Şimdi Ara

***[SATILMIŞTIR]**SAPPHIRE R9 280X TOXIC 3GB GDDR5 (UEFI) FULL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
3
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    SATILMIŞTIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-98B20E742 -- 27 Kasım 2014; 6:27:22 >

• Ufak bir pazarlık payı vardır arkadaşlar. İster peşin ister sanalpazar fiyatı üzerinden farketmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FİYAT REVİZE EDİLMİŞTİR. UMARIM EKRAN KARTI ALACAK OLAN ARKADAŞLAR İÇİM CEZBEDİCİ BİR FİYATTIR. PİYASADA BU FİYATA BU KARTTAN 4 AYLIK BULAMAZSINIZ. İYİCE DÜŞÜNÜN ARKADAŞLAR, HEM BEN ÇOK ZARAR ETMEDEN SATIŞIMI GERÇEKLEŞTİREYİM HEM DE SİZ GÜZEL BİR FİYATTAN ÜST DÜZEY BİR KARTA SAHİP OLUN....

• Bu revize fiyatmı hocam :D

Hayırlı satışlar fiyat takip.
  • sevecen69 kullanıcısına yanıt
    Kardeş, fiyatı 1 haftada 2 kez revize ettim. Ama düşündüğün bir şey varsa fiyat konusunda özelden pm ile konuşabiliriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-98B20E742 -- 11 Ekim 2014; 20:47:37 >
  • Hocam bu fiyattan pazarlığa bile başlayasım yok...
  • hoocam iki tanesini sattım ofiyalara yıllarca dursa satılmaz bilgin olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlginize amadeyim ama böyle boş mesajlarla post kasmayınız lütfen. Biz de alıcı ve satıcıyız ama burdan ama başka yerden. Çok şey satmış olabilirsiniz, bu sizi ticaret gurusu yapmaz, aynı karttan satmış da olsanız... Haziran-Temmuz aylarında hali hazırdaki fiyatı 1100 TL civarı ola bu kartın 9-10 aylık olanları 700-750 arası gidiyordu (araştırın lütfen). Şu anda da 4 aylık kart için bu fiyatlar normal, dahası 1000 küsür liraya aldığım kartı yarı fiyatına satmamı isteyen bir ticaret anlayışı beni hiç alakadar etmez... KARTIN HAK ETTİĞİ SATIŞ FİYATI BUDUR, AMA 25 AŞAĞISI 25 YUKARISI... Bunun haricinde yorumları dahi kabul etmiyorum. Ciddiyetle şikayet ediyorum, sağolsun forum yönöticileri anında icabına bakıyorlar...

İLANLA İLGİLİ BİR SORUNUZ, ÖNERİNİZ VARSA PM ATINIZ. İKİNCİ EL İLANLARINA NASIL YORUM YAZILACAĞINI BİLMİYORSANIZ LÜTFEN KURALLARI OKUYUNUZ...
    TEŞEKKÜR EDERİM.
  • hocam ben senin için dedim bana giren çıkan yok daha 2 hafta önce sattım tabi ürün sizin kaça satarsanız satabilirsiniz yinede kusurumuz oldu ise affola
  • Rica ederim ama bu işler biraz da sabra bakıyor... Ben elden de aynı fiyattan bir çok ürün sattım, yeter ki hakiki insanlar sizi bulsun... Fiyat takibi için gelenleri çok gördüm, onları itinayla öteliyorum, takmıyorum, sadece ölücüler, değer bilmeyenler... Ben hiç bir zaman gidip de ikinci el ürün almadım, 2. eli 300 ise gidip 500 e sıfırını alırım, bundan gocunmam, aldığım ürüne de özenle bakarım, sattığım zaman da benim kadar iyi bakacak ve bu fiyata değeceğini düşünecek insanlara satmayı isterim. Ucuza almaya çalışan, bir teşekkür mesajıyla yoluna gidenleri istemem...Samimi insanlarla iş yaparım...

İlgin için tekrar teşekkür ederim... Sağlıcakla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-98B20E742 -- 13 Ekim 2014; 6:48:56 >
  • İLAN GÜNCELLENMİŞTİR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EGZoD!A

İLAN GÜNCELLENMİŞTİR.

Bence daha fazla fiyat kırmayın.

Eminim ki bu fiyatın üzerinden hala 600tl nakit veririm diyen vardır.
  • FoxPark kullanıcısına yanıt
    Hayır şimdiye kadar mesaj atan olmadı... Bin liralık kartı sattığım fiyata acıyorum inan. En fazla 1 hafta daha böyle kalır sonra bu acıya son vericem...

• Güzel kart. Ben de R9 280x Toxic arayışındayım. Bakalım. Hayırlı satışlar..
  • 2. cümleniz malesef teknolojinin olumsuz etkilerinden.. 1500Tl'ye aldığı kartı günümüzde 300-400e zor satar bir 5970 sahibi
  • Acele etseniz iyi olur o zaman. Fiyatın daha fazla düşmeyeceğiniz yorumlarda ve açıklama kısmının başında belirttim. Çarşamba günü gece yarısı ilanı kapatacağım. Böyle bir kartı bu fiyata satacağıma hiç satmam, en az 4-5 sene çıkacak tüm oyunları rahatlıkla oynatır(işten vakit bulabilirsem tabi).

İlginize teşekkür ederim... Hayırlı mı değil mi göreceğiz inş.
  • Kardeşim sen biraz fazla abarttın. Bahsettiğin kart 4 seri önceki kart. O fiyatlar biraz normale yakın... Bizimki ise içler acısı... AMD kart üreticilerinin fiyat politikası berbat. Sırf bu yüzden hayatım boyunca 3 kere AMD ile bilgisayarımı yenilememe rağmen ARTIK ve HAYAT BOYU bir daha AMD'nin yüzüne bakmam. Pahalı olsun benim olsun NVidia-Intel-Ya da her neyse... AMD'den ikinci ellerde hep kazık yemekten bıktım. Hali hazırda 2 tane AMD bilgisayarım var(orta üst ve üst seviye PC'ler). Parçalar satmaya değmiyor, onun için genelde saklıyorum ya da arkadaş çevremden isteyenlere makul ücretlere dağıtıyorum... TOXIC'i satma nedenim ise hali hazırda 3 adet AMD ekran kartım var kendi dönemlerinin üst seviyelerinden... Bu kartı satıyorum çünkü en fazla para edebilecek olan bu... Ama malesef satmaya değmiyor dediğiniz gibi... AMD nereye girerse orda fiyatı ucuzdan aldık diye sevinirken satarken kazığı yiyoruz, İntel ya da diğer markalardan almış gibi oluyoruz... Taa en başından tercih etmemek lazım böyle bir VASAT TİCARET ÜRÜNÜ'nü... Herkesi de bu konuda bilinçlendirmek gerek tabi... Biz hatalar yapa yapa öğreniyoruz malum...

Bu yorumumumdan dolayı kartı almak istemeyenler olabilir, gayet normal karşılıyorum... Ama şunu unutmayın bu yorumdakiler sadece kartı 1 yıl içinde aldığınız fiyata yakın fiyattan satmayı düşünüyorsanız geçerli... Yok ben oyunuma bakarım diyorsanız kart MUHTEŞEM... Herkese tavsiye edebileceğim bir kart... Zaten aldığı ödüller de cabası...

Herkes kendi aklından sorumludur. Düşünme ve karar verme yetisine sahiptir. Kimseye zorla hiç bir şey yaptırmaya hakkımız yoktur...

Bunu böyle bilerekten herkese hayırlı günler ve hayırlı alış-verişler dilerim... Sağlıcakla kalın...

• Bütçem dolayısıyla az bir süre daha beklemeliyim hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki, ne demek, saygı duyarım... Hafta Perşembe günü ilan açık olmayacak ama o zamana kadar ilanda SATILDI yazmazsa özelden ulaşabilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevecen69

Bu revize fiyatmı hocam :D

Hayırlı satışlar fiyat takip.

bu arkadaş kadar post kasan görmedim ben ne cok sey takip ediyormuş , zenginsin heralde herşeyi takip edip alacak arkadaş :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.