Şimdi Ara

SATURNDE 80LVL HYBİRD BOW SATILIKTIRR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • char çok özel bi builde sahip %90 phs %71 mag. balanceye göre statslar verilmiştirki buda sizin rakibinize karşı çok fazla damage vermenize neden olacaktır alchemy henüz tamamlanmamıştır 15.5k hp olacaktır ve colddaki mana shild açıldığında hp bi anda 31k ya kadar fırlayacaktırki buda charın ölümsüz olmasi gibi birşey şu an 9 gap farmda olmasina rağmen bir çok lvl 80 charı dize getirebilmektedir
    alchemy bittiğinde ve farm fullendiğinde charın nasıl birşey olacağına siz karar verin saygılar
    Hemen al:300ytl+

msn:kayhan_203@hotmail.de burdan konusuruz yada pm atın

dipnot:parayı wermeden sifreyi falan istemeyinn!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scream358 -- 2 Nisan 2008; 21:23:50 >

• Bende KOD_ADI Guild masteri DostDeli

Yaw Charları Neden Satıyonuz Biz Yeni Geliyoruz Siz Satıyonuz

Her Neyse Kolay Gelsin Bende de 71 77 Var :) 80e Az Kaldı Kendime Kastıgımda 46 Oldu :)

Kolay Gelsin..Hayırlı Satıslar...
  • tsk ederım kardesim... yaw biraz parada sıkıntı oldugu için satmak zorundaımm onun ıcın acil!
  • UPPPPPP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Hayırlı Satışlar kardeşim umarım istediğin fiyata satarsın
  • hybirdleri severim fakat bu kaç kaç hybird çıkartamadım
  • Hayırlı satışlar Kayhan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Olympiada 72 lwl Priest SATILIK
    17 yıl önce açıldı
    cypherda 71 lvl mage satılık
    19 yıl önce açıldı
    Satılık 83 lvl itemli priest
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sanırsam 2 str 1 int char

Bu arada hayırlı stıslar
  • gzl chardır alıcak kişi memnun kalıcaktır
  • Bende saturnde oynuyorum
    Char güzel ona söz yok
    amaa...
    Charın herkesle sorunu vardır alan kişiye globalden %100 küfür edeceklerdir
    Bütün server bu chara karşı(Çamur atmak gibi olmasın ama Alıcıyı bilgilendirmek istedim)
  • quote:

Orjinalden alıntı: BousterHawk

Bende saturnde oynuyorum
    Char güzel ona söz yok
    amaa...
    Charın herkesle sorunu vardır alan kişiye globalden %100 küfür edeceklerdir
    Bütün server bu chara karşı(Çamur atmak gibi olmasın ama Alıcıyı bilgilendirmek istedim)

eet arkdasın dedıgı doru serverda bana karsı düsman cok ama bikadarda dost war;)
  • ALICIYA üzülüyorum :)

Hayırlı satışlar
  • Charın özgeçmişi tertemizdir..kimse ile en ufak bir anlaşmazlığı olmamıştır..

Aksine herkes çok sever , her globalde , Darkwalker i doğuran ananın elini öpmek lazım gibi , sempatik şeyler yazıyorlar..

Serverin 1 numaralı charı denebilir..

27 defa yarkan kesti , artık DARKWALKER KİLLED LORD YARKAN görmekten sıkıntılar geliyor..

Cape takıp dw önüne gittiğimde eğer darkwalker ordaysa , hemen kaçıyorum oracıktan...
  • Ufak bi Alay sezdim ben bunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: ant0ny0_eX

Charın özgeçmişi tertemizdir..kimse ile en ufak bir anlaşmazlığı olmamıştır..

Aksine herkes çok sever , her globalde , Darkwalker i doğuran ananın elini öpmek lazım gibi , sempatik şeyler yazıyorlar..

27 defa yarkan kesti , artık DARKWALKER KİLLED LORD YARKAN görmekten sıkıntılar geliyor..

Cape takıp dw önüne gittiğimde eğer darkwalker ordaysa , hemen kaçıyorum oracıktan...

bu adam ta pasifikden beri boyle biz alısdık her seyi kendisi bilir tam bir sro uzmanı o diyorsa kesin dogrudur op mehmet abinin elini darkwalker bakiim..

hayırlı satıslar bu arada kayhan sana hybrid tipim degil ama mana shild le falan bir seyler yapar
    diyorsan dogrudur ..

• up!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Kardes charin statlari ne soyeleyebilrmsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ant0ny0_eX

Charın özgeçmişi tertemizdir..kimse ile en ufak bir anlaşmazlığı olmamıştır..

+1999

• sm kullanıosn he güzel xD || hyrlı satıslar kolay gelsin maksat up ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symposium -- 6 Nisan 2008; 23:51:47 >
  • nası bi yapılandırmadır bu yaw 14k HP 10k Mp var ilginç
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.