Şimdi Ara

'Saygı duymak zorundayız' (alkış)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
2.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Emirates Stadı'na şampiyon unvanıyla çıkacak Manchester United, Arsenal’li futbolcuların alkışlarıyla karşılanacak. Arsene Wenger, bu törenin bir İngiliz geleneği olduğunu belirterek, kendilerinin de bu geleneğe saygı duymak zorunda olduğunu söyledi. Ben Fransızım ancak İngiltere'de çalışıyorum ve İngiliz geleneklerine saygı duyulmasını istiyorum. Bu olay İngiliz futbolunun geleneklerinden biri. Bu yüzden bizim de uymamız gerekiyor. Rakibimizin aldığı 27 galibiyet oldukça etkileyici. Özellikle Old Trafford'da oynadıkları maçlarda iyi bir seri yakaladılar. Dolayısıyla bu şampiyonluğu herkesi ikna eden bir şekilde kazandıklarını söyleyebiliriz

Haberi paylaşma sebebimi tahmin etmişsinizdir. Eğer olası bir şampiyon gelme durumunda Kadıköy'de de bunu yapmalı mıyız, yoksa yapmamalı mıyız? Bölümün görüşünü merak ettim

NOT: Logoya bakmayın totem amaçlı koydum Fenerbahçeliyim.

• Eğer yaparsak Galatasray'lılar:Bu yaptığımızı takdir etmek yerine dalga geçmeyi seçebilirler
    Eğer yapmazsak hiçbir şey kaybetmeyiz.

Bence yapmamalıyız
  • Galatasaray sampiyon gelirse kadikoye tabii

Normalde yapmalıyız derdim,ama Tuncay'ın üstüne gelen su şişesi yağmuru gözümün önüne geliyor da,neden yapalım ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesınlıkle Galatasarayı Kadıkoyde alkıslama taraftarıyım ben.İnşaallah alkışlanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Galatasaray sampiyon gelirse kadikoye tabii

Normalde yapmalıyız derdim,ama Tuncay'ın üstüne gelen su şişesi yağmuru gözümün önüne geliyor da,neden yapalım ki?

Tuncay içmişti birde
  • Alkışlamamalıyız...

• Bir tarafim alkışlayalim diyor diğer tarafım bize yaptıkları aklıma geliyor alkışlamayalim diyor.

Finale çıkarsak bize başarı ve tebrik mesajı yayınlarlar ise alkışı hak ederler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gurur duyun bu takımla
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu tribün düşmanlığının sonu nereye kadar ilk adımı atalım onlar yapmazsa utansınlar, alkışlayalım, alçalmak yerine yükseliriz, İslam Çupi'yi anarım ki O da böyle isterdi, bize de bu yakışır...
  • Sürekli sulu derbiyi örnek verenler, aynı sezon Galatasaray'ın Kadiköy'de nasıl karşılandığını unutmuşlar. Alkışlamak isteyen alkışlar, alkışlamak istemeyen alkışlamaz, bizim için değişen bir şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

Sürekli sulu derbiyi örnek verenler, aynı sezon Galatasaray'ın Kadiköy'de nasıl karşılandığını unutmuşlar. Alkışlamak isteyen alkışlar, alkışlamak istemeyen alkışlamaz, bizim için değişen bir şey yok

O sulu derbiden önceki kadıköy maçında geretsin kafasını yardıklarını durup dururken saldırıp bütün şeyleri kendilerinin başlattığını da bilmez bu çocuklar.
  • tuncayın bir de bir baba hindi davası vardı. o hindi tuncaya bindi ayrı mesele
  • sulu derbi öncesi keşke galatasaray taraftarı her naısl olursa olsun şampiyon olmuş fenerbahçeyi alkışlarla karşılasa ve alkışlarla yollasaydı. okadar çok isterdim ki. tarhimizde bir leke olarak kalcak benim gözümde o sulu derbi. rezillikden başka bir şeydeğil. böyle bir rezillikde emeği geçen ozamanki yönetim ve o stattaki rezil taraftar sayesinde.

şuana geldiğimizde açıkcası hiçde umrumda değil fener taraftarının bizi alkışlaması veya alkışlamaması. biz şampiyon olmuşmuyuz budur gerisi çokda umrumda değil.

ama fenerbahçe taraftarı büyük bir medeniyet ve aselet gösterip bizim takımımız alkışlarsa ve saygı duyarsa içten içe kıskanırım fenerbahçeyi. böyle birşey olacaksa galatasaray taraftarının bunu ilk defa gerçekleştirmesini isterim. gerçi böyle bir ihtimalde vermiyorum türkiye şartlarında böyle bilinçli taraftarın o statı doldurması imkansız.

• siz yapalım deseniz bile orada futbolcuların sergilediği performans ve hareketler tribündeki havayı tamamiyle değiştirir. Melo gelir iki hareket yapar. Bizimkiler karşılık verir ortalık karışırsa tarihi savaş çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canus

quote:

Sürekli sulu derbiyi örnek verenler, aynı sezon Galatasaray'ın Kadiköy'de nasıl karşılandığını unutmuşlar. Alkışlamak isteyen alkışlar, alkışlamak istemeyen alkışlamaz, bizim için değişen bir şey yok

O sulu derbiden önceki kadıköy maçında geretsin kafasını yardıklarını durup dururken saldırıp bütün şeyleri kendilerinin başlattığını da bilmez bu çocuklar.

Hiççç işte. Varsa yoksa bildikleri sulu derbi. Bunun geçmişine bir bakmazlar. Ne ekersen onu biçersin. Çokta lazım değil şahsen alkışlamanız. Hatta alkışlarsanız döneğin tekisinizdir benim gözümde. Geçen senede biliyoruz nasıl alkışlandığımızı.

• sulu derbi
  • Sulu Derbi der kaçarim kesinlikle alkişlamamaliyiz.

• Lütfen konuyu karşılıklı tartışmaya döndürmeyelim. Genel bir nabız ölçümü için merak edip sordum. Noir Désir Galatasaraylılar'ın genel düşüncesini söyledi. Benzer şeyleri yazmak için tekrar tekrar gönderme yapıp karşılıklı tartışmaya gerek yok. Anket şeklinde devam etsin. Yoksa sidik yarışından başka bir şeye benzemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuestMember

quote:

Orijinalden alıntı: canus

quote:

Hiççç işte. Varsa yoksa bildikleri sulu derbi. Bunun geçmişine bir bakmazlar. Ne ekersen onu biçersin. Çokta lazım değil şahsen alkışlamanız. Hatta alkışlarsanız döneğin tekisinizdir benim gözümde. Geçen senede biliyoruz nasıl alkışlandığımızı.

Geçen sene saha ortasındaki GS futbolcularına alkış tutan FB taraftarına, bu ülkenin GURURU bir o kadar ŞEREFLİ emniyet güçleri öngüleri sayesinde henüz daha savaş başlamadan siper alıp siz GS camiasının futbolcularını cembere almasa ve devamında Tribünleri proveke etmeseydi bugün böyle konuş(A)mazdın...

A.C.A.B.

• quote:

Orijinalden alıntı: fth-bsky

kafamıza yağdırmadıkları kalmamıştı aynı durumda biz gittiğimizde geçen yılın başında beri yönetimiyle taraftarıyla dedikleri yaptıkları düşünülünce kesinlikle yapmamalıyız ki bunların içinde uefaya mektuplar gönderenler bile bile var (mektuplar geri geliyormuş külah yapılmış halde ) sonra çıkmış aynı kitle finale çıkarsanız sizi destekleriz ama bizi alkışlarsanız dedi heralde karşılarındakini kendileri kadar aptal ve balık hafızalı sanıyorlar yazdıkları

Yapma ya! Ne yapmış Galatasaray yönetimi, taraftarı geçen yılın başında?

Ne yaptıklarını tam olarak bilmiyoruz, fakat senin geniş hayal dünyanda olması gereken şuydu : ''Galatasaray yönetimi, resmi sitesinden ''Fenerbahçe Spor Kulübü'nü yediği haltlardan ötürü tebrik ediyoruz'' minvalinde bir açıklama yayınlar. Ünal Aysal, 'Aziz Yıldırım şike yaptıysa kendi için değil Fenerbahçe için yaptı, olmaz öyle şey' der. Galatasaray taraftarı, Aziz Yıldırım için adliyenin önünde olay çıkartıp, biber gazı yer.''

Değil mi? Kendi kulübünün yaptıklarından utanmamış da, Galatasaray'ın yaptıklarına laf etmiş paşamız. Senin başkanın Galatasaray'ı UEFA'ya jurnallerken sorun yok, Galatasaray taraftarı UEFA'ya mektup gönderirken mi sorun oldu? Sor bakalım, Aziz Yıldırım'ın UEFA'ya Galatasaray hakkında gönderdiği dosyaya ne olmuş. Geri göndermişlerse, külah yapın, getirin bana 2 top dondurma koyarım üstüne de yersniz bu sıcak havalarda, iyi gelir senin gibi hararet yapmış Fenerli bünyelere :)))

• Yöneticisi Lütfi Arıboğan olan bir takımı ,fenerbahçemin alkışlamasını istemem.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.