Şimdi Ara

SATILMIŞTIR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar köy satılıktır 650 TLYE DÜŞÜRDÜM..CİDDİ ALICILAR GELSİN ÇOLUK ÇOCUK UĞRAŞTIRMASIN.
    Köy QBA veya QBA 2 (ALT CLAN)claninda dgkn nickidir girip bakabilirsiniz..

Koy binasi 10

Teslalar 7
    Pekka ejderha vs hepsi son seviye goblin 5 onu basmadim .8 milyon iksir var istedigini yapabilir.

Kislalar izbe kislalar dahil full. Domuz 5. Cadi 2. Seviye

Barbar kral 16. Seviye

Kralice 14.seviye

Duvarlarin %80 i siyah 8.seviye

X bowlar 4. Seviye

Cehennem kuleleri 3. Seviye

Okcu kuleleri 11 dir 2 tanesi 12.

Toplar 11.seviyedir.

Havanlar 8.seviye.

Sihirbaz kulesi 8.seviyedir.

6 Milyon altın ,60 bin kara iksir ,8 milyon iksir vardır şuan üstünde..
    Suan daha onemli bir bilgi gelmiyor aklima.
    Oyun acildigindan beri oyundayim.uyelik ilk 5 i gormustur onceden. İyi forumlar en kisa surede resim ekliyicem

Old school Ko da bu seviyede itemleri olanlarlada takas olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKQJ -- 18 Şubat 2014; 18:01:53 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  SATILMIŞTIR...

SATILMIŞTIR...

SATILMIŞTIR...

SATILMIŞTIR...

SATILMIŞTIR...

Resimleri yükledim arkadaşlar..köy hala gelişmektedir..:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKQJ -- 9 Şubat 2014; 15:33:53 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar sizce fiyat cok mu istiyorum,harcadigim zamaninda bunun cok kati bir fiyatti ilgi yok pek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKQJ

Arkadaslar sizce fiyat cok mu istiyorum,harcadigim zamaninda bunun cok kati bir fiyatti ilgi yok pek
    O oyundan alabileceğin maksimum zevk o fiyatı haketmez bence hesabına nekadar emek göstermiş olsanda bence etmez
  • Koyunuz aksine cok guzel bakip bakip ic gecirip konudan cikiyorlardir hocam 450 lirada bence koy icin cok iyi bir fiyat almaya durumu olanlar dusunmesin bile iyi geceler..

• Tesekkurler 1 saate falan bir okcu daha 12 ye basarim domuzuda 5 e basacam:),ilgilenen olur insallah oyuna pek giremiyorum bosuna durmasin diye satiyorum yoksa para o kadar emegin yerine gecemez..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satıldı
    9 yıl önce açıldı
    satıldı
    4 yıl önce açıldı
    [SATILDI] satıldı.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: onslaught23

O oyundan alabileceğin maksimum zevk o fiyatı haketmez bence hesabına nekadar emek göstermiş olsanda bence etmez

Hocam bence yaniliyorsun yada oyunun zevk verici taraflari sana ugramamis mahrum kalmissin:),oyunda dunyada clan 1.ol clanca ilk 10 a gir vs oyunu oyle zamanlarda cok daha iyi anlayip zevkle oynuyorsunuz.cok bilirim ataturk turkiye vs milletimize ozgu clanlar acip herkesi oraya toplatip dunya 1.si oluyorduk:)

• ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKQJ -- 21 Şubat 2014; 1:35:42 >
  • Up..bir okcu kulesi daha 12 ye basiliyor domuz 5.seviyeye basildi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKQJ -- 11 Şubat 2014; 2:10:20 >
  • Cok diyenlere aldirmayin hocam fiyatiniz cok makul. Hatta o kadar makul ki sasirdim acaba 1450 falan mi yazdi diye tekrar tekrar baktim fiyata :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metal Milita

Cok diyenlere aldirmayin hocam fiyatiniz cok makul. Hatta o kadar makul ki sasirdim acaba 1450 falan mi yazdi diye tekrar tekrar baktim fiyata :)

değiştirdim fiyatı zaten bu siteye özel 850 yaptım diğer yerlerde 1000 tl olarak değiştirdim çünkü satılan köylere baktım fiyatlara baktım anormal kaçtı:)
  • AKQJ kullanıcısına yanıt
    Satılır ya da satılmaz bilemiyorum fakat köy 850 tl ediyor hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haroeris

Satılır ya da satılmaz bilemiyorum fakat köy 850 tl ediyor hayırlı satışlar.

teşekkürler,ihtiyaç olduğundan satıyorum yoksa aklımdan bile geçirmezdim herhalde
  • Arkadaslar 400-450 tl olur mu diye yazmayın hala gelismekte ve fiyatı haketmedigi icin yukarı çektim..tabiki pazarlik olur ama makul derecede

• quote:

Arkadaslar 400-450 tl olur mu diye yazmayın hala gelismekte ve fiyatı haketmedigi icin yukarı çektim..tabiki pazarlik olur ama makul derecede
    Arkadaşlar buralara gelmek kolay olmuyor bir zamandan sonra oyun kilitleniyor sıkısıyor savaşarak parasını cıkartıyosun milyonlarca altın iksir kasarak ufak bişeyi yükseltmek 7güne 8 güne cıkıyor su köydeki emege saygı duymak gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkangok45

Arkadaşlar buralara gelmek kolay olmuyor bir zamandan sonra oyun kilitleniyor sıkısıyor savaşarak parasını cıkartıyosun milyonlarca altın iksir kasarak ufak bişeyi yükseltmek 7güne 8 güne cıkıyor su köydeki emege saygı duymak gerek

teşekkürler fiyatta anlaşsak satacağım ama anlamıyorlar kolay sanıyorlar yada 850 ona verene kadar taşla yaparım diye düşünüyorlar herhalde..:),taşla köy yaklaşık bi 6-7 bin tutuyor arkadaşlar bilginize..

• quote:

Up..gunceldir..
  • Bu gidisle fiyati assagi cekicem galiba

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.