Şimdi Ara

Satın almadan önce son yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Topladığım sistem hakkında değerli görüşlerinizi bekliyorum. Artık son kez kafanızı şişiriyorum. Bütçemi aşmış vaziyetteyim. Aşağısı olur yukarısı artık zor. Kasa hakkındaki görüşlerinizi de almak isterim.
    Nakit almayı düşünüyorum eğer var ise daha uygun bir site oradan da alabilirim. Tüm bunların yanında kasayı kendim toplayacağım. Hiç zorlanmadan monte edebileceğimi düşünüyorum. Kasa anakart buna uygun mudur?

Teşekkür ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: melodica

Tekrardan Merhaba;

Topladığım sistem hakkında değerli görüşlerinizi bekliyorum. Artık son kez kafanızı şişiriyorum. Bütçemi aşmış vaziyetteyim. Aşağısı olur yukarısı artık zor. Kasa hakkındaki görüşlerinizi de almak isterim.
    Nakit almayı düşünüyorum eğer var ise daha uygun bir site oradan da alabilirim. Tüm bunların yanında kasayı kendim toplayacağım. Hiç zorlanmadan monte edebileceğimi düşünüyorum. Kasa anakart buna uygun mudur?

Teşekkür ediyorum

2 adet ram yerine direk Gskill RipjawsX 2x4 kit alın. Sistemin geri kalanı iyi fakat ben olsam 4460 yerine yenilenmiş haswel 4590 alırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• melodica M kullanıcısına yanıt
    www.eksenbilgisayar.com

www.vatanbilgisayar.com

8 gb ram yapmış olursun işlemci daha iyi kasa olarak çok bir fark yok fakat psu 600 W ( 12V 564 W veriyor ) ama sisteme yeterli istersen bir fan alırsın hdd altına 10-15 TL tamam olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 17 Kasım 2014; 15:48:20 >

• Tam olarak o Dual kit ile bu şeklin farkı nedir? Bunun yanında O kadar fark edecek mi işlemciyi değiştirmem?
  • 108 TL ASROCK H81M-DGS H81 LGA1150 DDR3-1600MHz Anakart SATA 3 USB 3.0
    453 TL INTEL Core i5-4440 3.10 GHz LGA1150 İşlemci
    230 TL KINGSTON HyperX 8GB DDR3-1600MHz CL9 Bellek
    1094 TL Galaxy GTX970 4GB GDDR5 256Bit DX12 Nvida Geforce Ekran Kartı (Black Edition)
    215 TL AeroCool V3X Advance Devil Red Edition Usb2.0/3.0 600W Kırmızı Siyah ATX Kasa 12cm Ledli Fan(12V 42A)
    209 TL SAMSUNG 120GB 840 EVO 2.5 6.0Gb/s(SATA3), 540-410MB/s 7mm SSD

Toplamda 2309 TL ekran kartı hızlıal,diğer parçalar eksenbilg.

Gtx 970 assassin's creed unity performansı:http://www.pcgameshardware.de/screenshots/original/2014/11/Assassins_Creed_Unity_GPU_Benchmark_1080p-pcgh.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 17 Kasım 2014; 16:06:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.