Şimdi Ara

Sattığım ipad'e ios 8 yükle diyor rehber gelmiyor acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ios8 yükledikten sonra kurulum yaparken icloud drive etkinleştirdiğim sırada,daha önce satmış olduğum ipadi göstererek bu cihazada ios8 yüklemeden icloud kullanamazsınız dedi.Fakat ben onu silip satmıştım nasıl hala böyle birşeyi isteyebiliyor anlamış değilim.Ve bu yüzden şu anda telefonda ne rehberim geldi nede notlarım vs. icloud da yedeklediğim.
    Icloud a sitesinden girince hepsi görünüyor ama telefondan icloud giriş yaptığım halde hiçbirisi yok o ipadi nasıl silebilirim ki acaba bilen varsa yardım lütfen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adocat -- 17 Eylül 2014; 23:37:22 >



  • Saçmalığa bak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adocat

    Arkadaşlar ios8 yükledikten sonra kurulum yaparken icloud drive etkinleştirdiğim sırada,daha önce satmış olduğum ipadi göstererek bu cihazada ios8 yüklemeden icloud kullanamazsınız dedi.Fakat ben onu silip satmıştım nasıl hala böyle birşeyi isteyebiliyor anlamış değilim.Ve bu yüzden şu anda telefonda ne rehberim geldi nede notlarım vs. icloud da yedeklediğim.
    Icloud a sitesinden girince hepsi görünüyor ama telefondan icloud giriş yaptığım halde hiçbirisi yok o ipadi nasıl silebilirim ki acaba bilen varsa yardım lütfen.

    Hacı sattığın ipade bilgilerin yüklenmesin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt
    o ipadi silip sıfırlamıştım icloud yedeklemesini bile silmiştim cihazdan.Neden böyle birşey oldu anlamadım hasta etti beni ya.
  • "Yüklemeden kullanamazsınız" mı dedi yoksa "Diğer cihazlarınızda da kullanabilmeniz için iCloud Drive yüklemeniz gerekir" mi dedi? İkisi arasında ufak bir fark var. Ben diğer cihazlara yüklemediğim zaman o cihazlar üzerinden iCloud verilerime erişemiyordum ama yükledikten sonra ulaşabildim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iPhone 6

    "Yüklemeden kullanamazsınız" mı dedi yoksa "Diğer cihazlarınızda da kullanabilmeniz için iCloud Drive yüklemeniz gerekir" mi dedi? İkisi arasında ufak bir fark var. Ben diğer cihazlara yüklemediğim zaman o cihazlar üzerinden iCloud verilerime erişemiyordum ama yükledikten sonra ulaşabildim.

    Hocam sanırım söylediğiniz gibi dedi.Çünkü sabah baktığımda kişilerim ve notlarım yerine gelmişti.Ben orayı tam okumadan hızlıca geçtim ve yine de cihazlarım arasında ipad imi de gösterdiği için tam anlayamadım olayı.Teşekkür ederim yine de.
  • iCloud Drive i acarsaniz iOS 8 alti cihazlarda kullanamazsiniz iCloud'u. Uyari bunu kastediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.