Şimdi Ara

Satranç Takımı Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
7.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar uzun zamandır satrancı bırakmıştım ve son zamanlarda geri dönüş yapıyorum. Temelim iyidir. Şöyle güzel bir tane 100 tl bütçe ile satranç takımı almak istiyorum, var mı güzel önerileriniz? Ayrıca en ileri seviye satranç taktik-strateji kitapları önerisi bekliyorum kendimi geliştirmek için.

• 10-15 tllik bişey al ben iyi oynarım 5 tane takımım var hepsi 10 tllik filan
  • Yok dostum, ben kaliteli bir şey almak istiyorum bu sefer:)
    Sizce bu linkteki nasıl? Bütçemi zorlamaya değer mi? http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-masa-oyunu-mogol-kece-satranc-takimi-turkiye-de-yok-143045287/detay
  • Bu tür satrançlar daha çok dekoratif amaçlı duruyor.Kendini geliştirmek için turnuvalarda da kullanılan aşağıdaki resimdeki gibi takım alabilirsin.
     Satranç Takımı Öneri
  • Onun zemini tahta mı yoksa bez mi anlamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökkağan

Onun zemini tahta mı yoksa bez mi anlamadım ?

bez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsan oynamaya kıyamaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lokma takımı önerisi ?
    6 yıl önce açıldı
    Şampiyon Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bez şeklinde kıvrılabilir düşün fakat malzemesi silikon gibi bir madde.

Ayrıca satranç takımına bu kadar vereceğine benim söylediğim klasik turnuva veya çalışma takımı al birde yanına satranç saati al daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RODEOMUSTAFA -- 15 Kasım 2013; 21:52:09 >
  • Bende satrançcıyım futboldan çok daha zevkli hem izleme hem oynama olarak buda böyle bir itirafım olsun hatta favorim morozevichtir oynayış tarzını çok ilginç buluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay çene

Bende satrançcıyım futboldan çok daha zevkli hem izleme hem oynama olarak buda böyle bir itirafım olsun hatta favorim morozevichtir oynayış tarzını çok ilginç buluyorum.

Dostum var mı önerdiğin ileri düzey bir kitap?
    Ayrıcahttp://www.satrancas.com/index.php?route=product/product&product_id=4 bunu almayı düşünüyorum öyle diyonuz madem.
  • Çok özel bişey olmadıkça 10-15 tlden fazla verilmez sonuçta asıl öenmli olan takım değil karşındaki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kergiday

Çok özel bişey olmadıkça 10-15 tlden fazla verilmez sonuçta asıl öenmli olan takım değil karşındaki

özelde mevcut

FERRARİ

Satranç Takımı Öneri
  • Bronz takımlar çok güzel ama ben bulamadığım için cam aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: Kergiday

Çok özel bişey olmadıkça 10-15 tlden fazla verilmez sonuçta asıl öenmli olan takım değil karşındaki

özelde mevcut

FERRARİ

Satranç Takımı Öneri

Satranç Takımı Öneri

Carolingi XIV - 113,600$

Satranç Takımı Öneri

Kendisi favorimdir. Circa Gold Set. 700,000$ 14 ayar altından yapılma.

Satranç Takımı Öneri

Art Of War - 750,000$

Satranç Takımı Öneri

En pahalı satranç takımı. Altın ve platinden yapılma. Üzerindeki taşlar; 146 elmas, 73 yakut ve 165,2 gram 18 karat altın. 9,800,000$

Satranç Takımı Öneri

Charles Hollander Set. Ürünün fiyatı 600bin dolar olarak belirlendi ama daha satışa sunulmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceroo -- 23 Şubat 2014; 12:41:46 >

• supermisler yaw

• quote:

Bende satrançcıyım futboldan çok daha zevkli hem izleme hem oynama olarak buda böyle bir itirafım olsun hatta favorim morozevichtir oynayış tarzını çok ilginç buluyorum.

Aktif oyuncuların içinde bence de ilginç bir şeyler yapma konusunda en iyisi Morozevich. Ama eski oyuncular da işin içine girerse, Tal'in oyunları bence en keyif verici olanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anti Anduin

quote:

Aktif oyuncuların içinde bence de ilginç bir şeyler yapma konusunda en iyisi Morozevich. Ama eski oyuncular da işin içine girerse, Tal'in oyunları bence en keyif verici olanlar.

Bobby fischer der geçerim
  • Bu da benim satranç tahtam. tahtayı amerıkadan getirttim. kasparov'un deep blue ye karşı oynadıgı tahtanın aynısı.. pahalı ama verdıgım paraya değerdi. taşlarını da adapazarının ormanlık bir köyünde emekli ögretmen kendi atöleysinde yapıyormuş ondan almıştım
     Satranç Takımı Öneri

• Valla piyada bir sürü takım var. Sakın cam takımlardan alma. Bir de almadan önce büyüklüğünü öğren. Resimlerden belli olmuyor. sonra eline gelince şaşırma. satranç marketinden bak istersen. Kararını kendin verirsin.
  • Merhaba

Bende kaliteli bir satranç takımı almak istiyorum. Tavsiyeleriniz içi konuya dahil oldum.

İyi forumlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.