Şimdi Ara

Saturn'de Panasonic 42E3E 1349 tl..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ürün aşağıdaki linkter yer alan ürün, fiyatı 1349 TL..bana uygun geldi, paylaşmak istedim.insertte yer almayan bir ürün..marmara forum'daki saturn'den bir tane aldık...

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110011711&CS_Category=_LED_TV1053&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU

• bu kadar mı kötü fırsat?
  • Bence gayet iyi bir fiyata almışsınız iyi günlerde kullanın
  • electro world de 1199 tl idi bugün ne kadar devam ediyor bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhngkhn

electro world de 1199 tl idi bugün ne kadar devam ediyor bilmiyorum

42" Panasonic LED TV hiç 1199'ları görmemişti, çok iyimiş gerçekten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhngkhn

electro world de 1199 tl idi bugün ne kadar devam ediyor bilmiyorum

Birebir aynı modelden mı bahsediyoruz acaba?

Bı de 100 Hz diye soylemislerdi ama simdi internetten araştırdığım kadarıyla 50 Hz ürün. Diğer özellikleri ve muadilleri ile fiyatı kıyaslandığında gozardi edilebilecek bı durum mudur sizce bu 100-50 Hz olayı??
  • Ctesi teknosa indiriminden gw30 almaya bakın derim. 1670 e inecek büyük ihtimalle. Kullanıyorum ve çok memnunum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sony sve 1512 mediamarkt indirim
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 50 hrtz olayına takılmayın,birileri bir laf attı ortaya,millet profösör kesildi,50 hrtz tv alınırmıymış v.s,Hrtz olayı bitnmiştir !

Yeni nesil tvlerin hepsi standart 50 hrtzdir,yani eskisi gibi 600 hrtz tv uçuyor palavraları bitti,bugün Samsung en son modeline bak,50 hrtzdir 260 hrtz üzerine belli koşullarda destek verir,peki neden tek nedeni yüksek hrtz olan tvlerin SD yayınlarda çuvallamalarıdır !

Bu sebeble,bu tv 50 hrtzdir ama SD yayınlarda ve Hd yayınlarda piyasadaki 600 hrtz tvlerden daha iyi görüntü alırsın !

Bu tvmi iyimidir,Led olduğu için şahsen almam,Led tv almak için şahsi fikrim 2012 beklerim,Cloding olayı bir çok üründe can sıkıcı durumda,ya mağaza tanıdğınız olacak yada rica edeceksiniz,siyah ekranda tvnin ışık olayını görmeden almayacaksınız,malesefki Cloding ve ışık sızmları fazlaca çıkan sorunların en başında geliyor !

Fiyat normal ederi yani ne ucuz ne pahalı,dediğim gibi Led olduğu için şahsen ben almam !

• pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 19 Ağustos 2011; 15:48:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

1500 olmuş fiyatı zaten.

az önce sordum, saturn'de hala 1349'dan satılıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy1

50 hrtz olayına takılmayın,birileri bir laf attı ortaya,millet profösör kesildi,50 hrtz tv alınırmıymış v.s,Hrtz olayı bitnmiştir !

Yeni nesil tvlerin hepsi standart 50 hrtzdir,yani eskisi gibi 600 hrtz tv uçuyor palavraları bitti,bugün Samsung en son modeline bak,50 hrtzdir 260 hrtz üzerine belli koşullarda destek verir,peki neden tek nedeni yüksek hrtz olan tvlerin SD yayınlarda çuvallamalarıdır !

Bu sebeble,bu tv 50 hrtzdir ama SD yayınlarda ve Hd yayınlarda piyasadaki 600 hrtz tvlerden daha iyi görüntü alırsın !

Bu tvmi iyimidir,Led olduğu için şahsen almam,Led tv almak için şahsi fikrim 2012 beklerim,Cloding olayı bir çok üründe can sıkıcı durumda,ya mağaza tanıdğınız olacak yada rica edeceksiniz,siyah ekranda tvnin ışık olayını görmeden almayacaksınız,malesefki Cloding ve ışık sızmları fazlaca çıkan sorunların en başında geliyor !

Fiyat normal ederi yani ne ucuz ne pahalı,dediğim gibi Led olduğu için şahsen ben almam !

hocam şu cloding olayını biraz daha açarmısın ? 2012 de ledler ne olacak ?

bu arada tv nin fiyatı iyiymiş gerçekten , kafamda hep LG almak var , 1400 e lg led ler gitti kredi kartı bulamadık

• vatanbilgisayarda 1299 TL, hafta sonuna özel
  • LED alınacaksa marka olarak Panasonic ilk sırada olmamalı.
    Ama plazmada Panasonic
  • Aynen E3E serisinde hiç bir özellik yok gibi ama E30 olan baya farklı..Eh..özellik olunca fiyatda farklı oluyor malesef
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.