Şimdi Ara

Savaşı kim istiyor? Gel kardeşim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün tuncelideki olaylardan sonra artık ben çözüm sürecinin ne kadar gereksiz olduğunu anladım.

Görüntüler burada mevcut burdada paylaşmıyım:http://forum.donanimhaber.com/m_109723732/f_//tm.htm#109724763

Şimdi bunlar savaşı bitirelim barış olsun diyor, fakat sürekli karakol baskını yapıyolar. Soruyorum size onlarmı savaşıyor bizmi? Ben hep "PKK saldırdı anında çatışma çıktı" haberleri görüyorum. Kim savaş istiyor? Tabiiki de PKK.

Tunceli'yi %60.1 ile hdp almıştır. Saldırı anında teröristler sivil aracada ateş ediyor, videoda ilk başta kadının "yapmayın" tepkisi ardından teröristler vurulunca ağlaması duyuluyor. Ordakilerin teröristleri "arkanda arkanda" diye uyardıkları görülüyor. 2 terörist öldürüldükten sonra olay yerindeki polislere şişe vb. atıldığı görülüyor ve polislere "ölüye sıkmayın, köpekler" diye bağırdıkları duyuluyor.

Ve maalesef ülkemizin doğusunun gerçektende terörist halkın elinde olduğunun kanıtı, sivil araca bile ateş ettiği görülen 2 sivili ağır yaralayan teröristleri görmelerine rağmen, olay yerine askerler gelince "pkk halktır" diye bağıranlar.

Arkadaşlar bu video unutulmamalı ve herkese gösterilmeli, bunların ne olduğunu herkes görmelidir.

• çözüm basit,terör örgütü yandaşlarını tutuklayıp sınır dışı veya Irak veya Suriyeye şutlamak..
  • Teröristleri veya onların en ufak bile olsa bir bağlantısı olan kurumları destekleyen vatan hainidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkanınız cozum süreci derken cok seviyordunuz o zaman da sehit verdi bu ulke . Otobüsler Yakıldı , servisler Yakıldı ve insanlarımız canlı canlı yandı .

O zamanlar sesiniz çıkmıyordu cunku oy gelecekti . Simdi oy gelmeyince 7 Haziran da 1 gecede bitti .

Yani o zaman sehit olanların hic degeri yokmuş demek ki sizin icin

• Çözümü söylüyorum burda kaç aydır kendine Türk demeyen herkesi sınır dışı edeceksin en ufak yanlış yapanı anında öldüreceksin.
    Sorun pkk değil ordaki halk yok olmadıkça bu sorun bitmez. ah be ne güzel yok edecekti Mustafa Kemal adam ileri görüşlü işte...

• Ben çözdüm şimdi olayı.

1. Terör destekçileriyle ilişki kesilecek.
    2. Terör finansmanının bütün ana damarları kesilecek.
    3. Doğudaki karkollar yıkılıp askerin teröristleri kucağa alacak o koca arazide.( Nedeni belli askerin yeri tek ve belli ama terörsit sürekli yer değiştiriyor.)
    4. Kara, hava harekatı sürekli ve kalıcı zaiyat verecek şekilde olmalı.
    5. Teröre yandaş ve sempatizan kişilere sert muamele yapılması.

Kafamda böyle bitirirdim terörü.
  • Çözüm Türk olmayanın sınır dışı edilmesinden, öldürülmesinden falan geçmez. Dağlara operasyon düzenleyerek de bitiremezsiniz. Evet hafifler o zaman terör, gücü azalır, propagandaya yönelir daha çok ama silahlı eylemleri azalır.

PKK tek şartla biter. Gelirlerini bitirirseniz o da biter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.