Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılmıştır. - GamerStorm PEC300 riser kablo [ dikey stantlı ] Satın Al 15 Haziran 2020 12:00 1 1 Satılmıştır. - GamerStorm PEC300 riser kablo [ dikey stantlı ] 4yashiro nickli arkadaşımıza satılmıştır. Çarşamba günü kargolanacaktır. 1 gün aksama ile bu gün, perşembe itibariyle ürün kargolanmıştır.Ürün n11.com üzerinden 21.05.2020 tarihinde alınmıştır. Görsellik olarak kasanızda dikey ekran kartı takma yuvaları var ise çok güzel bir üründür. Performans anlamında herhangi bir kayıp söz konusu değildir. GTX 1080 ile kullanmaktayım, farklı bir kite geçiş yapacağım için satılıktır.Takas seçeneği mevcuttur. Sadece phanteks dikey ekran kartı kiti ile takaslayabilirim. Faturasını bulamadım, ilgili mağazayada gönderim yaptım e fatura isteği olarak fakat fatura çok bir şey farkettirmiyor diye düşünüyorum. Sonuçta bir sorun çıkması zor bir ürün.İlgili ürünün kendimce ufak bir rehber tarzı durumunu anlatmıştım, isteyen kişiler oradan da bakabilir. Fotoğraflar eklenecektir.https://forum.donanimhaber.com/ekran-karti-modifiyesi-dikey-takma-boyama-rehber-amacli--143910161#143920205Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 0 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Sakarya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Satıldı - Ryzen 5 2600 Satıldı - Philips Hue Bridge / 929001180601 [SATILDI] Satıldı / G29 + Shifter Satıldı / Xbox one x referans ilanı