Sayfa seçip tıkladığımda bu şekilde masaüstü görünüme dönüyor, bilgisi olan var mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziromen -- 16 Ekim 2023; 17:15:32 > |
Bildirim
Sayfa seçip tıkladığımda bu şekilde masaüstü görünüme dönüyor, bilgisi olan var mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziromen -- 16 Ekim 2023; 17:15:32 > |
aynı sorun bende de var. |
Selam, sorunu daha detaylı açıklayabilir misiniz? |
Konuda sayfaları oka tıklayıp açınca normal sırayla açıyor ama sayfa seçtiğimde mesela ilk sayfadayken 2. sayfayı veya 50. sayfayı seçip gitmek istediğimde eklediğim resimdeki gibi masaüstü sayfa çıkıyor. |
Bu kutudan mı gitmeye çalışıyorsunuz? |
O kutuya sayfa numarasını yazıp gitsemde, yandaki sayfa seçme kısmından sayfayı seçip gitsemde aynı masaüstü görünüm çıkıyor. Bu arada samsung internet kullanıyorum, chrome da denedim böyle bir sorun yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziromen -- 19 Ekim 2023; 12:31:38 > |
Bu arada samsung internet kullanıyorum, chrome da denedim böyle bir sorun yok. |
Evet tarayıcı kaynaklı bir sorun görünüyor, Samsung tarayıcısında yapılacak bir şey var mı notlarım arasına aldım arkadaşlarıma akataracağım. |
Teşekkürler |