Şimdi Ara

Ücretsiz Verilecek / LG Flatron 775FT Flat 17' Crt Monitör (Kısmi Arızalı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: tworule

bende de benzer monitör var. Bendekinde de yazılar biraz bulanık. ücretsiz - kargo karşılığı vermeyi düşünüyorum. İzmir'den benimki de :) (konunuzu kirlettim sanırım... )

Bendeki monitör çöpteki yerini aldı, ihtiyacı olan varsa yukarıda alıntı yaptığım arkadaşa ulaşabilirler

Monitörün bazı sorunları var kısaca bahsedeyim

1> On/Off Tuşu yerinden oynuyor fakat monitörü açıp kapatmaya engel değil, işlevini yerine getirebiliyor.

2> Ekran biraz bulanık, yazılar okunurken sıkıntı oluyor.

3> Ekranın sağ alt köşesine bir şey çarpmış sanırım, ufak bir leke var

4> Bağlantı kablosu dipten biraz soyulmuş ama çalışmasına engel değil.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mydonose13 -- 25 Şubat 2010; 12:46:30 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• aslında ufak şeyler hepsi giderilebilecek türden.çöpe atılırsa yazık olur

Alışverişlerim : EX_PRO(∞), vincee, by_hls, mahoni_20, ozgboy, kamilseref, murat cümert, ali_emre, cavador (x2), mutama, muratdm, BiLgiSeaRcheR, SIKILHAN, omer1965, p4ozgur, pehlionemusti, ToGaN35, Systematik, ORHANAYDİN, C-TİMİ, Elaman, Diamondx,trusen(x3), Marlbor0, xolo, mondschein66, Blackladox, opelgt, pepe7115, ABSOLUT, tamerpiyade, scalper, Nm1, TaşkınMahmut, artariel, W4siLi, JeaLeusy, iceman_54, geek90
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlı

aslında ufak şeyler hepsi giderilebilecek türden.çöpe atılırsa yazık olur

keşke değerlendirebilsem ama Zonguldakta arızayı yaptırmaya çalışsam en az 50-60 lira harcamam gerekir. Bu işle ilgilenen birileri varsa mutlaka işine yarayacaktır.

REFERANSLARIM: Donanım aldıklarım: Bugatti/Istanbul, Viredox/Istanbul, Yildiz/izmit., alyy/Istanbul, gezmen/Istanbul, qaruda/Ankara, ozgyboy/Kars
    Donanım sattıklarım: AACS/Izmir, blackman/Izmir, madd_maxx82/Ankara, Mahapurusha/Ankara., ikista/Istanbul, h3x/Ankara, qube26/İstanbul, easycafe/Izmir, aRşİmET/Ankara, n1ghtwolff/Istanbul, sp@wn/IStanbul, ymskn/Istanbul, 8ball/Izmir, mustafakaplan/istanbul, geforcemx/Bursa, barbarian161/Bolu, plt99/Istanbul, lyrklaunavan/Ankara, Demerzell/Izmir, Cold/Balıkesir, Karandiru/Istanbul, cancan_/Antalya
  • quote:

Orijinalden alıntı: tworule

bende de benzer monitör var. Bendekinde de yazılar biraz bulanık. ücretsiz - kargo karşılığı vermeyi düşünüyorum. İzmir'den benimki de :) (konunuzu kirlettim sanırım... )

hiç önemli değil, her kirlilik böyle olsun.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.