ben o parayla eşyamı alcam ,evlilik hazırlığımı yapıcam, düğün masrafımı çıkarıcam, hayatımı düzenemi sokucam?? kaç yıllık teknikerim asgari ücertten bir sürü teklif aldım ama küfür gibi geldi resmen.....beyfendi 3 cocuk yapın diyor o maaşla 3 cocuğu neyle besliycek bir kişi bir onu soylemiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 11 Mayıs 2015; 20:02:02 >

• Beyler patronlarin yeni gozde koleleri suriyeli kardeslerimiz

• Olay sadece iş bulmak değil ki. Şöyle bir sorunda var. Eğitimimiz süper her yerde üniversite var demek için her yere üniversite açtılar. Liseden farkı yok. Adı üniversite. Üniversite görevi görmüyor. İki+iki yapabilen üniversiteye giriyor ben üniversite mezunuyum diyor. Sonra neden iş yok. Adam akıllı üniversitelerden mezun olanlarda çok mezun olduğu için kendi fırsatını yaratmak zorunda kalıyor.

Üniversite okumak ayrıcalık olmalı. Şu iktidar döneminde kaç tane üniversite açıldı %90 ı gereksiz üniversite. Bir şeyi ülke yararı için yapsalar şaşarım zaten. Hep birilerine para yedirmek, destek toplamak amacıyla yapılıyor yıllardır ihalelerde yapıldığı gibi.

4 sene üniversite okuyan adam kamyon şoförlüğünü beğenmez tabi ama bunu anlayacak kafa nerde.
  • doğru söylemiş.
    işsizlik yok, insanlar iş beğenmiyor.
    iş yok diyen organize sanayi bölgelerine gitsin, çalıştıracak eleman bulamıyorlar.
    çarşılarda iki dükkandan birinin camında elemaN aranıyor ilanı var ancak ülkemin insanları doğuştan ceo olduğu için iş ve maaş beğenmiyor.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.