Şimdi Ara

''SATIŞ İPTAL EDİLDİ''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İSTEYEN İSTEDİGİ YERDEN GİDİP ALABİLİR...

YANLIZ İLANI KARALAMAK ADINA GAYRET GÖSTEREN ARKADASLARIDA BUNDAN SONRA KARA LİSTEYE ALICAM BUNU BİLSİNLER ELBETTE O KİŞİLERİNDE İLANLARI OLACAKTIR BURADA..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 6 Kasım 2010; 12:01:03 >

• Çok güzel bir kat. Bu 6850-6870 ve GTX460'ın yeni fiyatları 2. el fiyatlarını çok düsürdü malesef. İyi şatışlar. Fiyat düserse belki düşünürüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3

Çok güzel bir kat. Bu 6850-6870 ve GTX460'ın yeni fiyatları 2. el fiyatlarını çok düsürdü malesef. İyi şatışlar. Fiyat düserse belki düşünürüm

450'tl ye almıştım. hd6850 den daha hızlı daha çok hd6870 ayarında olan bir kart için 70tl indirim iyi bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 4 Kasım 2010; 15:15:00 >
  • İlanda belirtmemişsiniz de sorayım, takas olurmu full futulu 2 yıl garantili gigabyte 275 + para ile?
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

İlanda belirtmemişsiniz de sorayım, takas olurmu full futulu 2 yıl garantili gigabyte 275 + para ile?

nakit ihtiyacı nedeniyle takas düşünmüyorum..
  • Fatih 69xx sersine geçmeyi mi düşünüyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Fatih 69xx sersine geçmeyi mi düşünüyorsun?

durum belli degil henüz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satış iptal
    3 hafta önce açıldı
    SATIŞ İPTAL
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

quote:

Çok güzel bir kat. Bu 6850-6870 ve GTX460'ın yeni fiyatları 2. el fiyatlarını çok düsürdü malesef. İyi şatışlar. Fiyat düserse belki düşünürüm

450'tl ye almıştım. hd6850 den daha hızlı daha çok hd6870 ayarında olan bir kart için 70tl indirim iyi bence..

6870 ayarında derken? bende ekran kartı almayı düşünüyorumda kafam biraz karışık pekte anlamıyorum ekran kartlarından ama araştırdığım kadarıyla 6870 ile 460 arasında baya bir fark var gibi geldi bana yanlışmı hatırlıyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: tg2601

quote:

quote:

6870 ayarında derken? bende ekran kartı almayı düşünüyorumda kafam biraz karışık pekte anlamıyorum ekran kartlarından ama araştırdığım kadarıyla 6870 ile 460 arasında baya bir fark var gibi geldi bana yanlışmı hatırlıyorum?

hawk standart bir gtx460 dan daha hızlı bir karttır default hali ile gtx470 e yakın bir perf. verir..900mhz yada daha üzerine çıkarak gtx470 i bile geçebilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 5 Kasım 2010; 2:06:13 >

• pm attım. Bu arada bir tane afterburner ss ekleseydiniz keşke.
  • vantage ss..

''SATIŞ İPTAL EDİLDİ''
  • Fiyat çok uygun, kartda çok iyi bu fiyata böyle bir kalitede kart tek kelime ile inanılmaz...
  • Para olsa da alıp SLI yapsak.

Hayırlı satışlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Fiyat çok uygun, kartda çok iyi bu fiyata böyle bir kalitede kart tek kelime ile inanılmaz...

teşekkurler mert..

quote:

Orijinalden alıntı: CaReTTa_99

Para olsa da alıp SLI yapsak.

Hayırlı satışlar...

teşekkurler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tg2601

quote:

quote:

Boşuna standart soğutuculu 6850 yada 6870 kart alma , hawk serisi gtx460 o kartlardan biraz daha iyi üstelik cok kaliteli bir soğutucuya sahip.

• pm
  • böyle temizlikte ürün için çok uygun fiyat
    iyi satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaTaDoR1970

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3238

kart bu linkteki kartmi acaba?

Bu linkteki kartla satilan kart ayni sanirim..
    yenisi 400 lira ise ikinci eli nasil oluyorda 370 cok iyi fiyat oluyor onu anlayamadim.
  • ağır olacak ama ahbap-çavuş ilişkisi yenisi 400tl iken 370 2. el süper fiyat kaçırmayın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.