Şimdi Ara

Satio,Vivaz & X10 için Yazılım yükleme!**(Türkçe dili SEUS üzerinden yapamayanlar içeri!!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
18.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLARRR BENİM VİVAZ U5İ CEP TELEFONUM TÜRKÇE DİL YÜKLEMEK İSTİYORUM FORUMDA YAZDIKLARINIZI HEPSİNİ YAPMAYA ÇALIŞTIM AMA OLMADI LÜTFEN ADIM ADIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER ARKADASLAR.
  • ARKADAŞLARRR BENİM VİVAZ U5İ CEP TELEFONUM TÜRKÇE DİL YÜKLEMEK İSTİYORUM FORUMDA YAZDIKLARINIZI HEPSİNİ YAPMAYA ÇALIŞTIM AMA OLMADI LÜTFEN ADIM ADIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER ARKADASLAR.

ACİL LÜTFEN ARKDASLAR.
  • http://img574.imageshack.us/i/satio.jpg/

önceki resim küçük yüklenmiş kusura bakmayın tekrar yazayım telefon çalış mıyor açma tuşuna basınca titriyor ama ekrana bişe gelmiyor öylece kaldı uğraşan arkadaş anlıyor diye verdim 2-3 hafta uğraştı yapamadı telefonda donanımsal bir arıza yok gibi sadece software ID kısmı FFFF ondan kaynaklı bir durum var bi defa flash atıldı yada attım dedi ne kadar doğru bilmiyorum ama yapılamadı cihaz elimde kaldı ne yapmalıyım ayrıca adamın kullandığı program setool sizde de bu programdan varsa bana ata bilirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kharizmatik

ARKADAŞLARRR BENİM VİVAZ U5İ CEP TELEFONUM TÜRKÇE DİL YÜKLEMEK İSTİYORUM FORUMDA YAZDIKLARINIZI HEPSİNİ YAPMAYA ÇALIŞTIM AMA OLMADI LÜTFEN ADIM ADIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER ARKADASLAR.

ACİL LÜTFEN ARKDASLAR.

1- Öncelikle Update Service yazılımını kuruyoruz.

2- Update Service ile daha önce güncelleme yapanlar C:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service\ içindeki db klasörünü silin !

3 Update Service yazılımını acin ve vivaz denilen telefonu guncelleyin = C:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service\db\13740270\blob_fs klasörüne gidin ve orada 370bytes civarında bir dosya bulacaksınız.(Bazen 370 byte olmuyor. Dikkat edin Kilobyte değil BYTE Dosya 400kb olmayacak ! )
    3. Buldugunuz 370 kb her neyse o dosyanin adini kopyalayin blob_fs klasorunden ( dosyanin adi boyle ornektir.. FILE_277527976 uzantisi yok), boyutu 388kB

4. İndirdiginiz paketteki dosyanin adini degistirin ( boyle degistirin ornek Central_Europe_Generic.bin dosyasinin adini FILE_277527976 yapiyoruz, boyut 381kB ornektir..) bu islemi baska bir klasorde yapiniz..

5. Tekrardan C:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service\ içindeki db klasörünü silin !

6. Update Service tekrar baslatin...indirmeye baslayacaktir (benimkisi 131MB)

6. Simdi Update Service programini dikkatlice takip edin!! Simdi ismini degistirdigimiz dosyaya ihtiyacimiz var program gerekli yazilimi indirdikten hemen sonra kopyalamaniz gerek ismini degistirdimiz dosyayi blob_fs hizli bir sekilde kopyalayiniz

7.Yazilim atma islemi bittikten sonra telefonu acin ve boyle bir hata alacaksiniz "Software Setup Incorrect" ve telefonuz hazirdir dil degisimine

8. Tekrar update service programini calistirin ve telefonu guncelleyin turkce olacaktir! Klasor silmenize vs yapmaniza gerek yoktur

Anlatim : kaan_9292

• arkadaşlar vivaz var bendede yeşil tuşa basıyorum ama telefon görmüyor bir programmı yüklemem gerek
  • İndirdiginiz paketteki dosyanin adini degistirin bu paket olarak neyi kasdediyorsunuz yokmu yardım edecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidden_place
    http://img574.imageshack.us/i/satio.jpg/

önceki resim küçük yüklenmiş kusura bakmayın tekrar yazayım telefon çalış mıyor açma tuşuna basınca titriyor ama ekrana bişe gelmiyor öylece kaldı uğraşan arkadaş anlıyor diye verdim 2-3 hafta uğraştı yapamadı telefonda donanımsal bir arıza yok gibi sadece software ID kısmı FFFF ondan kaynaklı bir durum var bi defa flash atıldı yada attım dedi ne kadar doğru bilmiyorum ama yapılamadı cihaz elimde kaldı ne yapmalıyım ayrıca adamın kullandığı program setool sizde de bu programdan varsa bana ata bilirseniz sevinirim

Setool mu ? :-D setool A1'ler icinde vivaz icin ise yaramaz ki, setool boxsa ayrı ona bisey diyemem,
    Fakat cihazı hic heba etme onu tamirciler yapamaz asya telekoma yolla ücret karşılığı yaparlar diye düşünüyom

• merhaba bu omnius programı yuklemiyor flası telefona... kayıtta oldum kullanıcı adını ve sifreyi yazdım programa şöyle diyor

Action journal
    20:15:18 Flash
    20:15:18 Allows to change languages supported by the phone and upgrade its firmware.
    20:15:18 Operating system: Microsoft Windows 7 Ultimate Edition (build 7600), 32-bit
    20:15:18 Application version: 0.16.3191 (beta)
    20:15:18 . The action name is 'Flash'
    20:15:18 Selected phone type: Vivaz™
    20:15:18 i Instructions
    20:15:18 i 1. Make sure the phone battery is charged to at least 50%.
    20:15:18 i 2. Switch off the phone!
    20:15:18 i 3. Remove the phone battery and wait at least 5 seconds before reinserting it!
    20:15:18 i 4. Press and hold the green button, then connect the cable to the phone!
    20:15:18 . The action started waiting for the user
    20:15:38 . The action finished waiting for the user
    20:15:38 Connecting via SEMC USB Flash Device (USB1)...
    20:15:38 Device driver version: 2.2.0.5
    20:15:40 Detected chipset: OMAP3430
    20:15:40 Boot mode: EROM
    20:15:40 IMEI: 01245100003094
    20:15:40 Sending loader...
    20:15:40 Waiting for loader response...
    20:15:49 Establishing connection to the server...
    20:15:55 Receiving news...
    20:15:57 i No news
    20:15:59 e You have no suitable licence for the requested operation
    20:15:59 e Failed!
    20:15:59 . The action entered shutdown phase
    20:15:59 . The action reported failure

Error code
    # 27D288AFB88FD052

Error details
    ---
    54 EF 6F 9D 40 64 38 17 8E 37 1C 9F B6 7C 40 7A
    00 F7 8A 52 7E 8B B8 93 3C A4 65 DF E8 BC D0 F1
    4A 7B DA 2E B4 2C 06 56 92 27 C4 DF 77 87 EE 07
    74 5E 44 53 62 1F 63 CD 5C 7B E2 44 9A FD 10 A1
    6A EF AC 5D D2 E5 78 57 1C D4 A4 35 0A C3 00 FE
    06 E1 9C 0D 4E C2 26 0B 42 49 94 15 7A 9D F0 4B
    52 BC 20 93
    ---

YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM: ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

• lisans alman lazım.

program ücretli oldu
  • sony ericsson satio telefonum var flash player kurmak istiyorum googleden indirdiğim flash playerlerin hepsi desteklemiyor uyarısı vriyor lütfen yardımcı olurmusunuz.
  • vivaz pro u8i 'ye omnius ile türkçe dil atılırmı ??? lütfen birisi yardım etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinakinci

vivaz pro u8i 'ye omnius ile türkçe dil atılırmı ??? lütfen birisi yardım etsin.

dene bakalım
  • seus dan yapmayı denedim fakat o 370 byte lik dosya fln çıkmadı bene bişiler denedim o şekilde de olmadı.
    sedat senin dedigin taktikle yapcam ama sonuç ne olur bilemiyorum. bunu yapıp başarılı olan kimse varmı ???????
    bi yardım edin lütfen
  • sony ericsson'a lanet olsun :D
  • En güncel sürüm hangisi....? vivazz için...
  • Son günlerde vivaza türkçe dil yükleyebilen var mı? konuda linkler hatalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: turank

Son günlerde vivaza türkçe dil yükleyebilen var mı? konuda linkler hatalı...

seus tan direk yapabiliyorsunuz ki ben kaç defa güncelledim ve öyle o dosyayı vs gibi işlemler yapmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: fırtan

quote:

Orijinalden alıntı: turank

Son günlerde vivaza türkçe dil yükleyebilen var mı? konuda linkler hatalı...

seus tan direk yapabiliyorsunuz ki ben kaç defa güncelledim ve öyle o dosyayı vs gibi işlemler yapmadan

Hocam eyvAllah lakin seus ile dil yukleme linki hatalı. anlatım omnius için yapılmış. seus ile nasıl yapıldığına dair bilgi var mı? Tşk

Edit: Bi konu buldum. deniyorum. Kaan kardeşin alıntısı... olursa söylerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTech -- 23 Nisan 2011; 17:20:24 >
  • :( Olmadı. dendiği gibi upgrade yapıp 382(örnekte 370 ti) byte boyutunda olan dosya ile ilgili işlemi yaptım. 2. kez upgrade yaparken indirme bitmeye yakın dosya değişimini yapıyorum ama indirme bitip yuklemeye gecerken yukleme başarısız oldu uyarısı verdi. bunu 3 kere yaptım ve hep aynı hata veriyor. şarj %50 olmadıgını kontrol edin diyor ama dosya değişmeden önce yapılan upgrade lerde sorun olmuyor.

Var mı çözüm önerisi olan?
  • Omnius SE lisans almadan olmayacak mı bu iş yani?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.