Merhaba, Arkadaşlar bir facebook sayfa reklamı üzerinden gördüğüm ve inceledikten sonra o kadarda zor olmadığını gördüğüm bir pasif gelir elde etme şansını yakaladım. Yapmamız gerekenler aşağıda yazsa da kısaca anlatayım. Siz üyelik oluşturduk sonra sizin referans numaranızdan üye olan herkesten para kazanıyorsunuz. Üyelik ücretsiz ve sadece telefon numarası ile yapılmakta. Yani şimdi ben üye oldum ve siz benim referansım üzerinden üye olursanız sizden kişi başı para kazanıyorum herhangi bir şekilde ücret ödemeden ve satış yapmadan para kazanıyorsunuz. Eğer aldığınız alt üyeler satış yapar ise hem onlar hem siz kazanıyorsunuz. Sistemin detayları aşağıda yazılı. Referans linkim : 724 Uzaktan Eğitim Kursu Satış ortaklığı 724 Uzaktan Eğitim Nedir? 724 Uzaktan Eğitim, gelişen teknoloji ile eğitimi birleştirme ve öğrencilerimizin eğitimine destek verme amacıyla kurulmuş olan online uzaktan eğitim portalıdır.5 sınıf ile 12 sınıf arasında okuyan Lgs,Ayt,TYT sınavlarına hazırlanan öğrenciler için Milli Eğitim müfredatına uygun olarak hazırlanmıştır.724 uzaktan eğitim kursu her konuyu adım adım öğretme politikasını benimsemiştir.Öğrenci izlediği her konu sonrasında minimum 4 maksimum 12 sorudan olusan testi çözerek konuyu pekiştirir.Tüm bunların yanında 724 Uzaktan Eğitim kursunda veli bilgilendirme sistemi mevcuttur.Veli kendisine verilen kullanıcı şifresi ile veli girişi yaparak öğrencisinin ders ders ortalamasını çözdüğü test puanlarını izlediği konuları takip edebilir. 724 Uzaktan Eğitim'in Ücreti Ne Kadar ? 7/24 Uzaktan Eğitim kursunda şuan 2 kampanya mevcuttur 1. kampanyamız korona virüsten dolayı okullarından uzak kalan öğrencilerin eğitimlerindeki eksiklikleri telafi edebildiği kampanyamızdır fiyatı 20 tl'dir. 2. kampanyamız 2020 ve 2021 sezon sonuna kadar olan kampanyamızdır bu kampanyanın fiyatı ise 40 tl'dir. 724 Uzaktan Eğitim kursu kampanyalarının ücretleri aylık değildir sezonluktur. Yani 1.kampanyayı satın alan bir öğrenci eylül ayında okullar tekrar açılana kadar ekstra bir bedel ödemeden sistemi kullanabileceklerdir. 2. kampanyayı satın alan bir kişi ise eylül ayına kadar öğrencinin bu sene okuduğu sınıf paketi için sistemi kullanabilecek, öğrenci eylül ayından sonrada bir üst sınıf paketine geçirilecek ve 2021 eylül ayına kadar sistemi ekstra bir ücret ödemeden kullanabilecektir. 724 Uzaktan Eğitim'den Nasıl Para Kazanabilirim ? Şüphesiz ki Türkiye'nin en uygun ve en kaliteli Uzaktan Eğitim sistemiyiz. Hepimizin çevresinde 5 sınıf ile 12 sınıf arasında okuyan veya Lgs,Ayt,Tyt sınavlarına hazırlanan çocuğu olan tanıdıklarımız mevcuttur.724 uzaktan eğitim kursunu tanıtmak için size özel oluşturulan kampanya linklerini bu tanıdıklarımız ile paylaşarak sisteme üye olan her kullanıcıdan kampanya bedeli kadar kazanç elde edebilirsiniz.Paylaşımlarınızı menüdeki satış paylaş kısmından yapabilirsiniz.Sistemi ne kadar çok anlatır ve size verilen linki ne kadar çok paylaşır iseniz o kadar çok kazanabilirsiniz. Alt Üyelik Sistemi Nedir ? 724 uzaktan eğitim kursu sizlere üyeliğinizin altına alt kullanıcı alabilme imkanı tanımaktadır. ALT Kullanıcı alabilmek için şu adımları izleyin: Üyelik bilgilerim alanından 2 kampanya içinde alt kullanıcılarınızın kazanmasını istediğiniz tutarı sisteme kaydedin. Menüde bulunan Satış için paylaş kısmından paylaşım yaparken alt üyelik linkini paylaşı işaretleyin ve paylaşın. Paylaşımlarınız ile sisteme üye olan alt kullanıcılarınız satış yapsın bu sayede siz daha çok kazanç elde edin . Unutmayın alt üyelik linkini ne kadar çok paylaşırsanız satış gücünüz o kadar artacaktır.1 kişi doğru paylaşım ile üyeliğinin altına 1000'in üzerinde alt kullanıcıyı rahatlıkla alabilir. Örnek 10 tl lik kazançlı kampanyanızdan alt kullanıcılarınıza 5 tl verdiğinizi düşünelim bu 1000 alt üyenizin de her biri günde 1 satış yapsın bu sayede günlük 1000 satış yapmış olursunuz.Alt kullanıcılarınıza 5 tl vermiştiniz 5 tl de size kalmış oldu bu sayede her gün 1000 satıştan 5000 tl kazandınız. Doğru çalışma ve doğru paylaşımlar ile bu senaryo kolaylıkla yapılabilir. 724 Uzaktan Eğitim Sitesine Gönderdiğim Ziyaretçilere Görebilir miyim? 724 Uzaktan eğitim'in size verdiği kampanya linkleri,alt üyelik linkileri,paylaşımlarına tıklayan ve alt üyelerinizin yapmış oldu paylaşımlara tıklayan kullanıcıları tekil ve çoğul olarak menüde bulunan genel ziyaretçi bölümünden görebilirsiniz.Ayrıcı Satış aşamasına gelmiş satın almış ve satın alması başarısız olmuş kişileride gene menüde bulunan satışlar kısmından görebilirsiniz. 724 Uzaktan Eğitim Kazancım Ne Zaman Hesabıma Yatar ? 724 Eğitim kursundan kazançlar tatil günleri hariç (cumartesi,pazar,resmi tatiller) 1 gün sonra sistemde kayıtlı olan banka hesabınıza yatırılır. |
Bildirim