Şimdi Ara

SATIŞDAN ÇEKİLDİ N95 8GB 370 TL ..Ne Arıyorsanız Fazlasıyla Bu Telefonda ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Direk telefonun sorunuyla başlıyayım şarj almıyor ve usb girişi çalışmıyor aslında şarja takınca alıyormuş gibi gözüküyor ve usb yi de takınca ekrana yazılar çıkıyor ama hiç bir faaliyet yok sorun herneyse aynı şey sanırım ikisinide etkiliyor belki çok ufak bir masrafla yaptırıp sorunsuz kullanıcaksınız .. ben yaptıramadım bulundugum yer küçük şehir fazla anlayan yok tabir-i caizse ancak 3310 tamiri yapıyolar ...
    Telefon NOKIA KOM GARANTİSİ idi fakat bu sorundan dolayı garanti dışı kalmış.

Ben dışardan şarj edipde kullanıyorum dosyaları bluetooth ile yüklüyorum sorunsuz kullanıyorum
    Ayrıca yanında şarj sıkıntınız olmaması için bir adet yedek batarya ve birde 2000 mAH lik seyaha bataryası vardır onun dışında usb kablosu ve harici şarj aleti ve pert durumda kendi kutusu ile gönderilecektir

KOZMETİK olarak 10/8.5 alır kızağı süper çalışıyor resimlerden çok çok daha temiz gözüküyor
    Wifi gps kamera bluetooth herşeyi tam takır çalışıyor alıp kullanacak birisi için gerçekten bu fiyata çok iyi bir telefon ..

FİYATLA İLGİLİ GÖRÜŞEBİLİRZ TEKLİFLERİ PM DEN YAPIN LÜTFEN

SATIŞDAN ÇEKİLDİ  N95 8GB 370 TL ..Ne Arıyorsanız Fazlasıyla Bu Telefonda ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord__of_darkness -- 27 Şubat 2010; 10:08:40 >

• resimlerin devamı

• Sağlam sorunsuz full ve bazılarının garantisi devam eden n95 8gb lar forumda 400-450 lira arasında bulunabiliyor.
    Ayrıca cihazın şarj yapmaması ve usb nin çalışmamasının birçok nedeni var

1-sıvı teması
    2-işlemci çatlağı
    3-şarj (voltaj) regülatörü sorunu
    4-pertinaks çatlağı
    5-grup sorunu.

Bu sorunlardan biri yada birkaçı olabilir bunlarda 40-120 lira arasında bir fiyatla düzelebilir bilgine...
  • quote:

Orijinalden alıntı: WOWOZANGE

Sağlam sorunsuz full ve bazılarının garantisi devam eden n95 8gb lar forumda 400-450 lira arasında bulunabiliyor.

1-sıvı teması
    2-işlemci çatlağı
    4-pertinaks çatlağı
    5-grup sorunu.

Bu sorunlardan biri yada birkaçı olabilir bunlarda 40-120 lira arasında bir fiyatla düzelebilir bilgine...

tamam hocam doğru söylüyor olabilrsinde 400 e ben hiç bu forumda n95 görmedim sahibindenden fiyat karşılaştırması yaptım 500 civarı yazmış çoğu arkadaş bende 390 yazdım alacak olan adam gelsin söylesin şukadar param var verirmisin diye eyvallah derim ben fiyatıma son fiyat dememişim ki ilanı baltalamanın ne gereği var şimdi?

• quote:

Orijinalden alıntı: tr_karizma_54

quote:

Sağlam sorunsuz full ve bazılarının garantisi devam eden n95 8gb lar forumda 400-450 lira arasında bulunabiliyor.

1-sıvı teması
    2-işlemci çatlağı
    4-pertinaks çatlağı
    5-grup sorunu.

tamam hocam doğru söylüyor olabilrsinde 400 e ben hiç bu forumda n95 görmedim sahibindenden fiyat karşılaştırması yaptım 500 civarı yazmış çoğu arkadaş bende 390 yazdım alacak olan adam gelsin söylesin şukadar param var verirmisin diye eyvallah derim ben fiyatıma son fiyat dememişim ki ilanı baltalamanın ne gereği var şimdi?

Ben ilanı baltalamıyorum sadece olmuş ve olan şeyleri yazıyorum.
    400 liraya forumda n95 8gb görmedim diyorsun ama araştırınca olduğunu görebilirsin hatta 1-1.5 ay önce 350 yada 375 liraya temiz sorunsuz yurtdışı olan n95 8gb satılmıştı sahibinden.com u örnek göstermek yersiz çünkü orda millet 3 kuruşluk şeylere 10 kuruş demeyi oldukça seviyor yani orası oldukça yüksek fiyatlar istenilen bir yer neredeyse sıfır fiyatına yada sıfır fiyatından daha yüksek fiyata ürün satan üyelerle dolu orası.
    Forumda bunları görmek için bakmak-görmek ve araştırmak yeterli...

• quote:

Orijinalden alıntı: tr_karizma_54

quote:

1-sıvı teması
    2-işlemci çatlağı
    4-pertinaks çatlağı
    5-grup sorunu.

adam ilanı baltalamamamış. bildiği bilgileri bizimle paylaşmıi ki bu gayat güzel bir şey. ülkemizde telefoncuların içi açılmış telefonları insanlara temiz diye satma merakı oldum olası beni ayar etmiştir. bu bilgileri bizimle paylaşan arkadaşa sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. sanada hayırlı satışlar.

• Kardeş bende birşey diyeceğim bunu ilanı baltalamak olarak algılama.

Bak diyorsun ki bulunduğum şehirde düzgün bir tamirci yok telefonu yaptıramıyorum o yüzden.Ve birde diyorsun ki telefonun hatası garanti kapsamı dışındaymış.

Bu cümledeki çelişkiyi söliyim hemen.Sen telefonu servise götürürsen orda adamlar garanti kapsamında olmadığını söyler.Ve bunu söyledikten sonra %90 ihtimal telefonun neresinde sorun olduğunu ayrıca ne kadara yapacaklarınıda söyler.

Haa eğer sen dersen yok ben %10 a denk geldim.Adamlar tamir fiyatını söylemedi.O zamanda sen gidip adamlara sorardın bunu ne kadara yapıyorsunuz diye.Ve adamların sana verdiği fiyata göre sen telefonu bu forumda dürüst bi şekilde satardın.

Yani şunu unutma ki ağlayanın parası gülene yar olmaz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: komalemdar

Kardeş bende birşey diyeceğim bunu ilanı baltalamak olarak algılama.

Bak diyorsun ki bulunduğum şehirde düzgün bir tamirci yok telefonu yaptıramıyorum o yüzden.Ve birde diyorsun ki telefonun hatası garanti kapsamı dışındaymış.

Bu cümledeki çelişkiyi söliyim hemen.Sen telefonu servise götürürsen orda adamlar garanti kapsamında olmadığını söyler.Ve bunu söyledikten sonra %90 ihtimal telefonun neresinde sorun olduğunu ayrıca ne kadara yapacaklarınıda söyler.

Haa eğer sen dersen yok ben %10 a denk geldim.Adamlar tamir fiyatını söylemedi.O zamanda sen gidip adamlara sorardın bunu ne kadara yapıyorsunuz diye.Ve adamların sana verdiği fiyata göre sen telefonu bu forumda dürüst bi şekilde satardın.

Yani şunu unutma ki ağlayanın parası gülene yar olmaz...

Kardeşim ben telefonu alın yaptırın diye satmıyorum ki fiyatımı uygun tutuyorum ve dahada pazarlık payıda var ...
    Ve telefonu ben 2. el olarak bu şekilde aldım wi-fi ile interete girmek için fakat şimdi iphoneu m geldi artık ihtiyacım yok benden önceki sahipleri yetkisiz müdahale sonucu telefonu garnti dışı bıraktırmış hepsi bu olay bu kimsenin hakkının yiyecek adam değilim ben bedava veririm bunu yine kimsenin bi kuruş hakkını yemem telefon neyse söyledim bunu alacak olan adama ben yaptırsın diye değil kullansın diye uygun bir fiyata veriyorum yaptırıp yaptırmaması benm sorunum değil nitekim imkanım olsa ben yaptırırdım zaten

• Kardeşim ben telefonu alın yaptırın diye satmıyorum ki fiyatımı uygun tutuyorum ve dahada pazarlık payıda var ...
    Ve telefonu ben 2. el olarak bu şekilde aldım wi-fi ile interete girmek için fakat şimdi iphoneu m geldi artık ihtiyacım yok benden önceki sahipleri yetkisiz müdahale sonucu telefonu garnti dışı bıraktırmış hepsi bu olay bu kimsenin hakkının yiyecek adam değilim ben bedava veririm bunu yine kimsenin bi kuruş hakkını yemem telefon neyse söyledim bunu alacak olan adama ben yaptırsın diye değil kullansın diye uygun bir fiyata veriyorum yaptırıp yaptırmaması benm sorunum değil nitekim imkanım olsa ben yaptırırdım zaten

Eğer bu dediklerin doğru ise özellikle hak yememe konusunda senden özür diliyorum.. Ben galiba fazla kuşkucu bi şekilde yaklaşmışım.Kusuruma bakma sanal ortamda binbir çeşit fırıldak dönüyor bu nedenle insan gereğinden fazla kuşkucu oluyor..
  • Orijinalden alıntı: komalemdar

Kardeşim ben telefonu alın yaptırın diye satmıyorum ki fiyatımı uygun tutuyorum ve dahada pazarlık payıda var ...

Eğer bu dediklerin doğru ise özellikle hak yememe konusunda senden özür diliyorum.. Ben galiba fazla kuşkucu bi şekilde yaklaşmışım.Kusuruma bakma sanal ortamda binbir çeşit fırıldak dönüyor bu nedenle insan gereğinden fazla kuşkucu oluyor..

önemli değil şimdiye kadar benden kaynaklı hiçbir problemli alışverişim olmadı...

• pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzman_as

pm

cevapladım bugün size dönecem ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzman_as

pm

arkadaşlar satış durdurulmuştur arkadaşımız saolsun yardımcı oldu telefonun garantisi devam ediyormuş ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.