Şimdi Ara

Sauna Belt ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar bu ürünü kuLLananLar yada kuLLanıLdığına şahit oLanLar varmı ?

    Varsa biraz biLgi verirseniz çok sevinirim aLmayı düşünüyorumda..



  • Bizim ailede kullananlar var.Benden söylemesi alma.Hareket etmeyen bir bölge sıcaklıkla nasıl şekle girer.Oturduğun yerde olacak bir iş değil.Onu alacağına vücut geliştirmeye git veya koş.Ben sabahları koşuyorum sonra halter sonra da çatır çatır ip atlıyorum süper vücut akşamları da mekik çekiyorum.Bunların hepsi para tuzağı ama diğer "ab shaper" gibi aletler olsa belki derdim ama...boşver en iyisi koşu bol bol oksijende çekersin mis gibi.
  • Arkadaşım ne koşmaya nede vücut çalışmaya vaktim var.Ayrıca işim gereği bütün gün biLgisayar başındayım onun için böyle bir alete ihtiyaç duydum.Yorumlarını okudum fena değil ama sen alma diyosun. Napsam ya ?

    "ilk kullanımda gerçektende 2 cm inceldim daha sonraları çok faza değil ama yinede 15 günde 6 cm oldu bakalım 45 gün sonra ne olacak"

    yapıLan bir yorum bu..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serserfan -- 20 Temmuz 2005, 9:11:57 >
  • İyi dene o zman veya her zaman bilgisayar başındayım diyosun 15-20 dk'kan varsa 3 set 75 mekik çek bak bakalım nasıl oluyor.Sabah-akşam-öğle yap taş gibi olur karın valla.Bana yine de aldatıcı geliyor ama şu doğrudur incelirsin ama pek o kadar kaslı gözükmessin.Kasları kasmaz isen(yani zorlama mekik gibi)o zman bişey olmaz ama inşallah işe yarar.
  • Arkadaşım hakLısın..

    Ben bırak 75 i 20 x 3 zor yapıyorum o kadar kötü durumdayım valla

    Onun için iLk önce bu yöntemLe biraz inceLtmeyi daha sonra yava$ yava$ 20,25,30 şekLinde arttırmayı düşünüyorum ama inceLmeden oLmaz gibi gözüKüyo...

    Fikrin için sağoL dostum başka kuLLanan yada kuLLanıLdığını gören yokmu ?
  • Yok mu biLgisi oLan ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.