Şimdi Ara

Satın Aldığım Uygulama Yok!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam , iVideo Premium satın almıştım 2 ay önce fakat bu gün appstore'da satın alınanlar bölümünde uygulamayı göremedim..İpa ile yedeğini alsam bile cihazım jailbreaksiz olduğu için tekrardan kuramam..Ne Yapmam gerekiyor? Cihazımı sıfırlayacağım fakat en çok kullandığım uygulama iVideo olunca sıfırlayamadım :)

• Size ait olan .ipa dosyası elinizde var mı? iTunes yedekleri arasında vs.? Eğer varsa, mağazadan kaldırılması sorun olmaz, elinizdeki .ipa dosyası sizin hesabınız için imzalandığından dolayı cihazı sıfırlasanız da, jailbreak olmasa da veya farklı bir cihazda alsanız, o hesabı kullandığınız sürece, iTunes ile yüklenebilir. Ama size ait olan .ipa dosyası yoksa ve mağazadan da kalıdırılmışsa uygulama yapabileceğiniz pek bir şey yok. En fazla Apple ile iletişime geçip ücret iadesi alabilirsiniz veya iLEXrat ile cihazınızı sıfırlayıp, jb kaybetmeden uygulamayı bir şekilde temin edip kullanabilirsiniz.

Aynı durumu ekran kaydı yapan Xrec uygulamasında yaşadım, neredeyse yayınlanır yayınlanmaz satın aldım ve mağazadan kaldırılmasına rağmen, cihazları değiştirsem de sorunsuz yükleyebiliyorum.
  • Kendi telefonundan iTunes ile yedegini alip sonra tekrar yukleyebilirsin

Hatta itools ile de alip yukleyebilirsin jailbreake gerek yok(kendi apple kimliginle aldiysan)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1megabayt

Size ait olan .ipa dosyası elinizde var mı? iTunes yedekleri arasında vs.? Eğer varsa, mağazadan kaldırılması sorun olmaz, elinizdeki .ipa dosyası sizin hesabınız için imzalandığından dolayı cihazı sıfırlasanız da, jailbreak olmasa da veya farklı bir cihazda alsanız, o hesabı kullandığınız sürece, iTunes ile yüklenebilir. Ama size ait olan .ipa dosyası yoksa ve mağazadan da kalıdırılmışsa uygulama yapabileceğiniz pek bir şey yok. En fazla Apple ile iletişime geçip ücret iadesi alabilirsiniz veya iLEXrat ile cihazınızı sıfırlayıp, jb kaybetmeden uygulamayı bir şekilde temin edip kullanabilirsiniz.

Aynı durumu ekran kaydı yapan Xrec uygulamasında yaşadım, neredeyse yayınlanır yayınlanmaz satın aldım ve mağazadan kaldırılmasına rağmen, cihazları değiştirsem de sorunsuz yükleyebiliyorum.

Şuan itools üzerinden iVideo.ipa ve iVideo.ipa (records) diye iki yedek aldım.Cihazda appstore kimliğim açık yani anladığım kadarı ile telefonu sıfırladıktan sonra bu ipayı itools üzerinden sürüklesem cihaza gelir ve ben appstore kimliğimle giriş yaptığımda sorun çıkmazmı hocam ? İpa yedekleri var yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Vialpando
    Şuan itools üzerinden iVideo.ipa ve iVideo.ipa (records) diye iki yedek aldım.Cihazda appstore kimliğim açık yani anladığım kadarı ile telefonu sıfırladıktan sonra bu ipayı itools üzerinden sürüklesem cihaza gelir ve ben appstore kimliğimle giriş yaptığımda sorun çıkmazmı hocam ? İpa yedekleri var yani

Cihazdan kopyaladığınız/yedeklediğiniz .ipa dosyasını, Apple hesabı ile aldıysanız, yani korsan değilse, iTools veya iTunes ile, cihazı sıfırladıktan sonra jb olmadan tekrar cihazınıza yüklersiniz. Mağazdan kaldırılması elinizde .ipa dosyası olduğu müddetçe sizi bağlamaz çünkü artık sizin hesabınız için imzalandı.
  • Appstore dilini ingilizce yapıp tekrar türkçeye cevirin büyük ihtimal gözükür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 10 Haziran 2014; 22:39:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.