Şimdi Ara

Saygısız Memurlardan bıktım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bulundum bolgede kimlik belgeleri için randevu sistemi yok , başka bir bölgeden saatı gunu belli olan bir sıra almak istiyorum lakin insanı takmıyorlar bile aynen aradaki konusma soyle

+ merhabalar kolay gelsin , baska bir bolgede evlilik işlemi yapıldı randevu sisteminınden tarih alsam sizin bolgeniz de yapılabilir mi ?

- kendi bolgenizden sıra alabilirsiniz cumartesi calısıyorlar

+ beyfendi işimden dolayı cok ters bir zaman

- gel gel yardımcı oluruz sen butun kapıları kapatıyorsun

+ ters yapmanıza gerek yok beyfendi

sonrası uzatmadım konuyu

kısacası vatandasa nasıl olsa maasımı alıyorum diye , hoyrat davranan beyinlere acıyorum .

• Adam ne yapacaktı ki sana? Sana alternatif göstermiş işimden dolayı zaman ters demişin. Peki o ne yapsın? Belki bölgelere ayrıldı bu iş?
  • adamın elinde olan bir şey değil. sen üstelemişsin o da cevabını vermiş. senin gibi en az 50-100 kişi geliyor böyle.
  • Yazdıklarından bişey anlaşılmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav adamın özel işletmesi değil ki müşteri kaybedecek diye güler yüzlü olsun her zaman, insanın kişiliğinden kişiliğine değişir o, tatlı memur bulabilmek için baya şanslı olmak gerekiyor çünkü her gün aynı olaylarla karşılaşan her insanın suratında birazcık bitkinlik olur.
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    bnm ona sormak istediğim şey bizim ilçemizde internet randevu sistemi yok zamanım ters oldugu için o ilçede internet randevusu alsam işlemler yapılır mı , bana yer gostermesni veya alternatif gostrmesini beklemiyorum . Aynı soruyu belki 3 defa sormaya calıstım tabi dinlemediği için beni kendınce alternatiflerini gostermeye calıstı , bnm sorum ile onun cevabı farklı , bnm kızdıgım nokta adam senın ucu gibi davranıyor
  • memur olarak gelen vatandaşın işi çabuk halolsun diye dilekçe bile yazmasına gerek kalmadan yardımcı olmaya çalışıyoruz
    memur dediğin kişi yeri geldiğinde insiyatif kullanabilmeli
    her talebi dilekçe halinde alıp amirime iletsem hem amirimin işi artacak hem de vatandaşın işi gecikecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: suratsızadam

bnm ona sormak istediğim şey bizim ilçemizde internet randevu sistemi yok zamanım ters oldugu için o ilçede internet randevusu alsam işlemler yapılır mı , bana yer gostermesni veya alternatif gostrmesini beklemiyorum . Aynı soruyu belki 3 defa sormaya calıstım tabi dinlemediği için beni kendınce alternatiflerini gostermeye calıstı , bnm sorum ile onun cevabı farklı , bnm kızdıgım nokta adam senın ucu gibi davranıyor

Danışmaya veya başka memura soraydın, öyle her memurdan cevap alınmaz. Zaten bilmezlerde. Bu kurumlarda çalışan herkes sistemin kurdu değil.
  • Haci şuan soruyu acikladigin halde biz bile anlayamadik memur nasil anlasin? : D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi usta nufus mudurlugundesin , ve sana " merhabalar kolay gelsin , baska bir bolgede evlilik işlemi yapıldı randevu sisteminınden tarih alsam sizin bolgeniz de yapılabilir mi ? " boyle bir soru gelse anlamama olasılıgın nedir .
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    danısmaya sordum zaten .

ilk once kendi bulundugum nufus dairesini aradım , tc mi aldı gelmesi gerekenleri soyledi vs vs ama hiç uslubu bozulmadı , isteyen istediği gibi mi davranıyor yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: suratsızadam

danısmaya sordum zaten .

ilk once kendi bulundugum nufus dairesini aradım , tc mi aldı gelmesi gerekenleri soyledi vs vs ama hiç uslubu bozulmadı , isteyen istediği gibi mi davranıyor yoksa

Evet. Devlet kurumlarında müşteri memnuniyeti bir sorun olmadığından istedikleri gibi davranırlar.
    Ancak ben çoğu memura kızamam çünkü memlekette acayip derece cahiller, öküzler ve anlatsanda laf anlamayan insanlar olduğundan bunlarla uğraşa uğraşa onlarda karşısındaki pek takmıyorlar.
  • Nasil doktorlari dovuyorlar memuruda dovseydiniz ya afagagafaags

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tremacs kullanıcısına yanıt
    afagagafaags
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.