Şimdi Ara

Satio,Vivaz & X10 için Yazılım yükleme!**(Türkçe dili SEUS üzerinden yapamayanlar içeri!!) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
18.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben seusu indirdim kurdum telefonu bağladım yeni yazılım var dedi bana yükle dedim yüklendi sonra telefonu açınca türkçe olarak çıktı .bence seusu tüm silip yeniden kurun birde öyle deneyin isterseniz ..

arkadaşlar elinde vivazın gdfs veya trim area olan varsa paylaşabilir mi acil lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fırtan
    ben seusu indirdim kurdum telefonu bağladım yeni yazılım var dedi bana yükle dedim yüklendi sonra telefonu açınca türkçe olarak çıktı .bence seusu tüm silip yeniden kurun birde öyle deneyin isterseniz ..

arkadaşlar elinde vivazın gdfs veya trim area olan varsa paylaşabilir mi acil lazım

Hadi hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

ben seusu indirdim kurdum telefonu bağladım yeni yazılım var dedi bana yükle dedim yüklendi sonra telefonu açınca türkçe olarak çıktı .bence seusu tüm silip yeniden kurun birde öyle deneyin isterseniz ..

Hadi hayırlı olsun

benim vivaz hala yatıyor şimdi sitede ne kadar firmware varsa indiriyorum hepsinide tek tek deneyeceğim 2 tanede full dolu batarya ile de gireceğim ...artık gerisini omnius düşünsün

• quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at
    Xperia X10 için
    -Telefonu kapat.Bataryayı sök ve tak.Geri dön tuşuna basılı tutarak usb kabloya bağlayınız.

Bu işlemi xperia Mini X10 larda (arka kapağı çıkarınca içinde E10i yazıyor) nasıl yapıyoruz? Batarya çıkmıyor ki. Bunun nasıl bir çözümü var? Resmen 2 saattir arastırıyorum ama bulamadım yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 30 Nisan 2011; 20:55:42 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Hadi hayırlı olsun

benim vivaz hala yatıyor şimdi sitede ne kadar firmware varsa indiriyorum hepsinide tek tek deneyeceğim 2 tanede full dolu batarya ile de gireceğim ...artık gerisini omnius düşünsün

Umarım cid i yakmazsin, ne oldu sonucu buraya yaz

• Arkadaşlar sony ericsson vivaz'ın sim kilidini nasıl kaldırırız? Telefon avusturya'dan geldi, pasaport kaydı yapıldı ama burada ki operatörlerle çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLTuu
    Arkadaşlar sony ericsson vivaz'ın sim kilidini nasıl kaldırırız? Telefon avusturya'dan geldi, pasaport kaydı yapıldı ama burada ki operatörlerle çalışmıyor.

Omnius a bak o kaldırabilir, yada yazilim işiyle uğraşan telefoncular yapabilir
  • Merhaba,

Arkadaşlar satio için neler yapabilirim? Yardımcı olurmusunuz

Şimdiden çok teşekkürler
  • satio yu güncelleme yaparken bir anda kesildi. telefon bi daha da açılmadı.şarja taktım 5 saat durduğu halde hala açılmadı.tekrra bi güncelleme yapayım dedim update servisle.yönergeleri aynen yazdığı şekilde takip ettim.fakat her defasında yarıda kaldı.bağlatı koptu diye mesaj verdi.koptuğu zaman telefonun kırmızı ışığı yanmaya başlıyor..her defasında tekrara denedim fakat yine aynı...bu konuda yardıma ihtiyacım var......
  • bir de şarja taktığımda 15 dk sonra kırmızı ışık sönüyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: v_reyes

satio yu güncelleme yaparken bir anda kesildi. telefon bi daha da açılmadı.şarja taktım 5 saat durduğu halde hala açılmadı.tekrra bi güncelleme yapayım dedim update servisle.yönergeleri aynen yazdığı şekilde takip ettim.fakat her defasında yarıda kaldı.bağlatı koptu diye mesaj verdi.koptuğu zaman telefonun kırmızı ışığı yanmaya başlıyor..her defasında tekrara denedim fakat yine aynı...bu konuda yardıma ihtiyacım var......

Üye ol

http://www.wotanserver.com/en/account/register

sonra buradaki iki linki indir

http://www.wotanserver.com/en/sony-ericsson/se/satio-u1/debranding-flash

programa giriş yap yazılımı seç yükle

• yazılı 2 kere denedim 2 sindede 3.partta error file header writer failed hatası verdi..
  • nasıl çözülür bu telefonun sorun yaa....
  • quote:

Orijinalden alıntı: v_reyes

nasıl çözülür bu telefonun sorun yaa....

Wotan da yapamiyorsa isin zor, seus yuklemiyor mu
  • sony ericssonun uptade sevisinden de denedim,telefonu görüyor bağlanıyor yüklemeye yapıyor biraz hatta yarısına kadar geldiğide oluyor sonra bağlantı kesildi diyor.telefondaki kırmızı ışık yanmaya başlıyor..sanki yükleme yaparken şarjı bitiyormuş gibi..fakat telefonu sarjda en az 5 saat beklettim .sarja taktığım an kırmızı ışığı yanıyor 10-15 dk sonra ışık kapanıyor...acaba batarya sarj mı olmuyor..?
  • benımde satioda kırmızı işik yanıyor dedıklerının aynısı bendede var çözüm bulanlar bı zahmet yazsın yada bılenler?????????
  • sony ericsson dil problemi olanlar acele edin wotan server programı bi süre ücretsiz çalışıyor,ben denedim süper ,googleden aratın üye olun programı kurun ve kullanın bi daha da yurtdışından sony getirmeyin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.