Say-2 puan türünde 363,...'le 1769. oldum. Endüstri mühendisliği düşünüyorum. İngilizcem çok iyi ve bir idda üzerine YDS'ye de girdim. Denizli 1. ve Türkiye 93.'sü oldum.
Endüstri mühendisliğini Bilkent veya ODTÜ (öncelikli 2 tercihim)'de okumak istiyorum. Sorum ise şu: Türkiye'de ilk 100'e genelde çeşitli burslar veriliyor. Ben dil alanında tercih yapmayacağıma rağmen ilk 100'de olduğum için burs alabilir miyim? Veya bu dil sınavındaki derecemin bana başka nasıl bi katkısı olabilir? İdda'dan kazandığım 50TL ile kalmak istemiyorum
Şimdiden teşekkürler..
Valla sanmıorm bilader ama endüstri mühendisligini bitirip bi yere iş başvurusu yaptıgında gözlerine sokarsın adamların bak il birinciligim ve türkiye derecem var die
Teşekkür ederim, ben de KOÇ ile olası bi pazarlıkta koz olarak kullanmayı düşünüyorum
Dershanelerden para almanızı ve dershaneleri eğitimini bile vermedikleri bir alanda temsil etmenizi sağlar ayrıca ego tatmini yaşarsınız, girilen üniversitede burs sağlayabilir... Girenlerin ve derece çıkaranların bir çoğu zaten Alman lisesi, Galatasaray, İstanbul Erkek gibi okullardan zevkine giriyorlar....
*** Hazırlık atlama veya burs konularında söz konusu okulları aramanız ve dershane rehberlikleriyle görüşmeniz daha sağlıklı olacaktır...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme