1 kere bile yenemedim bu kadar mı olur ????! Hadi dama olsa falan neyse yenerim onlarda ama satrançta 1 kere bile yenemedim ne zaman oynasam yeniliyorum .Siz nasıl taktik uyguluyorsunuz söyleyin de ben de öğreneyim .
Açılış dizilişi falan öğrenmelisin.Sistematik başlamalısın.bunun için belli oyunlar falan kullanabilirsin.Hem rakibin hamleleri ile ne yapmak istediğini iyi tartmalısın hem de kendi yaptığın hamlelerin bir amacı olmalı.Sürekli "şöyle oynarsa ne olur?Ben şunu oynarsam ne olur?" diye düşünmelisin.Ne kadr çok adım sonrasını düşünebilrsien o kadar iyi oyuncu olursun.
Zaten bilgisayar oyunlarında falan da yeniliyorum .O kadar dikkat etsemde yenilmemin sebebi gözümden kaçan taşlar oluyor .
1)rakibin bir hamle yaptığında bu hamlenin amacını anlamaya çalış, 2)bi hamle yapacağında amacın olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: Neverwinter Days
Zaten bilgisayar oyunlarında falan da yeniliyorum .O kadar dikkat etsemde yenilmemin sebebi gözümden kaçan taşlar oluyor .
Bu arada ne kadar biliyorsun o da önemli.Şahı koruman gerek.Biliyorsun değil mi?
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer
quote:
Bu arada ne kadar biliyorsun o da önemli.Şahı koruman gerek.Biliyorsun değil mi?
Sürekli yanındakileri uçurduğum için yeniliyorum .Anlaşıldı, o bölüm komple orada kalacak .
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer
quote:
Sürekli yanındakileri uçurduğum için yeniliyorum .Anlaşıldı, o bölüm komple orada kalacak .
O bölümü komple orda bırakırsan ....
Mynette beraber oynıyabiliriz açılış filanda öğretebilirim
Açılış dizilişi falan öğrenmelisin.Sistematik başlamalısın.bunun için belli oyunlar falan kullanabilirsin.Hem rakibin hamleleri ile ne yapmak istediğini iyi tartmalısın hem de kendi yaptığın hamlelerin bir amacı olmalı.Sürekli "şöyle oynarsa ne olur?Ben şunu oynarsam ne olur?" diye düşünmelisin.Ne kadr çok adım sonrasını düşünebilrsien o kadar iyi oyuncu olursun.
Çok iyi açıklama yapmış arkadaş. Bende bişiler eklemek istiyorum. Yani "TAKTİK" oyunu degilde "Olayların ilerisini düşünme" oyunu gibi bi durum. Taktik olarak girersen olaya kaybetmen normaldir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme