Şimdi Ara

Savaş Çıksa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce 3.dünya savaşı çıksa iran-türkiye birlikte mi olur benim düşüncem iran-rusya birlikte olur israil-amerika birlikte olurlar bu durumdada ermenistan rusyadan aldığı destek ile yunanistan-ermeni bi birlik olup bizi işgal edebilirler

• soyledıgını kulan duyuyomu kım bızı ısgal edıor 1 turk dunyaya bedel bunu unutma suan bızım sadece bır sehırdekı ucaklarımız kalksa ısraıl dıye bır ulke kalmaz
  • biz ki dünya da her ülkeye ününü salmış TÜRKLER ! tüm dünya birlik olsa bizi geçemez ve senin dediğin olay olamaz bir birlik vardı amerika ile birlikteyiz o birlikte o yüzden amerika bize savaş açamaz eğer açarsa tüm dünya amerikaya savaş açar
  • quote:

Orjinalden alıntı: assassinsilker

biz ki dünya da her ülkeye ününü salmış TÜRKLER ! tüm dünya birlik olsa bizi geçemez ve senin dediğin olay olamaz bir birlik vardı amerika ile birlikteyiz o birlikte o yüzden amerika bize savaş açamaz eğer açarsa tüm dünya amerikaya savaş açar

amerika ile birlikte miyiz?
  • Kimseyle birlikte olmayız tarafsız oluruz. kürtler ermeniler kıbrıstaki rumlar ayaklanırsa mecburen Amerika tarafına geçeriz eğer girmemiz icab ederse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 16 Şubat 2009; 21:26:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zaaaaa

sizce 3.dünya savaşı çıksa iran-türkiye birlikte mi olur benim düşüncem iran-rusya birlikte olur israil-amerika birlikte olurlar bu durumdada ermenistan rusyadan aldığı destek ile yunanistan-ermeni bi birlik olup bizi işgal edebilirler

bence turkiye ikiye bolunur , zaten yobaz-laik diye bir cizgi cizildi amerika tarafindan !

bu denklemdeki yobaz kesim iran safinda yer alacagi icin , diger kesimde direk olarak karsi tarafta yer alicaktir . su anda iran bize saldirsa ben o cigzinin diger tarafindanki kesimden cekinirim , hatirlayin ahmedi necat turkiyeye geldiginde bin kisi ahmedi necati " lider " diye karsilamisti . iste o bin kisilik grup gibi daha binler vardir iran sevdalisi . turkiye coktan bolunmus bana gore ...

yobaz kelimesini rencide etmek icin kullanmadim , kalip olarak kullandim , toplumda yaratilmis iki siniftan birisi ooldugundan ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluedevil86 -- 16 Şubat 2009; 21:27:12 >

• o değil de bunu da kazanamassak çıkamayız gruptan
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzozan -- 29 Kasım 2020; 10:28:37 >
  • ben inanmıyorum herhangi bir durumdao eski ruh o eski bilincin canlanacağını ilk önce kendi içindeki kıyımı halletmeli bi ülke..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nanİHlal

ben inanmıyorum herhangi bir durumdao eski ruh o eski bilincin canlanacağını ilk önce kendi içindeki kıyımı halletmeli bi ülke..

hep vardı zaten. 1.dunya savası zamanında da Kürtler ayaklandı Ermeniler ayaklandı Sırplar ayaklandı Rumlar ayaklandı Dış güçler baktı hepsinden kurtulduk bişey bulalım diye düşündüler Din elden gidiyor diye ayaklandırdılar o da başarısız oldu hepsini yenen bu milletin kendisiydi vatan aşkıydı şimdi de öyle olacaktır

oguzozan: bence bu kadar da düşmedik. sadece oyun oynuyorlar ama onların değiliz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.