|
cembo(kendısınden 3 defa lebtop aldım), dizzyblue(pek cok alısverısım oldu),mboyacı (Logıtech mx610 mause aldım)ı,bysol(hp nx7010 lebtop aldım),thundere(tv kartı aldım),erhaninho_cArsi(k750 flas aldım), skyper,swartz,axix (apple macbook sattım),Jöntürkler(dv2899 et aldım),DarkScoter (fe serısı klavye sattım),The MAD (macbook canta aldım),carismatique (sony vaio fw21 aldım ,hp dv2899 et sattım),gecegezer (toshiba m45 sattım),emre72 (sony vaio netbook aldım).... olumsuz referans "synx" bu adamla alısverıs yapmayın adam bırde nıck degıstırıyorr yenı nıckı ''HydraFlow' |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubujup -- 13 Temmuz 2008; 23:21:56 > |
IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
|
|
ALIŞVERİŞ YAPTIKLARIM : west - digitaldelisi - reason666 - remal - whiteee_shadow - hankokazım - badfan- ozgur_erdogan - wish_todesengel88 - synx - kumarbaz - JusticeTr - ananni -yunuslar - HALO® - imuratk - iceman76 - serkanky - burak03 - sizinti - bado6100 - x-o-x-o-x- karamsar1İ-erkandere - visitors-ereneren - jamesdean0701 - ChaTLaX.TR- CatZilla - fenakesim - dragonstory - tosunpasa - meroboy - 10.Lincoln - EnnX - gLam -RockEvi - patesi - şimdikizaman - yosunkaya - Ş.KIRAÇ- romeo28 - GKYyy- guven_life - hegoatANKARA - razz_raziel - Le@n - Beholder - @dministrator - halfdentist - kaptan0629 - X-GeN - marine-gear - Thermaltake - d1v1n3 - talha82 - ArAnAnAdAm - resE - Halit61 - zeoharuka - megaforce77 - Arbitrary - bscol - poten_za - HyDeS - cepciniz83 - asigning - Güven - feristah112 - kutri - bimekan - ssj - gemini05 - hectorguner - secret.sgn - MEHMET__KOSOVALI - marlboro___ SecureSpy - saygi - AllForYouX - _2FAST4U_ - BeyazBüyü - shadowyy - sertay_a - Katmir - Ve Diğerleri
----------------------------------------------------------------- "yıldız_" -- alışveriş yaparken dikkat edin |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubujup -- 15 Temmuz 2008; 22:00:01 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubujup -- 17 Temmuz 2008; 17:31:28 > |
|
|
sorunsuz alışverişlerim:
aylakadam81:sigma 70-300 mm. alındı. tayaydın:southwing bluetooth kulaklık satıldı, yıldız:Pentax kx alındı,hidrojenperoksit:Nokia E71 alındı,taffin22;irivier-h10 alındı,keratin;orite mp3 player satıldı,axiaziz;iriver-h10 satıldı,van_hoijdonk;ipod nano 4gb alındı.. |
|
Referanslarım:Orgeneral_ / seennu / Jedi_Knight / moonwalker_arc / Bukalemun / xafer / palet / dragonstory / PeTeR PaN / niyeki / pulpa / berxwedan / atlantisprensi / pitottr / emraheren / Alfredo / athloon
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubujup -- 20 Temmuz 2008; 22:51:19 > |
|