Şimdi Ara

SATILMIŞTIR Sapphire HD 4890 VAPOR-X 1024 MB 256 Bit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar elimde Sapphire HD 4890 Vapor-x 1Gb ekran kartı bulunmakta. Ürün 24.03.2010 tarihli Novabilgisayardan faturalıdır, Garantisi devam ediyor. Kutu hariç bütün kutu içeriği tamdır. Kartı alan kişiye Crossfire köprüsü dahil kutu içeriği ile birlikte bir adet orjinal Battlestations-Pacific PC oyununu hediye edicem.Ürünü normal 4890 ile karıştırmayınız, bu hız aşırtılmış VAPOR-x sürümüdür, üzerinde muaazam bir soğutma sistemi mevcut. Isınmadan dolayı hiç bir sıkıntı yaşamadım ve o kadar sessiz ki varlığını unutursunuz kasa içinde. Aşağıda verdiğim linkte incelemesi mevcut.

http://www.overclock.net/amd-ati/614917-sapphire-vapor-x-hd-4890-oc.html

Oyun meraklısı olduğum için çoğu oyun da denemişimdir. Crysis 2 dahil extreme ayarlarda takılmadan bitirdim oyunu. Ürünün 24.03.2010 faturalı olduğuna bakmayın, bu süre içerisinde bir müddet askerde olduğum için kart çok az kullanılmıştır, tertemizdir. Alıcak arkadaş sıfır gibi kart satın alıcak. Anakartı 2 adet PCIx16 destekleyen arkadaşlar bu kart ile crossfire yapma şansı da war. Kartın GPU-Z değerlerini aşağıya koyuyorum. Görüldüğü gibi çekirdek hızı 870 mhz'dir, hiçbir şekilde karta overlock yapılmamıştır hiç oynanmamıştır orjinal değerleridir. Kart şu an takılı olduğu için resim koyamıyorum, uygun bir zamanda foto ekliyicem. Alıcılara Bursa içi elden teslim edebilirim.
    İstediğim ücret 200 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zırtapod -- 14 Eylül 2011; 16:49:00 >

• Forumdaki diğer 4890 fiyatlarını dikkate alarak fiyat düzenleme şart .

Hayırlı satışlar ..
  • Fiyat 200 TL'ye indirildi, arkadaşlar dediğim gibi ekran kartı gerçekten temiz, çok az kullanıldı, fiyat bence uygun yanında oyunda vericem, ilgilenen pm atsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zırtapod -- 5 Eylül 2011; 15:26:18 >
  • hayırlı satıslar .

Kart takibimde ...
  • Takipteyim! referans varmıdır hocam?
  • Bi aksilik çıkmazsa Kart Tarafımdan Alınmıştır:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sapphire HD 4850 1gb 256 bit
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.