Şimdi Ara

*[SATILDI]*OYUNCU LAPTOPU 12 HAZİRAN SON - SON FİYATIM - TAM KUTULU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
3
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Elazığ İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    ÜRÜN 'Alperk87' nickli beyefendiye satılmıştır-->Hayrını görmeniz dileğiyle

SATILMIŞTIR
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-98B20E742 -- 28 Kasım 2014; 1:59:26 >

• İnceleme tadınca bir ilan olmuş bu üstad... Güzel ürün sağlam satıcı.Hayırlı satışlar. Arkadaşa en az referanslarım kadar güvenebilirsiniz. Ben kefilim Serdar kardeşime.
  • Sağol Ömer kardeşim. Hayırlısını nasip etsin Allah'ım. İnşallah.
  • Bir süre bende kullandım. Oyuncular için ideal bir dizüstü bilgisayar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliksan kullanıcısına yanıt
    Ohh yaa. Rahatladım şu an resmen. Bilir bir kişinin ilana yorum yapması ne kadar güzel. Ben burda ne kadar anlattıysam da pek değeri olmuyor sanırım.

300 küsür kişi de bakmış ama 1 kişi haricinde geri dönüş yoktu... Yani elimde bu kadar fazla Elektronik Eşya olmasa gerçekten satmam ama yakında zaten Üniversitem bitecek memlekete dönüş var, çok fazla da eşyam var nasıl edicem bilemediğimden eşyaları azaltma yoluna başvurdum işte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EGZoD!A

Ohh yaa. Rahatladım şu an resmen. Bilir bir kişinin ilana yorum yapması ne kadar güzel. Ben burda ne kadar anlattıysam da pek değeri olmuyor sanırım.

300 küsür kişi de bakmış ama 1 kişi haricinde geri dönüş yoktu... Yani elimde bu kadar fazla Elektronik Eşya olmasa gerçekten satmam ama yakında zaten Üniversitem bitecek memlekete dönüş var, çok fazla da eşyam var nasıl edicem bilemediğimden eşyaları azaltma yoluna başvurdum işte...

üstadım şu leptop amd değilde intel işlemcili olsa idi inan 3000tl çok satmıştın .. bu yüzden snaırım insanlar ses çıkartmıyor....
  • CryTurkiye-44peace44 kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsun. Zaten intel işlemcili olsaydı 3000 tl ye satardım. Çünkü ben aldığımda aynı modelin sadece intel versiyonu 3750 tl idi. Bu model 3000. Ben kalkıp da o kadar farkı veremezdim, bir kaç oyunda daha iyi performan gösterecek diye. Örneğin Crysis 3. Yani bunu da insanlar göz önünde bulundurmalı bence... Bu laptopun sadece içindeki ekran kartı 550 dolar + kdv. Varsa intel işlemcili başka bir msi laptopları çıkarıp satabilirler 1000 liraya.... Amd işlemci gerçekten bilgisayar kullanımında çok iyi. Ki bundaki APU olduğundan içerisindeki ekran kartı sayesinde bataryasının 6 saat gibi bir süre kullanılabilmesini sağlıyor.... Şu an piyasada böyle bir laptop yok. BUNA YENI MSI LAR DAHIL. Çünkü MSI dahi 3000 lira civarındaki laptoplarına bundaki gibi 9 hücreli pil ve 180 watt lık adaptör koymuyor artık... Ben gerçekten laptoptan memnunum alan olmazsa da aynı memnunlukta kullanmaya zaten devam edicem. Kaçıran beğenip de almayan olacak. Böyle ürünler de her zaman üretilmeyecek....

Neyse fazla uzattım anlatmak istediğimi anlamıştır herkes sanırım...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tam aradığım laptop lanet olsun o parasızlık taksitle max. kaç taksit alabiliyoruz ?
  • Antocio kullanıcısına yanıt
    Kardeşim gerçekten almak istiyorsan. Sanalpazar ya da Sahibinden üzerinden ya da Gittigidiyor üzerinden %5 komisyonla 2100 lirayla satışa sunarım. O sitelerden taksit yapabilirsin. Max 9 taksit yapar site. Bu da aylık 233 liraya gelir... Özelden ulaşabilirsiniz. Detaylarını konuşabiliriz.

@Antocio
  • cihaz güzel ins satarsınz 17.3 olsaydı bu fıyata alırdım
  • F/P oranı maximum. Hayırlı satışlar.
  • elmaarmutportakal kullanıcısına yanıt
    Sağolun... Mesajınız için teşekkür ederim.
  • Bi ara bende bu laptopa sahiptim ancak urunde darbogaz oldugundan bunu satip kendime imzamdaki laptopu aldim ancak ben sattiktan kisa bi sure sonra amd mantle cikti ve butun isleri degistirdi mantle'i google'dan arastirabilirsiniz ben kisaca biraz bahsedeyim ;arkadasinda dedigi gibi ilerdeki oyunlar ekran kartini daha cok kullancak islemciyle pek isleri olmayacak yani directx yerine mantle kullanacak simdilik bildigim kadariyla thief 2014 ve battlefield 4 oyunlarda bu destek var ve %60 gibi ciddi bir performans artisi sagliyor (bunu ancak 2. ekran kartini alip sli veya crossfire ile yapabilirsiniz) ve bu sadece beta asamasi ve ilk zamanlari daha.hd 7970m ekran karti amd'nin en basarili kartlarindan ,cunku kendi rakibi gtx 680m'e karsi dimdik ayakta durdu yeni cikan hd 8970m ,7970m'e gore %8 kadar komik seviye daha hizli r9 r290xm ise %15 kadar daha komik derecede iyi ve bunlar gtx 780m'in altinda resmen eziliyor bu kart gtx 680m ile tamamen ayni gucte ve etiket fiyatida ayni (gtx 680m'den daha iyi bence cunku mantle destegi var bunda) ,islemci i3 seviyesinde oyun disinda render tarzi islerle ilgilenenler bu laptoptan uzak dursun ancak islemci genel kullanimda hic sikinti cikarmamakta ssd oldugundan zaten sistem hizli tepki veriyor ,ram miktarida sistemi iyi bi sekilde ayakta tutuyor ,bilgisayarin ucuz olmasinin sebebi insanlarin amd'ye karsi on yargisi ve islemcinin yavas olmasindan dolayi ancak oyuncularin artik islemcilerle pek isi olmayacak mantle sayesinde ,yani bu tamamen safkan bir f/p oyuncu laptopu :) isinma problemine gelecek olursam alienware ve asus rog laptoplara gore daha kotu zaten buna gt60/70 'de dahil ,cunku tek fan var ancak samsung 7 serisi ,qosmio ve clevo laptopdan ustun bir sogutma sistemine sahip ve tek tusla deviri %100 'e alan fani var, klavye steelseries markali oldugundan oldukca iyi 10 tusu ayni anda algilayabiliyor ve tepki suresi 1 ms ,touchpadi ve ses sistemide orta seviye hp,acer,asus gibi laptoplari cebinden cikartir yani oyuncu laptoplarina yakisir bi seviyedeler ,ekranida ogle :)
    fiyati iyi buldum daha da altinda satilmaz cunku islemcisi disinda bilgisayarin a'sindan z'sine kadar cok ustun bir laptop, orda arkadasin attigi test degerleri en eski driver ,firmware ve bios'la yapilmis ayrica mantle'siz yapilmis testler son bios ,firmware ve driveri kurup mantle destekli oyun actiysaniz inanin fps degerleri 2 katina cikiyor.
    yaninda gelen hediyeler hicte kalitesiz sayilmaz steelseries siberia v2 kulakliklarin avrupa fiyati 90 euro ulkemizde ise 270 tl bende kullanmaktayim ve son derece memnunum ,hafif ,rahat,yuksek frekans degerlerine ve kafayi yormayan hafif bass'li temiz tiz ve mide sahip bi kulaklik sadece oyuncu kulakligi degil ayni zamanda saglam bi harici ses kartida varsa oldukca iyi muzik kulakligi
    mousepad'de yine steelseries markali 40 tl degerinde oldukca iyi bir pad ,alti kaymayan kaucuk maddeden yapilmis
    cantasi ise 100 dolar fiyatli targus markali oldukca iyi bir cantadir ,mouse ben pek sevmedim cunku 200 tl alti mouse kullanmiyorum ve her mouse'dan memnun kalmiyorum ama x7 tarzi uyduruk mouse'lardan iyi ,siz onuda iyi sayin ,hayirli satislar.

• assassinchn47 kullanıcısına yanıt
    Bu güzel yorum için teşekkür ederim. Sağolun.

• takip...
  • Arkadaşlar ilginize minnettarım. Yalnız fıyatını yeterince düşürdüm, bu son fiyat, pazarlık, takas söz konusu değil. Mayıs sonuna kadar satılmazsa kaldırıcam ilanı zaten. Satılmaması mühim değil, aynı şekilde kullanmaya devam ederim. O yüzden fiyat takibi yapmanıza geŕek yok.

Saygılarımla.

• Çok güzel bi makina hayırlı satışlar dilerim fakat arkadaşın dediği gibi AMD olmasından kaybediyor A10 işlemci benim laptoptada var pek iyi birşey diyemem işlemciye intel olsaydı çoktan satılmıştı cidden.
  • Dostum çok ucuza veriyorsun bence böyle bir bilgisayarı şuan param olsa alırım ama en Son bende msi Laptop a harcadım hayırlı satışlar

• artungonul kullanıcısına yanıt
    Evet haklısın, hiç kimse böyle bir laptopu bu fiyata hiç bir yerde bulamaz ama hala bu fiyat üzerinden dahi pazarlık yapmaya çalışan var. Ben pazarlıksız en düşük fiyatta tutmaya çalıştım. İnşallah da satılır. Satılmazsa da canları sağolsun, hiç önemli değil, ben kulanmaya devam ederim..:)

• fiyat takip
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.