Şimdi Ara

Savaşta Bilgimi Önemli Kılıçmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yarın ki Münazara ödevinde bilgiyi savunacağım rakibin laflarını çürütecek hayal gücü lazım sizlerden yardım istiyorum teşekkürler. :=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShowYoqPeder -- 4 Kasım 2015; 19:04:20 >

• gg hiç boşuna çeneni yorma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Truva güzel bir örnek

• bilgelik ne yav

• Savaş meydanlarda değil her zaman ve her mekanda olur, bilgeler savaşın başlamasına engel olabilirler, bazense savaşı başlatan bilgelerdir. Savaşlar genelde masa başında kazanılır veya kaybedilebilir. Gibi...

• Kılıç önemli değil çünkü artık kılıç kullanılmıyor

• kangal önemli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "Morgan" Önemli dostum delimisin sen ?
    (TWD FANCLUP BUNU BEĞENMEDİ)

• Bilgelik dediğin büyücü mü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para önemli.

• Kimi savaşlar vardır masa kazanılmış, kimi savaşlar vardır cephede kazanıpta bürokratik olarak kaybedilmiş. Soruyorum sana hocam asıl savaşın yaşam savaşı olduğu ve her türlü kaybedileceğinin bilinmesine rağmen hala çırpınmaya çalışmak aptallık değil midir?
    Yaz hocam:100

• Bilgelik önemli tabii ki nasıl dersen şu şekilde ; Tarihte geri kalmış milletlerin geri kalmasının sebeplerinden %90'ı genelde teknolojiye veya çağın gerektirdiklerine uyamaması yüzündendir. Misal Osmanlı (Geri kalmasının nedeni fazla ama temel olarak anlatıcam) 1300'den 1700'e kadar devrin en büyük devletlerinden olmuş ama sonra özellikle de Avrupa'da Rönesans ve Reformla yaygınlaşan bilgelik , teknolojiye yansımış ve yeni savaş mekanizmaları oluşturulmuştur. Osmanlı'da ise bir şey değişmedi ordu belli bir döneme kadar aynı kalıp Yeniçerilerle vs. aynı düzende savaşıldı. Ama Reforma kadar kendisinden korkan Avrupa artık Osmanlıyı korkutmaya başladı. Her zaman böyle olmuştur tarihte Roma İmparatorluğu bilgelik sayesinde geliştirdiği savaş stratejileriyle dünyaya hakim oldular , tabii ki sadece bilgelik de yetmiyor. Kılıcı doğru yere saplayamazsan işe yaramaz fakat bir taşı dahi doğru yere doğru açıyla vurursan adam öldürebilirsin bile. Bilgelik savaşların %51'ini oluşturur kılıçlar ise %49'unu. Eğer daha fazla bu konu hakkında bilgi istersen PM'den yazabilirim.

• Savaşta kazanıp masada kaybettiğimiz savaşlardan örnek verebilirsin

• Şans önemlidir, beynine hedeflenen bir oku ne bilgelik, ne kılıç durdurur.
  • zeka önemli
  • hiromen3 H kullanıcısına yanıt
    hahahahah :=)
  • İkisi de değil. Önemli olan iman.

• kılıcı yapmak bilgi ister kılıcı tutmak bilgi ister kılıcı kullanmakta bilgi ister savaşmakta bilgi ister bilgi olmadan ne farkımız kalırdı kılıçtan bırakırsan düşeriz ama bilgi bizi işler ayağa kaldırır ve insanları öldürmemize aracılık eder
  • Kalem kılıçtan keskindir konu kilit üye ban de ve moonwalk yaparak ordan ayrıl

• orientem kullanıcısına yanıt
    Banmı Yicem ben şimdi ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.