Şimdi Ara

Savaş sırasında teciller ne oluyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gündem belli bi savaş durumunda teciller ne oluyor direkl iptal mi oluyor yoksa talebe göremi oluyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheOrdeR

arkadaşlar gündem belli bi savaş durumunda teciller ne oluyor direkl iptal mi oluyor yoksa talebe göremi oluyor ?

hayırdır endişelendiğiniz bir konu mu var? bu kadar korkak olmaya gerek yok kardeşim, ben 15 ay askerliğimi yaptım, keşke diyorumki şu son olanlardan sonra yeter artık suriye'nin ağzının payını versek.... gönüllü giderim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Life Eternal

quote:

arkadaşlar gündem belli bi savaş durumunda teciller ne oluyor direkl iptal mi oluyor yoksa talebe göremi oluyor ?

hayırdır endişelendiğiniz bir konu mu var? bu kadar korkak olmaya gerek yok kardeşim, ben 15 ay askerliğimi yaptım, keşke diyorumki şu son olanlardan sonra yeter artık suriye'nin ağzının payını versek.... gönüllü giderim.

yanlış anladınız ben askerlik yapmadım eğer böle bi durum varsa kendi iptal olcak sa ben ipta lettirmeyeceğim demek istedim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Life Eternal

quote:

yanlış anladınız ben askerlik yapmadım eğer böle bi durum varsa kendi iptal olcak sa ben ipta lettirmeyeceğim demek istedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.