quote:Orijinalden alıntı: Mizuhara İyi yakalamışsın renkdaş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:Orijinalden alıntı: Assassins quote:Orijinalden alıntı: Mizuhara İyi yakalamışsın renkdaş Twitter'da birisi yazmış ben orada gördüm sadece emek hırsızlığı olmasın
E işte boş muhabbet oldu iyice. BJKliler gelip hakem devam ettirdi ama demesin hiç madem hakemin kararına saygı duyuyosun foulede saygı duyacaksın.
quote:Orijinalden alıntı: devito Zaten hakem faul verdi diye herkes bıraktı. Bana kalsa faul yok ama bence muslera çıkartırdı o topu muslera bu hacı çıkarır valla.
quote:Orijinalden alıntı: Birşeydiyicem quote:Orijinalden alıntı: devito Zaten hakem faul verdi diye herkes bıraktı. Bana kalsa faul yok ama bence muslera çıkartırdı o topu muslera bu hacı çıkarır valla. Adamın sonuçta nerden geldiği ve kumaşı ortada takıma alıştıkça dahada iyi olacaktır. Bence gs 5 yıl kalede sorun yaşamaz.
quote:Orijinalden alıntı: devito quote:Orijinalden alıntı: Birşeydiyicem quote:Orijinalden alıntı: devito Zaten hakem faul verdi diye herkes bıraktı. Bana kalsa faul yok ama bence muslera çıkartırdı o topu muslera bu hacı çıkarır valla. Adamın sonuçta nerden geldiği ve kumaşı ortada takıma alıştıkça dahada iyi olacaktır. Bence gs 5 yıl kalede sorun yaşamaz. senin iyi dediğin 3 hafta yaşıyo:P
quote:Orijinalden alıntı: Abrek Cestav quote:Orijinalden alıntı: devito quote:Orijinalden alıntı: Birşeydiyicem quote:Orijinalden alıntı: devito Zaten hakem faul verdi diye herkes bıraktı. Bana kalsa faul yok ama bence muslera çıkartırdı o topu muslera bu hacı çıkarır valla. Adamın sonuçta nerden geldiği ve kumaşı ortada takıma alıştıkça dahada iyi olacaktır. Bence gs 5 yıl kalede sorun yaşamaz. senin iyi dediğin 3 hafta yaşıyo:P Bi fenerliden bunları duymaya alışık değilsin tabi şüphe duymakta haklısın