Şimdi Ara

Satımız Arabanın trafık cezası bize geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2007 de sattımız arabamızın 22.03.2010 tarıhındekı trafık cezası bize geldi.

olayı acıklayım kısaca aracımızı gazıanteplı bı arkadasa sattık 2007 yılında bu arkadasda aracın plkasını deısdırmıs. bizim plakada boşda kalmıs. sanırım plaka yenı bır arabaya verılmıs. Canımızı sıkan olay ıse bu ay ıcınde bu plkaya ceza kesilmiş fakat cezası bıze geldı.

sımdı arkadaslar ne yapmamız gerekıyor yardımıcı olurmusunuz. bu cezayı odemeyelım ve bırdaha ceza gelmesın. nereye gıdelım nereye başvuralım

• Geçmiş olsun öncelikle, aynı şey benim başıma gelmişti. Noterden eskiye dönük yapılan işlemlerden kendi satışıma ait belgeyi vergi dairesi ve trafik şub. ne verdim ve düzelttiler.
  • ben noter onaylı satıs belgesını kaybetmısım. acaba bunu noterden alabılırmıyım arkadasım. ayrıca cok saol bılgı ıcın
  • Geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda sorun çözülür.

Anlamadığım "Satımız" ne demek sevgili arkadaşım? Klavyenizde bir sorun yoksa doğrusu "Sattığımız" değil mi? Hassasiyetiniz için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemcii74

eyvallah arkadasımda dilekce yazmıyorum ki ayrıca edebiyat sınavındada değilim. konuyla alakalı değil boş yere neden mesaj yazıyorsun. hassasiyetin için tşk ederim.

Öncelikle geçmiş olsun.

Yazım kuralları ve noktalama işaretlerine özen göstermek okuyucuya saygıdandır. Sizi kibarca uyaran bir üyeyi terslemeniz hoş olmamış.

Bu tavrınız ile buradan yardım alamayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda sorun çözülür.

Anlamadığım "Satımız" ne demek sevgili arkadaşım? Klavyenizde bir sorun yoksa doğrusu "Sattığımız" değil mi? Hassasiyetiniz için teşekkürler.
  • Araba satışı sırasında devir işlemi yapmış mıydınız yoksa haricen mi sattınız? Aracın ruhsatı sizin üzerinize görünüyorsa cezanın size gelmesi normaldir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu forumda HİÇKİMSE (!) BOŞ mesaj yazmaz!

Bu forumdaki bilgileri ne bir okulda, ne bir derste, ve ne de bir arkadaş toplantısıda bulabilir, toplayabilir veya derleyebilirsiniz. Foruma katılanlar bilgi birikimleri ile ortaya çıkıyor ve bunu fedakarlıkla, dostça yaklaşımla ve daima daha iyiyi ve doğruyu bulma, öğretme ve edinme arzusu ile yazıyorlar. Arasında makine mühendisi, avukat, öğretmen, doktor, noter, katip, kasap, manav ve bakkal da var, birinin bilmediğini başkası tamamlıyor, başkasının bildiğini birisi aktarıyor.

Dilbilgisi kurallarının doğru kullanımı sadece forumda değil, heryerde geçerli. Bu konu hakkında epey önce uzun mesajlar yazıyordum ama şu ana kadar da bunu bıraktım. Kariyer sahibi olacaksınız, işyeri açacaksınız, patron olup eleman çalıştıracaksınız belki. Başarının temeli kuralları doğru uygulamaktır. Yaşınızın genç olmasına bağlıyorum ve tepkim de eski kafalı olan benim bir türlü bu yeni "tekno dile" alışamamdan kaynaklanıyor. Siz iletişim çağındasınız, facebook, twitter, MSN, e-mail, SMS varken dilbilgisi kurallarına dikkat etmemeniz doğal. Fakat burası forum ve burada yazılanlar hem okunuyor, hem kopyalanıyor.

Doğal olarak "Sattığımız" yerine "Satımız" yazarsanız da benim gözüme takılıyor.

Dolu mesajlar yazmanız ve sattığınız arabanın trafik cezasının bir daha size gelmemesi dileği ile,

Saygılarımla,

Taner Göde

• quote:

Orijinalden alıntı: alemcii74

eyvallah arkadasımda dilekce yazmıyorum ki ayrıca edebiyat sınavındada değilim. konuyla alakalı değil boş yere neden mesaj yazıyorsun. hassasiyetin için tşk ederim.

ahahhaha taner beyde bu forumda boş mesaj yazar oldu ya başka bişi diyemiyorum artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.