sorduğunuz modelin kodu sanırım yurtdışında kullanılan hali ile..ben yine mağazaya fotoğrafını gönderip soracağım, ancak siz de Türkiye'de kullanılan kodu ile tekrar pm atarsanız daha hızlandırmış oluruz bu süreci..
kargo bekleyen ve 16-17 haziranda stok soran arkadaşlardan özür dilerim. başka bir eve taşındığım için internetim henüz bağlanmadı. şu an internet kafeden yazıyorum. stok soranlarınkini büyük ihtimal yarın cevaplayacağım. tekrar kusura bakmayın.
hocam bu ürünü 185 ytl ye biyerde buldum desem yanlış anlamazsınız değil mi,? Ayrıca insanlarla ilgilenip yinede piyasdan çok çok ucuza verdiğiniz için saygı duyuyorum size.
gözlüğün liste fiyatı 539 TL. eğer 185 TL'ye garantili ve faturalı bulabiliyorsanız hiç kaçırmayın derim
hocam yalan yok fatura ve garanti yk ama gözlükte garantiye pek önem verenlrden degilim kırılırsa zaten garantilik bişey olmuyor bi raybanım vardı kırıldı ve garantıye gırmedı
o zaman sizin bileceğiniz iş. aracı olduğum şirketin temel prensibi zaten garantili ve faturalı ürün satmak. ama ben sizin yerinizde olsam gider 10-15 liralık gözlüklerden alırım kırar kırar takarım sonuçta garantili ve faturalı değilse camlarının polarize olup olmadığı, çerçeve kalitesi, cam kalitesi hep muammadır.