Şimdi Ara

Savunma Olarak Hangi Tabanca Daha İyi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bulundurma ruhsatlı olarak 2 tane tabancamız var. Biri smith wesson 5906,diğeri Beretta 92FS. Sizce savunma olarak hangisi daha iyidir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Merhaba arkadaşlar. Bulundurma ruhsatlı olarak 2 tane tabancamız var. Biri smith wesson 5906,diğeri Beretta 92FS. Sizce savunma olarak hangisi daha iyidir?

Sadece bir kuru sıkı silah, içerisinde gaz fişeği ile savunma aracı olarak kullanılabilir.

Tabii savunmadan anlaşılan şey size silah çekeni "bende de var" diyerek vurmak ise olay başka. Sorduğunuz soruya illaki bir cevap vermek gerekirse ki bunun kesin bir cevabı yok, ben olsam Beretta 92FS tercih ederdim.

Nedeni ise; 92FS 3 ayrı emniyet sistemiyle, hafifliği ile (tetik olarak S.W 5906 dan kat kat hafiftir) ve dolayısıyla olaylara 92FS ile daha hızlı tepkiler verebilmemi sağlayacağı için + şarjör kapasitesiyle S.W a fazla şans bırakmıyor.

Uzun lafın kısası benim tercihim 92FS. Allah mecburiyetten kullandırmak zorunda bırakmasın ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToTeM -- 25 Şubat 2013; 12:17:27 >

• Haklısın dostum sana katılıyorum...!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası sw olası bir tehlikeye karşı koymak için daha fazla yeterliliğe sahip bir silah.Bunun dışında tutukluluk olayları sw'de daha nadir görülen bir silah.Dayanıklılığından bahsetmeye gerek yok.Beretta dsha çok askeri bir silah ve bu silah ordu için tasarlanmıştır.Anında çıkarılacak asker sayısı kadar üretilecek şekilde tasarlanmış ve maaliyeti düşürecek çok detayı olduğundan sw'nin dayanıklılığını beklemek yanlış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kızterbiyecisi

Açıkçası sw olası bir tehlikeye karşı koymak için daha fazla yeterliliğe sahip bir silah.Bunun dışında tutukluluk olayları sw'de daha nadir görülen bir silah.Dayanıklılığından bahsetmeye gerek yok.Beretta dsha çok askeri bir silah ve bu silah ordu için tasarlanmıştır.Anında çıkarılacak asker sayısı kadar üretilecek şekilde tasarlanmış ve maaliyeti düşürecek çok detayı olduğundan sw'nin dayanıklılığını beklemek yanlış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi sistem daha uygun ve iyi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.