Şimdi Ara

Sava Eskimo Hp2 195/55 r16 189 tl hepsiburada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.739
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşlar bugüne özel indirim var kaçırmayınhttp://www.hepsiburada.com/sava-195-55-r16-87h-eskimo-hp2-binek-kis-lastigi-uretim-yili-2017-p-HBV000001VH4O?magaza=Hepsiburada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsi4513 -- 9 Aralık 2017; 23:44:36 >

• İyi mi ki bu marka hiç duymadım. Clio 4e alsam mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Markayı kullanan tanıdıklar var. İnceleme fırsatım oldu. Lastik çok yumuşak. Kış lastiği yumuşak olur ama bu daha bi yumuşaktı. Kısa mesafelerde kışı atlatmak için ideal ama uzun süre kullanımda dişlerinin erken biteceğini düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • suatin kullanıcısına yanıt
    Bendede clio 4 var aldım hocam iyi diyorlar sava good year markası

• Kış lastiğinde en iyi contentinal deniliyor.
  • Fiyatına göre iyi lastik tavsiye eden çok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    205-55-r16 yazlık
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geçen yıl 25 kasımda aynı ebat , 104 liraya almıştık bu lastiği...ne olmuş bu fiyatlar arkadaş yaw...sorsan enflasyon yüzde 3-4...
  • wehby W kullanıcısına yanıt
    hangi siteden almıştınız
  • wehby W kullanıcısına yanıt
    http://www.businessht.com.tr/ekonomi/haber/1293386-lastik-ithalatinda-ilave-gumruk-vergisi

her yerden vergi aldıkları için
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Eray.

http://www.businessht.com.tr/ekonomi/haber/1293386-lastik-ithalatinda-ilave-gumruk-vergisi

her yerden vergi aldıkları için

AB ve EFTA üyesi ülkeler, İsrail, Makedonya, Bosna Hersek, Fas, Batı Şeria ve Gazze Şeridi, Mısır, Gürcistan, Arnavutluk, Ürdün, Şili, Sırbistan, Karadağ, Kosova, Morityus, Güney Kore ve Malezya menşeli olanlar hariç..

ABD dahil..

• quote:

Orijinalden alıntı: wehby

geçen yıl 25 kasımda aynı ebat , 104 liraya almıştık bu lastiği...ne olmuş bu fiyatlar arkadaş yaw...sorsan enflasyon yüzde 3-4...

Bu ebati almis olamazsiniz zor bulunan ara bir ebattir 16 lar içinde 205 60 ile bu cok pahali.

• burası hb yine bi sorun çıkarır
  • şimdi n11 hesabıma girip baktım... aldığımız lastiğin ölçüsü aynı..fakat deseni farklı. modeli ESKIMO S3 imiş...lastiğin fiyatı 133,4 liraymış ,forumdan 100-30 çek satın almışız 2 liraya...toplam 1 lastik 105,4 liraya malolmuş...4 ayrı hesaptan bu işlemi yapmışız , toplam 422 liraya gelmiş 4 lastik... geçen kış kullandık , çok harika lastik...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

Kış lastiğinde en iyi contentinal deniliyor.

petlas aldık ziyadesiyle memnunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatansever Müslüman Türk kullanıcısına yanıt
    Ben çevremdekilere aldırmıyorum kendim de almam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehby

geçen yıl 25 kasımda aynı ebat , 104 liraya almıştık bu lastiği...ne olmuş bu fiyatlar arkadaş yaw...sorsan enflasyon yüzde 3-4...

Fiyatlar keşke enflasyon ile orantılı artsa.
    Burası Türkiye
  • hepsiburada ile vade farksız 9 taksit yaptırdım vakıfbank world card a bunuda yazayım almayı düşünen varsa
  • Çakma muhteşem cuma da aynı fiyata eskimeo hp olanını almıştım. Buna göre artıları ve eksileri var, biraz daha performans lastiği hp2 ye göre. Buz ve kar performansı 9,1/10

Geçen sene bu lastiğin hp2 205/60/16 sını almıştım. Çok çok memnunum. Pişman olmaz alan. Fiyat bu ebat için çok iyi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.