Şimdi Ara

Saturnun efsane karakteri Satılık 110FF + 300K SP 350TL!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Saturnun efsane karakteri Satılık 110FF + 300K SP 350TL!!

Merhaba arkadaşlar, beni azda olsa tanıyanlarınız var. Saturn serverında 3senelik bir geçmişim var. Sıfırdan farmı dahil herşeyini benim yaptığım üzerinde günlerce, aylarca emek harcadığım charımı satıyorum..

Karakter saturndeki en sağlam bow chardır. Gerek farm gerek item bakımından eline su dökebilen yok vsde +10 sun bow bile karşısında duramıyor

Şuan set hala duruyor ve gerçekten birkaç düzenlemesi dışında en iyilerden. Serverdaki tek sun parçalar bende bulunuyor. İsteyen olursa karekteri çıplak yada sadece +5 blue normal bir set ilede satabilirim itemleri parça parça satma ihtimalimde var size nasıl uyarsa.

Karakter şuan tam olarak 110 lvl %42.00 ve 100k spsi var. Pacheon, fire, ice full farmdır 110 ff + spsi artıyor. Resimlere baktığınızda ne kadar emek oldugunun farkına varacaksınız...

Satma sebebim? İş ve okul yüzünden oyuna vakit ayıramıyorum 2 ay pre plus aldım sadece 1 hafta kasabildim.

Dipnot: Serverda çok seveni vardır. Yabancılarla aram çok iyiydi alan arkadaş çok rahat edicek ortam olarak mükemmel bir ortama sahiptim alacak kişiyede sahip çıkacaklarına eminim. Çok sıkı dostluklar var. Forumda birçok char alıp sattım güven konusunda şüpheniz olmasın zaten konuya yazacak arkadaşlarda size nasıl birisi olduğumu az çok anlatırlar

quote:

GOLD SATILMIŞTIR

Dipnot 2: Charın üzerinde 7.5bil (7.500.000.000) gold vardır. Eğer isterseniz goldu ayrı olarak satabilirim. Gold dahil olursa charın fiyatıda değişecektir.

Goldun resmi:

Gelelim resimlere

Skiller:

C ekranı ( elinde +7 son bow var ) :

İtemler:

Dress, pet ve devil:

Karakterin bilgileri:

Karakter adı: ThinkAgain ( adıyla bile düşmanlarını korkutmasına 2. kez düşünmesine sebep oluyor )

Server: Saturn

Build : Pacheon/fire/cold (ff 110+ 100ksp)

Lvl: 110 %42

İLETİŞİM:

CHARLA İLGİLENEN ARKADAŞLAR KONUYA MESAJ BIRAKSIN YADA PMDEN ONLARA ULAŞABİLECEĞİM MSN ADRESLERİNİ YOLLASIN. SADECE CİDDİ KİŞİLER LÜTFEN! CHARA GİRİM FALAN HİÇ RAHATSIZ ETMEYİN.

Fiyat listesi :

CHARI NORMAL +5 FB SET İLE ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN FİYAT:

Charı çıplak almak isteseniz bile sizin için chara +5 full protector,garment,armor set takılar ve en az +7/+9 arası bowu size hediye olarak ayarlayıp bırakacağım. Çünkü dediğim gibi charda çok büyük emeğim var heba olmasını ortalarda sürünmesini istemem..

Kafamdaki Fiyat: 350TL

CHARI İTEMLERİYLE ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN FİYAT :

500TL düşünüyorum. Bukadar ucuza bu itemlere sahip bu lvlde 110 ff bi char bulmanız imkansız

Charın ilk ve tek sahibiyim MAİL KORUMASI KESİNLİKLE YOKTUR!

TAKAS ÖNERMEYİN TAKAS KABUL ETMİYORUM SADECE TL !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se®can -- 27 Kasım 2010; 2:03:07 >

• Hayırlı Satışlar Secom :D

Edit : Kasım 2009 da Başlanmış Kasılmaya Seco :))

Merhaba Arkadaşlar Uzun Zamandan Beri Uğraştıgımız El Emeği Göz Nuru Charlarımızı Sercanla Kasmaya Başladık Bugun

Charlarımız 1.3kk Sp İle Devam Ediyor Şuan da Build Konusunda Kararsız Oldugumdan Buildi İlerleyen Zamanda Araştırarak Acacagım :)

Charlarımız ;

Ayrıca Alt Kısımdaki SadAngel İsimli Char Satılıktır 4 Tane Dres i Vardır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DostDeli -- 28 Eylül 2010; 20:49:35 >

• Hayırlı Satışlar inşallah alacak kişide chara gözü gibi bakar...
  • Sercanım satıyor çarını ben oyunu bırakalı epey oldu oyunda nadir tanıdığım menfaatli arkadaştır. Hayırlı satışlar _WodKaLeMoN_
  • Hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: efendy-111

Sercanım satıyor çarını ben oyunu bırakalı epey oldu oyunda nadir tanıdığım menfaatli arkadaştır. Hayırlı satışlar _WodKaLeMoN_

menfaatli mi? baska bişi demek istedin sanırsam ...=)
  • Sercan Abi hayırlı satışlar. Sen de oyunu bırakıyorsun hayırlı olsun. Kesinlikle güvenebilirsiniz, içinizde en ufak bir şüphe dahi olmasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Real hayatta basarılar.Guvenılır bırı Bu sıtede bırsure zaman gecıren herkez onun nasıl bırı oldugunu anlayabılır
  • Oyunu bırakırmıyım bilmiyorum Büyük konuşmimde dönerim bi süre sonra sanırım
  • karakterin hası bu adam beyler alın doluşun kapışın
  • ARKADAŞLAR 8.3 BIL GOLD VARDI GOLDU FORUMDAN İLHANA __aNaToLia__ ya sattım.

FİYAT LİSTESİ YENİLENMİŞTİR YENİ FİYAT LİSTESİ AŞAĞIDA...

İtem Fiyatları:

Arkadaşlar item fiyatları için şuan birşey diyemiyorum alacağınız günün gold fiyatına göre anlaşırız.

CHARI ÇIPLAK OLARAK ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN FİYAT:

Charı çıplak almak isteseniz bile sizin için chara +5 full protector,garment,armor set takılar ve en az +7/+9 arası bowu size hediye olarak ayarlayıp bırakacağım. Çünkü dediğim gibi charda çok büyük emeğim var heba olmasını ortalarda sürünmesini istemem..

Kafamdaki Fiyat: 395TL

CHARI İTEMLERİYLE ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN FİYAT :

500TL düşünüyorum.

Charın ilk ve tek sahibiyim MAİL KORUMASI KESİNLİKLE YOKTUR!

TAKAS ÖNERMEYİN TAKAS KABUL ETMİYORUM SADECE TL !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se®can -- 11 Ekim 2010; 22:02:22 >

• 8300m Gold tarafımdan satın alınmıştır Gold gördüm mü dayanamıyorum
  • Sercan abiye kesinlikle güvenebilirsinizHayırlı satışlar üzüldüm satmana
  • güvenilir arkadaştır :)
  • sercan kardeşime güvenebilirsiniz her konuda kefilimdir kendisi bu forumun eskilerindendir bizim gibi hiç bir sıkıntı çekmessiniz
    hayırlı satışlar
  • Herkese tek tek teşekkür ederim. Okadar emeğe karşın çok ucuza gidiyor en çok ona içim yanıyor
  • Charı satışa yeniden çıkarıyorum alıcının önemli bir durumu yüzünden tekrar satılıktır. üstelik 100 tl daha ucuza!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se®can -- 11 Ekim 2010; 22:03:18 >
  • e Seco Bu Adam Konuya Yazsaydı Ya Ben Aldım Charı Diye :D Guilde Geldiğinde Tanışırız
  • Hayırlı Olsun Hadi Bakalım :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: DostDeli

e Seco Bu Adam Konuya Yazsaydı Ya Ben Aldım Charı Diye :D Guilde Geldiğinde Tanışırız

Hayırlı bir iş için (Nişanlanıcam) bu karakteri almaktan vazgeçtim. Yalnız Sercan kardeşimden bir karakter aldım cuma günü hiçbir sorunla karşılaşmadım. Tekrar özürlerimi sunuyorum kendisine .Hayırlı satışlar..
    Up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurdemir -- 11 Ekim 2010; 22:05:34 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.