istanbula en fazla 4-5 saat uzaklıkta şehirlerden |
say 80k yapsanız nereyi yazardınız

-
-
geçen sene olsa ytü stat yazardım. bu sene muhtemelen 80k ya gelmeyecektir :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam istatistik niye bu kadar uçtu ya ben de ytü stat düşünüyordum marmara bile 100k ya gelir bu sene herhalde
-
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği yazardım. 2022'de 92 bin ile kapatmış.
İstanbul'un yanında Laik bir şehir.
Kızları ekseriyetle Balkan göçmeni ve güzel olur. Tertemiz bir şehir.
-
hocam tamam da namık kemal üniversitesi nedir biraz zart zort üniversitesi gibi, sırf ceng olacak diye yazılır mı?
-
Bu sıralamaya bu var. Daha iyisini istiyorsan, çalışıp daha iyi bir sıralama yapacaksın.
-
peki bu bölümden ortalama bir öğrenci olarak mezun olsak işsizlik yaşar mıyız?
-
ot gibi gelip gidersen işsiz kalırsin
-
Hocam bilmişlik yapmak vb. gibi olmasın ama mümkünse yazmazdım. Mezuna kalırdım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ilginiz varsa veteriner hekimlik olabilir
diş
-
seneye o sıralamalara eğer marjinal bir mühendislik istenmiyorsa(enerji müh gibi) yazılacak temel bilimler var en makul. ki aralarında en piyasaya yönelik olanı da istatistik. yıldız seneye 80e gelmez. marmara ve hacettepe gelir, marmara çok kötü. okulun en uyduruk bölümü. hacettepedeyim ben de. şu an istatistiğe giriş finali için kara kara düşünüyorum yarınki.
-
Kocaeli elektrik mühendisliği
KOÜ ELOHAB daha iyi
öyle miymiş
-
Yazmazdim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
mezun ya da metalurji müh
-
bir tanıdık buradan mezun olmuştu , şu anda liv hospital de yüksek bir maaşa mühendis olarak çalışıyor diye biliyorum
-
saü eem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- notability fiyat
- baykar online sınav soruları
- aile evinde üniversite okumak
- en iyi işletme üniversiteleri
- iktisat okunur mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X